Editörler : gül-feşan
02 Mart 2026 11:54

Kurumlar arası nakil hk.

adalet bakanlığı ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü bünyesinde kadrolu infaz koruma memuruyum, meslekte 5. yılım. tıbbi sekreterlik önlisans mezuniyetim mevcut. il\ilçe sağlık müdürlüğü ve ya hastanede çalışmak istiyorum fakat 2024 kpss önlisans puanım 73.4 atanmam pek mümkün değil gibi. geçen sene de lisans mezuniyetimi verdiğim için bu sene lisans üzerinden sınava girebiliyorum. kurumlar arası nakil için dilekçe yazsam muvafakat ile öğrenim ve unvan farkından geçişim mümkün olur mu tecrübe ve bilgisi olanlar başlık altında ya da özelden cevaplarsa sevinirim iyi forumlar

Karizmaunl
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2026 14:19

Olmayacak iş değil ama sağlam torpil bulup işlemlere ondan sonra başlaman gerekli.

berkehan81
Şube Müdürü
02 Mart 2026 14:21

önceki yıllarda sağlık bakanlığı kurumlararası naklen atama ilanı yayınlardı en son 2016 yayınlamış ancak siz bir dilekçe ile sağlık bakanlığına kurumlararası naklen atama dilekçesi yazın şu kurumda çalışıyorum şu bölüm mezunuyum bakanlığınıza kurumlararası naklen atanmak istiyorum. Önceki yıllara ait ilan inceleyebilirsin. https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-12321/2016-yili-2donem-kurumlar-arasi-naklen-atama-kurasi.html

lightningss
Aday Memur
02 Mart 2026 14:42

ilginiz için teşekkür ederim

berkehan81, 2 hafta önce

önceki yıllarda sağlık bakanlığı kurumlararası naklen atama ilanı yayınlardı en son 2016 yayınlamış ancak siz bir dilekçe ile sağlık bakanlığına kurumlararası naklen atama dilekçesi yazın şu kurumda çalışıyorum şu bölüm mezunuyum bakanlığınıza kurumlararası naklen atanmak istiyorum. Önceki yıllara ait ilan inceleyebilirsin. https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-12321/2016-yili-2donem-kurumlar-arasi-naklen-atama-kurasi.html

lightningss
Aday Memur
02 Mart 2026 14:44

haklısınız referans olmadan resmi işlemler zor ve ağır yürüyor

Karizmaunl, 2 hafta önce

Olmayacak iş değil ama sağlam torpil bulup işlemlere ondan sonra başlaman gerekli.

03 Mart 2026 10:26

kurumlararası nakil yaptım cte den diyetisyen ünvanında çalışıyordum silivri açık cik de. diyetisyen

03 Mart 2026 10:27

aynı ünvanda diyetisyen olarak cumhuriyet üniversitesine referans ile nakil oldum.

lightningss
Aday Memur
03 Mart 2026 11:05

hocam özelden yazdım müsaitken bakar mısınız

Hasan ERGÜL, 2 hafta önce

aynı ünvanda diyetisyen olarak cumhuriyet üniversitesine referans ile nakil oldum.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi