Editörler : supporters.
02 Mart 2026 18:57

Puan silme cezası gelirse şaşırmam....

Türkiye'den bir takıma yaptığı usulsüzlüklerden dolayı puan silme cezası gelebilir...

Transfer limiti dolmasın diye bir oyuncunun transferinde usulsüzlük yapan takıma puan silme cezası bekliyorum...

Bu Bjk ye yarar...

Hukuk10
Genel Müdür
03 Mart 2026 09:24

puan silme yeterli olmaz o takımın son 3 şampiyonluğunun direk el değiştirmesi lazım

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
04 Mart 2026 09:22

Fb liler daha olayın vahamiyetinde değiller.

Ya bu sezon ya da gelecek sezon. Aziz Yıldırım bile temizle bu işi Ali Koç dediği bir olay ve olaylar var. Sanıyorum ki seçimi bekliyorlar ya da febe ile GS arasındaki puan farkın açılmasını bilemedim.

sonrada eminim ki Febelerin yaptığı olayı yapıya bağlayacaklar.

Bekleyip göreceğiz

Hukuk10
Genel Müdür
04 Mart 2026 11:40

hele zaman gelsin olayın vehametini siz görün :))

urfa bana küsmüş, 1 hafta önce

Fb liler daha olayın vahamiyetinde değiller.

Ya bu sezon ya da gelecek sezon. Aziz Yıldırım bile temizle bu işi Ali Koç dediği bir olay ve olaylar var. Sanıyorum ki seçimi bekliyorlar ya da febe ile GS arasındaki puan farkın açılmasını bilemedim.

sonrada eminim ki Febelerin yaptığı olayı yapıya bağlayacaklar.

Bekleyip göreceğiz

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
04 Mart 2026 13:15

heee tamam

ondan sonra yapııı deme

he:))

Hukuk10, 1 hafta önce

hele zaman gelsin olayın vehametini siz görün :))

Hukuk10
Genel Müdür
04 Mart 2026 15:41

yapı diyince ödünüz kopuyor hayırdır

heee tamam

ondan sonra yapııı deme

he:))

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
05 Mart 2026 15:01

çünkü kafanızdan uydurduğunuz bir şey olunca rakibimiz parayonak taraftar olmasın diyoruz. Arkası gelmez yani.. Bu korkudan değil ciddiyetlik. :)

Hukuk10, 1 hafta önce

yapı diyince ödünüz kopuyor hayırdır

Hukuk10
Genel Müdür
06 Mart 2026 09:22

yapı yok mu yani

çünkü kafanızdan uydurduğunuz bir şey olunca rakibimiz parayonak taraftar olmasın diyoruz. Arkası gelmez yani.. Bu korkudan değil ciddiyetlik. :)

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
09 Mart 2026 08:48

YAPI dediğiniz psikolojik bir olgu, çok fazla bu kelimeyi kullandığınız için ve kandırıldığınız için her hareket size yapıya dönüyor. Tabi ki YAPI diye bir şey yok. Varsa da yapı diyenler nerede yapı olduğunu anlatsınlar

aaa onlarda mı yok,

yapı olayını anlatıp kaçtılar mı..

Hukuk10, 1 hafta önce

yapı yok mu yani

Hukuk10
Genel Müdür
09 Mart 2026 14:37

osimen atılmalıydı torreira atılmalıydı en basitinden torreira tribüne gitti kart görmedi genduzi gitti kart gördü :))

urfa bana küsmüş, 5 gün önce

YAPI dediğiniz psikolojik bir olgu, çok fazla bu kelimeyi kullandığınız için ve kandırıldığınız için her hareket size yapıya dönüyor. Tabi ki YAPI diye bir şey yok. Varsa da yapı diyenler nerede yapı olduğunu anlatsınlar

aaa onlarda mı yok,

yapı olayını anlatıp kaçtılar mı..

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
09 Mart 2026 15:21

torrerada kart görsün ok. iyi de o bjk maçında bizden ayağa basılanları hakem görünce kırmızı kart yedik ama genduzi bastı ama kart görmedi.:))

Hukuk10, 5 gün önce

osimen atılmalıydı torreira atılmalıydı en basitinden torreira tribüne gitti kart görmedi genduzi gitti kart gördü :))

Hukuk10
Genel Müdür
10 Mart 2026 14:27

torreira niye kart görmedi osimen düdükten sonra gol attı niye kart görmedi

urfa bana küsmüş, 5 gün önce

torrerada kart görsün ok. iyi de o bjk maçında bizden ayağa basılanları hakem görünce kırmızı kart yedik ama genduzi bastı ama kart görmedi.:))

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
10 Mart 2026 15:51

yaw diyoz ya ok. yaw bende diyorum verseydi hakem, sanki bi daha ki maçta cezalı olmayacaktı. yani adamın ayağına dalarlar kırmızıyı konuşmuyoz tribune çıktı da sarı niyr yrmememiş mişte konuşuyoz.

Hukuk10, 4 gün önce

torreira niye kart görmedi osimen düdükten sonra gol attı niye kart görmedi

Hukuk10
Genel Müdür
10 Mart 2026 16:39

tribüne çıkmak sarı kart o kart verilse ceza alacak beşiktaş maçında oynayamayacaktı

urfa bana küsmüş, 4 gün önce

yaw diyoz ya ok. yaw bende diyorum verseydi hakem, sanki bi daha ki maçta cezalı olmayacaktı. yani adamın ayağına dalarlar kırmızıyı konuşmuyoz tribune çıktı da sarı niyr yrmememiş mişte konuşuyoz.

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
11 Mart 2026 13:23

hayır abdulkerim ile erenin cezası vardı, Başka da yok. Abdulkerim çekti cezayı bi eren kaldı...

Torrera yok yani...

Hukuk10, 4 gün önce

tribüne çıkmak sarı kart o kart verilse ceza alacak beşiktaş maçında oynayamayacaktı

Hukuk10
Genel Müdür
11 Mart 2026 13:24

tamam sen göster kartı belki ikinci sarıyı görecek

urfa bana küsmüş, 3 gün önce

hayır abdulkerim ile erenin cezası vardı, Başka da yok. Abdulkerim çekti cezayı bi eren kaldı...

Torrera yok yani...

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
11 Mart 2026 13:38

belkiii.:))))

iyi gondozi ayağa bastı göster sarıyı, belki 2.ciyi yerdi.

ya da ostorwolde adamla güreş tuttuğunda göster sarıyı, belki 2.ciyi yerdi.

komiklik yapıyorsun di mi dosttum..:))))

Hukuk10, 3 gün önce

tamam sen göster kartı belki ikinci sarıyı görecek

Hukuk10
Genel Müdür
12 Mart 2026 10:48

iyi de biz zaten puan kaybediyoruz ve 15 yıldır şampiyon olamıyoruz bize yapılan kıyakların hiçbir önemi yok ama size yapılan işler sizi öyle kritik zamanlarda yapılıyor ki hiç takılmıyorsunuz

urfa bana küsmüş, 3 gün önce

belkiii.:))))

iyi gondozi ayağa bastı göster sarıyı, belki 2.ciyi yerdi.

ya da ostorwolde adamla güreş tuttuğunda göster sarıyı, belki 2.ciyi yerdi.

komiklik yapıyorsun di mi dosttum..:))))

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
12 Mart 2026 11:44

kritik zaman neydi biliyor musun dosttum.

Saamsunspor maçıydı...

çünküü fener oyun oynamadı o maçta. sıfır yaa koskocaman sıfırdı.

kritik zaman neydi biliyor musun dosttum

afrika kupası ile sakatlıklar bi araya gelişi idi o zaman fark 11 (di hatırlıyorum 9 da olabilir)

çünküüü GS o zaman iyi oynayamadı. ve fener fırsat bildi, aynen nforest maçında yenildiğiniz gibi..

n.forestte yenilirken bile "iyi oldu yenildiğimiz biz lige asılacağız " gibi komikce ifadeler duydum fenerden.

işte bunlar kritik zaman..

Hukuk10, 2 gün önce

iyi de biz zaten puan kaybediyoruz ve 15 yıldır şampiyon olamıyoruz bize yapılan kıyakların hiçbir önemi yok ama size yapılan işler sizi öyle kritik zamanlarda yapılıyor ki hiç takılmıyorsunuz

Hukuk10
Genel Müdür
13 Mart 2026 11:28

kritik zaman her takımda olur ama kritik zamanlarda kimine destek veriliyor kimine köstek

urfa bana küsmüş, 2 gün önce

kritik zaman neydi biliyor musun dosttum.

Saamsunspor maçıydı...

çünküü fener oyun oynamadı o maçta. sıfır yaa koskocaman sıfırdı.

kritik zaman neydi biliyor musun dosttum

afrika kupası ile sakatlıklar bi araya gelişi idi o zaman fark 11 (di hatırlıyorum 9 da olabilir)

çünküüü GS o zaman iyi oynayamadı. ve fener fırsat bildi, aynen nforest maçında yenildiğiniz gibi..

n.forestte yenilirken bile "iyi oldu yenildiğimiz biz lige asılacağız " gibi komikce ifadeler duydum fenerden.

işte bunlar kritik zaman..

urfa bana küsmüş
Şube Müdürü
13 Mart 2026 11:34

aynen feneri anlatmışsın iştee:))

Hukuk10, Dün

kritik zaman her takımda olur ama kritik zamanlarda kimine destek veriliyor kimine köstek

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi