Editörler : E.Kayı Han
02 Mart 2026 11:42

Kurumlar Arası Nakil Ve Tayin

adalet bakanlığı, ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü bünyesinde infaz koruma memuruyum. kadrolu personelim 5. yılım meslekte ve kapalı ceza infaz kurumunda çalışıyorum. bildiğiniz üzere gerek nas tayinlerinde açık ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik puanları epey yüksek ve bazen referans ve ya rehberiniz geniş değilse gitmek çok zor. kurumlar arası nakilde de iki kurumu ikna etmek ve muvafakat almak da kolay değil. bu konuda tecrübelerini aktarabilecek yardımcı olabilecek varsa başlığın altına ya da özelden yazarsa çok sevinirim. bir çıkış yolu arıyorum. 2 önlisans 1 lisans mezuniyetim var kpss önlisans puanım halen geçerli ama 73.4 aldım fazla yüksek değil ve en son mezuniyetim lisans olduğu için bu sene kpss lisansa da gireceğim. cevaplandıracak olan herkese şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar

pekgozenes
Aday Memur
02 Mart 2026 11:46

Bende senin gibiydim kral. Kpss den altım puan teknik personel olarak atandım lisanstan. Muvafakat verdiler gittim. İşin özü kendi mezuniyet alanınla alakalı atanırsan gidersin.

lightningss
Aday Memur
02 Mart 2026 12:08

teşekkür ederim bu sene kpss lisansa girip şansımı deneyeceğim umarım iyi bir puan alıp atanırım

pekgozenes, 2 hafta önce

Bende senin gibiydim kral. Kpss den altım puan teknik personel olarak atandım lisanstan. Muvafakat verdiler gittim. İşin özü kendi mezuniyet alanınla alakalı atanırsan gidersin.

delocan
Memur
02 Mart 2026 12:40

nasil yani açar misiniz
pekgozenes, 2 hafta önce

pekgozenes
Aday Memur
02 Mart 2026 15:02

İkm gih sınıfında. Ben İstatistik bitirdim. 88 aldım kpss den. bakanlık direk muvafakat verdi. Hem üst ünvan(teknik) hemde maaş farkı olduğu için kazanılmış hakkım olduğumu varsayıp gönderdi beni. Açıkça bu şekilde.

Yelidbey
Şef
03 Mart 2026 16:04

Hizmet sınıfı değiştirmek mümkün mü?

memuraday-y
Daire Başkanı
04 Mart 2026 13:58

Hangisinden hangisine ?

Yelidbey, 2 hafta önce
Hizmet sınıfı değiştirmek mümkün mü?

memuraday-y
Daire Başkanı
04 Mart 2026 20:47

Hangi hizmet sınıfından hangi hizmet sınıfına geçmek istiyorsunuz ?

memuraday-y, 1 hafta önce

Hangisinden hangisine ?

memuraday-y
Daire Başkanı
10 Mart 2026 20:32

Güncel.

yusuf132
Şef
11 Mart 2026 11:45

Kpss a grubundan mi

pekgozenes, 2 hafta önce

İkm gih sınıfında. Ben İstatistik bitirdim. 88 aldım kpss den. bakanlık direk muvafakat verdi. Hem üst ünvan(teknik) hemde maaş farkı olduğu için kazanılmış hakkım olduğumu varsayıp gönderdi beni. Açıkça bu şekilde.

pekgozenes
Aday Memur
11 Mart 2026 11:53

hayır b grubu

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi