02 Mart 2026 20:40

Şark dönüşü İstanbul

Bu sene istanbulda 10. Senem şarka gitmeyi düşünüyorum ama dönüşte İstanbul?a gelmek istemiyorum diyelim ki verdiler dava falan açsam kazanabilir miyim ya da biraz daha bekleyip mi gitsem bilemedim açıkçası keşke yeni yönetmelik de istsnbulda belirli bir süre görev yapanları İstanbul?dan muaf tutsalardı.

hakkan1
Aday Memur
02 Mart 2026 20:50

büyük ihtimalle istanbula tekrar gidersin. tecrübelisin diye tekrar verirler

siyahbeyaz88
Genel Müdür
02 Mart 2026 22:46

böyle saçma bir düşünce mi olur adamın üstüne mi yaptılar istanbulu ne alaka ne tecrübeymiş istanbula hiç gitmemiş adamların uydurduğu bir kılıf bu yok öyle birşey
hakkan1, 2 hafta önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
02 Mart 2026 22:48

kardeşim bende 13 yıl istanbulda çalıştım bu yaz batıya dönüyorum küçük bir ihtimalde olsa geri istanbula versinler dava açacağım

Brse
Şube Müdürü
02 Mart 2026 23:17

Belli ki evin akrabaların orda .10 sene kalmışsın. Bence kalabildiğin kadar kal. 20 senedir orada olup daha ilk şarkına gitmeyenler var

hakkan1, 2 hafta önce

under09
Şube Müdürü
02 Mart 2026 23:51

Bu konuyla ilgili daha dava açan oldu mu bilmem ama zaten yaptıkları haksızlık daha önce çalışmamış adam gırla gönder onları 10 yıl doldurmuş adamdan istediğin ne sen bence git kardeşim yap şarkı ola ki geri gelme durumu oldu aç davanı insan haklarına aykırı bu durum koca şehri bi bize mi zimmetlediler biz gidelim gelmemiş insanlar gelsin....

yıllardır buna çözüm bulacaklarına buldukları çözümün içine edeyim daha önce tercih dışı attılar benim gibi herkesi sonra düzeltme yaptılar kendlerince zorunlu tercih oldu

Anderson1
Şube Müdürü
03 Mart 2026 02:24

Ben bunun için çabalıyorum istanbul görmemiş ne kadar göbek bağlamış adam varsa versinler istanbula yazıktır günahtır. Adam doğuda 8. Yılı yanımda çalışan istanbula gtmemek ıcın dilekçe üstüne dilekçe yazıyor hergun

under09, 2 hafta önce

Bu konuyla ilgili daha dava açan oldu mu bilmem ama zaten yaptıkları haksızlık daha önce çalışmamış adam gırla gönder onları 10 yıl doldurmuş adamdan istediğin ne sen bence git kardeşim yap şarkı ola ki geri gelme durumu oldu aç davanı insan haklarına aykırı bu durum koca şehri bi bize mi zimmetlediler biz gidelim gelmemiş insanlar gelsin....

yıllardır buna çözüm bulacaklarına buldukları çözümün içine edeyim daha önce tercih dışı attılar benim gibi herkesi sonra düzeltme yaptılar kendlerince zorunlu tercih oldu

Anderson1
Şube Müdürü
03 Mart 2026 02:26

Adam öyle bi yatmış ki yıllardır göbek 2 adım önden gidiyor prostatıda var aksama kadar çardakta kabak çekirdeği yiyerek mesai dolduruyor. Ver bu ve bunun gibi adamları istanbula ey emniyet

Anderson1
Şube Müdürü
03 Mart 2026 02:29

İstanbuldaki kardeşimde yok huzur uygulaması yol uygulaması sabahın köründe operasyondan operasyona sahur yapacak zamanı yok , adamlar sahura kadar karakolda mutfakta saat 10 da irmik helvası kavurarak sahuru beklıyorlar maşallah bu neymiş biz yıllarca istanbulda ne çekmişiz

03 Mart 2026 12:44

Şark dönüşü tekrar İstanbul'a verilen o kadar çok personel var ki sende biliyorsundur zaten az çok mahkemeyede versen pek bir şey çıkacağını sanmıyorum tekrar İstanbul'a düşersen geçmiş olsun

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi