Editörler : bilgisayartekniker
02 Mart 2026 02:19

Sözleşmeli personel başka bir sözleşmeli kadroya geçebilir mi ?

merhabalar sağlık bakanlığına 2 ay önce paramedik olarak atandım,meb şuan memleketime büro personelinden kadro açtı,mesleğimi de seviyorum ancak benim için aslolan memleket ve ailemin yanında olmak,bildiğim kadarıyla farklı unvan farklı bakanlık olunca problem olmaz sanıyordum ama kafamı kurcalayan bişey gördüm

Geçmek isteyeceğin kadroya '' öğrenim durumu itibariyle ihraz etme '' diye bişey gördüm.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın ekli 4 sayılı cetvelinde sayılan unvanlar 1 yıllık yasaktan muaf,bu cetvelde büro personelinin karşısında;Proje hizmetleri, veri girişi, kayıt tutma ve benzeri büro hizmetlerini yerine getirmek üzere en az ortaöğretim kurumlarından mezun olmak,ibaresi var

şimdi benim büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezuniyetimde var fakat meb bu pozisyona 3001 ( herhangi önlisans mezuniyeti ) nitelik koduyla kadro açtı,cetvelde büro personelinin karşısında herhangi önlisans mezun ibaresi olmaması 3001 nitelik kodu (herhangi ön lisans mezunu) öğrenim durumu itibariyle ihraz etme şartına engel mi yada karşılıyor mu ? başvuru yapabilirmiyim ,şimdiden teşekkür ederim

Ads34
Aday Memur
02 Mart 2026 10:07

Bu sekilde hali hazir gecisler becayis usulu oluyor 657 ye gore gecisler biraz karmasik senin en iyi atandigin kurumus arayip bilgi alman

02 Mart 2026 10:29

başvuru yapacağınız kurumun personel birimini arayın.

salihcbr
Aday Memur
02 Mart 2026 10:49

hocam unvanlar aynı değil

Ads34, 2 hafta önce

Bu sekilde hali hazir gecisler becayis usulu oluyor 657 ye gore gecisler biraz karmasik senin en iyi atandigin kurumus arayip bilgi alman

04 Mart 2026 08:51

salihcbr kesin bir bilgiye ulaşabildiniz mi bende aynı durumdayım sizinle

ehander
Aday Memur
05 Mart 2026 19:35

Hocam bende benzer durumdayım ünide güvenlik görevlisiyim 3+1 li istfa edip meb büroya başvurabilir miyim diye düşünüyorum 1 yıl cezaya düşersin dedi ünin personel bürosu. Napacağım bilmiyorum

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi