Editörler : E.Kayı Han
02 Mart 2026 19:54

Hakimimi HSK'ya Şikayet Ettim, Sonuç Alır Mıyım?

Selam arkadaşlar , hakimi şikayet ettim, talimat ifadelerini, yakalama ifadelerini hep kalemde biz alıyoruz , kendisi şahısları bile görmüyor direkt sistemden onaylıyor . Bu usule uygun mudur? Ben hukuk okumadım etmedim ben nie aliom lan ifadeyi? Daha başka çok şey var. 2 sayfa şikayet dilekçesi sundum. İnşallah sonuç alırım

ulubatlihasan35
Aday Memur
03 Mart 2026 09:57

İNŞALLAH Alırsın kardeşim. helal olsun cesaretin için.

breakingbadsj
Aday Memur
03 Mart 2026 12:40

Güzel yorumun için sağol kardeşim , savcılığa suç duyurusunda da bulunmak istiyorum, görevini ihmal ettiği için, umarım sonuç alırım

ulubatlihasan35, 2 hafta önce

İNŞALLAH Alırsın kardeşim. helal olsun cesaretin için.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
03 Mart 2026 13:04

....

Fidel Gülsün
Aday Memur
03 Mart 2026 14:49

Umarım Hakimsiz ifade almamışsındır. HSK bunu senden muhakkak soracak. Katibin, Hakim yokken ifade alması katip açısından ihracı gerektiriyor haberin olsun. Vakti zamanında Konya Adliyesinde böyle bir ihraç olayı yaşanmıştı. Umarım başın derde girmez kardeşim.

ulubatlihasan35
Aday Memur
03 Mart 2026 14:57

rica ederim kardeşim; her türlü önlem ve tedbirini al, normalde haklı olsan bile elinde güclü ispat olmasına dikkat et. HSK genelde bunlardan yana tutum alıyor. yine de çoğu kişinin yapamadığı şeyi yapmışsın helal olsun. inşallah sonuc alırsın

breakingbadsj, 2 hafta önce

Güzel yorumun için sağol kardeşim , savcılığa suç duyurusunda da bulunmak istiyorum, görevini ihmal ettiği için, umarım sonuç alırım

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
03 Mart 2026 15:25

O arkadaş, aday memur olduğu için cezadan yırtmıştı.

Fidel Gülsün, 2 hafta önce

Umarım Hakimsiz ifade almamışsındır. HSK bunu senden muhakkak soracak. Katibin, Hakim yokken ifade alması katip açısından ihracı gerektiriyor haberin olsun. Vakti zamanında Konya Adliyesinde böyle bir ihraç olayı yaşanmıştı. Umarım başın derde girmez kardeşim.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
03 Mart 2026 15:27

Ulan bir de savcı demez mi ? Benim haberim olmadan ifade almış, benim e-imzamla imzalamış. Ben tüm ifadelerimi kendim alırdım, arkadaş işgüzarlık yapmış, disiplin soruşturması ve adli soruşturma başlatılmalıdır derse ortalık karışır.

Fidel Gülsün
Aday Memur
03 Mart 2026 15:27

Ceza davasından aday memur olduğu için beraat etmişti ancak disiplin soruşturmasında ihraç olmuştu diye hatırlıyorum. Yanılabilirim.

ÇOTANAK, 2 hafta önce

O arkadaş, aday memur olduğu için cezadan yırtmıştı.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
03 Mart 2026 15:29

Arşiv harika bir şey :)

Hafızama teşekkür ediyorum :)

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/durusmaya-k-tibini-sokan-h-kime-ceza-12002166

Ceza davasından aday memur olduğu için beraat etmişti ancak disiplin soruşturmasında ihraç olmuştu diye hatırlıyorum. Yanılabilirim.

Fidel Gülsün
Aday Memur
03 Mart 2026 15:30

Dostum disiplin soruşturması ne oldu peki ?

ÇOTANAK, 2 hafta önce

Arşiv harika bir şey :)

Hafızama teşekkür ediyorum :)

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/durusmaya-k-tibini-sokan-h-kime-ceza-12002166

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
03 Mart 2026 15:32

Meslektaş buraları okuyarsa, o cevap versin. Disiplin soruşturmasından inan haberim yok. :)

Bu adliye işleri komedi yav :)

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
03 Mart 2026 15:37

Fidel, Diyarbakır'da ciğer nerede yenir :)

Fidel Gülsün
Aday Memur
03 Mart 2026 15:39

Xale Mahame, Remzi Usta, Tek Kapı Ciğercisi, Onur Ocakbaşı. Bu yerlerin ciğeri güzel olur.

ÇOTANAK, 2 hafta önce

Fidel, Diyarbakır'da ciğer nerede yenir :)

asadaf1993
Memur
03 Mart 2026 15:59

Adaleti sağlamakla görevlendirilmiş hakim ve savcılara iftiracı mı demek istediniz tam anlamadım?

ÇOTANAK, 2 hafta önce

Ulan bir de savcı demez mi ? Benim haberim olmadan ifade almış, benim e-imzamla imzalamış. Ben tüm ifadelerimi kendim alırdım, arkadaş işgüzarlık yapmış, disiplin soruşturması ve adli soruşturma başlatılmalıdır derse ortalık karışır.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
03 Mart 2026 16:08

O zaman anlamadığınız konulara yorum yapmayın.

asadaf1993, 2 hafta önce

Adaleti sağlamakla görevlendirilmiş hakim ve savcılara iftiracı mı demek istediniz tam anlamadım?

03 Mart 2026 17:15

Tebrikler meslektaşım, sonuç alır mısın bilmem ama bu cesur davranışından dolayı seni takdir ediyorum. Talimat ifadesini sen al, yakalamayı sen al, duruşma zaptını duruşmadan önce hazırla, gerekçeli kararı sen yaz, o da duruşma günleri haricinde günde yarım saat adliyeye uğrayıp 200 bin lira maaş alsın, kusura bakma...

breakingbadsj
Aday Memur
03 Mart 2026 18:27

Aynen öyle meslektaşım, hadi şahısları görse yine iyi, talimat ifadelerinde şahısların ifadeleri alıp direkt yolluyoruz, eee kardeşim yakalamada da biz ifade alıyoruz ? Ne farkı var o zaman, oldu olacak duruşmalarada ben çıkayım ben ifade alayım? Aynı şey değil mi? Allah sonumuzu hayır etsin. Aldık bir risk, belki bana birşey olur bilemem, ama geceleri kafayı yemekten iyidir.

yatıksekiz, 2 hafta önce

Tebrikler meslektaşım, sonuç alır mısın bilmem ama bu cesur davranışından dolayı seni takdir ediyorum. Talimat ifadesini sen al, yakalamayı sen al, duruşma zaptını duruşmadan önce hazırla, gerekçeli kararı sen yaz, o da duruşma günleri haricinde günde yarım saat adliyeye uğrayıp 200 bin lira maaş alsın, kusura bakma...

breakingbadsj
Aday Memur
03 Mart 2026 18:28

Kanka aldık tabi. Ahahaha hatta geçen adliyeye hiç gelmedi, yine ifadeleri aldı arkadaşlar, 4-5 gün sonra onaylamış zaptları :D emir kuluyuz napalim biz yapcak bişi yok herkes korkuyor ben hariç diyomuşum :D

yusuf132
Şef
03 Mart 2026 18:51

gülsün biraz sıkıyor gibi ama hayırlısı :D

ÇOTANAK, 2 hafta önce

Meslektaş buraları okuyarsa, o cevap versin. Disiplin soruşturmasından inan haberim yok. :)

Bu adliye işleri komedi yav :)

dca23
Şube Müdürü
04 Mart 2026 00:24

kalemde 4 şahit varsa tutanak tutarsa hiçbir şey olmaz. benim haberim yoktur dese bile hakim/savcı, 4 devlet memuru tanık var ortada. hiçbir şey olmaz

ÇOTANAK, 2 hafta önce

Toplam 41 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi