Editörler : cihan27E.Kayı Han
02 Mart 2026 00:23

Memura Yılda 2 Defa İkramiye

mecliste bu konu hakkında görüşme yapılıyormuş yılda 2 defa asgari ücret tutarında ikramiye verilecekmiş

02 Mart 2026 00:33

Biri geçtim iki defa hem de Allah affetsin ne diyelim Allah seni hep güldürsün

zadezade
Aday Memur
02 Mart 2026 00:36

valla ben duyduğumu söyledim bana da inandırıcı gelmiyor ama umut
Sakaryalı540, 2 hafta önce

Biri geçtim iki defa hem de Allah affetsin ne diyelim Allah seni hep güldürsün

mratanamayan
Memur
02 Mart 2026 10:02

2 az olur 3 ikramiye yapalım dediler :)

pekgozenes
Aday Memur
02 Mart 2026 10:13

Teklifi veren muhalefet vekilleri red olacak zaten. Başlık açmaya ne gerek vardı :)

üçbuçukali
Müsteşar
02 Mart 2026 11:30

başlığı açan arkadaşım

ACİLEN TİNER VE TÜREVİ UYUŞTURUCU MADDELERİ BIRAKMALISIN

Uyuşturucu bağımlısı kişinin beden ve ruh sağlığının bozulmasının yanında aile ve sosyal ilişkilerinin de bozulmasıyla beraber iş ve okul hayatının da olumsuz etkilenmesi şeklinde ifade uyuşturucunun zararları nelerdir sorusuna yanıt olabilir. Uyuşturucu bağımlılığının kişi üzerinde etkisi ölümcüldür.

Uyuşturucunun zararları maddeler halinde şu şekilde açıklanabilir:

Konuşma ve yürüyüş bozuklukları,

Vücutta titreme,

Uykusuzluk,

Huzursuzluk ve kaygı hissi,

Saldırganlık,

Depresyon,

Koma,

Duyma ve koku kayıpları,

Hafıza kaybı,

Beyin kanaması,

Böbreklerde ve karaciğerde hasar,

Hayal görme,

Ölüm.

Uyuşturucunun vücuda zararları kişi üzerinde oldukça fazladır. Bu nedenle, en kısa süre içerisinde uzman bir hekim tarafından tedaviye başlanmalıdır.

VHKİ-MEB
Şef
06 Mart 2026 09:19

Bir de bugünkü habere bakın

r.diyojen
Genel Müdür
06 Mart 2026 10:05

Memurlar bu kafayla zor kazanım alır, daha kendileri inanmıyor, başlık açanı linç ediyorlar. Oysa ki sürekli işçi doktor kadar maaş isterken inanıyor, ama bizim ezik memurlar kendilerini hiçbir şeye layık görmüyor.

zadezade
Aday Memur
06 Mart 2026 10:13

bu gün emeklilerin bayram ikramiyesine göz koymuşlar
VHKİ-MEB, 1 hafta önce

Bir de bugünkü habere bakın

ice.mann
Memur
06 Mart 2026 10:20

Ankaralı Turgut ne güzel söylemiş :))

üçbuçukali
Müsteşar
06 Mart 2026 11:45

Aynı deneyimlerden farklı sonuçlar beklemek salaklıktır.

r.diyojen, 1 hafta önce

Memurlar bu kafayla zor kazanım alır, daha kendileri inanmıyor, başlık açanı linç ediyorlar. Oysa ki sürekli işçi doktor kadar maaş isterken inanıyor, ama bizim ezik memurlar kendilerini hiçbir şeye layık görmüyor.

redsabbath
Şef
06 Mart 2026 13:27

Sadece ve sadece seçim kazanmalarını kritikte görürlerse bizi bir adım temizlikçi maaşlarına yaklaştırabilirler.

r.diyojen
Genel Müdür
06 Mart 2026 14:50

Kimse aynı şeyleri yapalım demiyor, herkes farklı yöntemler deneyebilir. Kimisi sendikasına söyler, kimisi tanıdığı siyasetçiye, milletvekiline, kimi de sosyal medyadan yazar.

Burada oturup insanların karamsarlık aşılamaktansa ufacık ta olsa bir şey yapmak iyidir. Her ağlayan bebeğe mama vermezler, ama ağlamayana asla vermezler.

üçbuçukali, 1 hafta önce

Aynı deneyimlerden farklı sonuçlar beklemek salaklıktır.

M Can
Genel Müdür
06 Mart 2026 16:29

Bayram ikramiyesini bin TL. bile arttırmayan hükümet, memura hemde yılda iki kez ikramiye verecekmiş , hemde 3-5-10 bin değil asgari ücret tutarındaymış... Bak sen şu işe, sizde bunu yediniz ...

Afiyet olsun...

12581258
Şef
06 Mart 2026 19:17

İşçiler yılda 4 maaş tutarında ikramiye (10 asgari ücret) alırken, 2 asgari ücretlik ikramiyeye sevinen memurlar, size herşey müstahak!!!
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi