Editörler : Pangaea
03 Mart 2026 09:18

Süresi Dolmadan İstifa Eden Müdür Yardımcısı

4 yılım dolmadan idarecilikten istifa etmek istiyorum. Önceki okulumdaki kadrom dolmuş. İlçe içerisinde de boş norm yok. Bu durumda kadrom eski ilçeme gelip orada norm kadro fazlası mı olurum, yoksa ilde norm fazlası mı olurum hocalarım? Bu durumda 30 ocaktaki yeni düzenleme ile süreç adımları nasıl ilerliyor acaba?

235U
Genel Müdür
03 Mart 2026 10:07

Yazılı bir kural yok ama aynı ilçe grubunda bir yere veriyorlar deniyor.

03 Mart 2026 10:43

ilçe grubu ya da il geneli

berkaydal
Genel Müdür
03 Mart 2026 11:41

Koltuğu arkasından ağlar.

ziya64
Daire Başkanı
03 Mart 2026 14:51

Arkadaşın sorusuna ilave başka bir soru sorayım. Her yer dolu ise önce eski ilçemizde norm fazlası olup Ağustos norm fazlası atamalarında mı atama olur yoksa istifa eder etmez mi atama olur.

CHaiLaCK_SeRSeRi
Aday Memur
04 Mart 2026 15:44

Eski ilçenize eski okulunuza geri dönersiniz. Eski okulunuzda kadro yoksa eski ilçede norm fazlası olursunuz. Yeni yönetmeliğe bağlı olarak norm fazlası atamaları takvime bağlı değil fakat aylık atama olayı uygulanmadı da. eski ilçenizde de norm yoksa ilçe gurubu, ilçe grubunda da norm yoksa il grubunda atamanız yapılır. Bazı iller norm kadro yoksa istifayı kabul etmeme yolunu seçiyor.

murathan2123
Aday Memur
07 Mart 2026 10:37

İl emrinde iken il merkezindeki bir okula müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Ailevi sorunlar nedeniyle istifa etmeyi düşünüyorum. Bilişim teknolojileri branşım. Alan itibariyle il merkezindeki bilişim teknolojileri alanı olan okulların hiçbirinde norm yok hatta fazlası var. Aynı ilçe grubunda olan ilçelerde de alanımız yok. İl emrinde kalmak istemiyorum. Mesleki eğitim merkezine verirler mi dilekçe ile belirtirsem

ömer42
Genel Müdür
07 Mart 2026 23:06

Norm olması kaydıyla evet hocam. Diğer türlü sizi oraya verseler bir başka öğretmen norm fazlası olabileceği için vermezler.

murathan2123, Dün

İl emrinde iken il merkezindeki bir okula müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Ailevi sorunlar nedeniyle istifa etmeyi düşünüyorum. Bilişim teknolojileri branşım. Alan itibariyle il merkezindeki bilişim teknolojileri alanı olan okulların hiçbirinde norm yok hatta fazlası var. Aynı ilçe grubunda olan ilçelerde de alanımız yok. İl emrinde kalmak istemiyorum. Mesleki eğitim merkezine verirler mi dilekçe ile belirtirsem

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi