03 Mart 2026 12:12

Genel atama Doğudan Doğuya

Arkadaşlar 11 yıl oldu meslekte ilk şarkım bitti. Şimdi ikinci kez şark iline gideceğim inşaallah. 9.934 puanım var. Bu puanla Elazığ gelir mi. Doğudan doğuya gidenler ayrı grupta değerlendirildiği için belki gelme ihtimali artar mı. Sizce ilk sıraya nereyi yazayım fikirlerinizi verirseniz sevinirim. Puan sistemini açıkçası pek çözemedim

Alidmr58
Şef
03 Mart 2026 12:29

Doğudan doğuya ayrı değerlendirilirse gelme ihtimali daha düşük olur çünkü doğudakilerin puanı yüksek zaten.

gulyabani.10
Memur
03 Mart 2026 12:36

doğudan doğuya ayrı değerlendirme olmuyor

Polisiye31
Aday Memur
03 Mart 2026 12:55

10 15 yılın en dusugundesın elazıg ıstenen bır yer gelmeyebılır ama kısmet bu bılemezssın gecen senekı gıdenlerın puanına bak ona gore degerlendır .

birazhırs34
Aday Memur
03 Mart 2026 12:59

Devrem o istatistikleri nerden bulabiliriz. Bende yok hiç biri

Polisiye31, 2 hafta önce

10 15 yılın en dusugundesın elazıg ıstenen bır yer gelmeyebılır ama kısmet bu bılemezssın gecen senekı gıdenlerın puanına bak ona gore degerlendır .

S.Kaya02
Aday Memur
03 Mart 2026 13:25

11/15 grubundayım. 14.187 puanım var . Diyarbakır ilk tercih yazsam gelir mi?

Vuccipaşa
Aday Memur
03 Mart 2026 13:35

diyarbakır ilk 5te olan herkesi verirler gelincek en son yer
S.Kaya02, 2 hafta önce

mehmetkaya45
Memur
03 Mart 2026 13:42

Diyarbakır ve Şanlıurfa en düşük puanlara geliyor zaten bu iki şehir doğunun İstanbul'u

S.Kaya02, 2 hafta önce

yanki21
Aday Memur
03 Mart 2026 15:32

o zaman Diyarbakır'da ki personelin çoğu neden ipka verdi
mehmetkaya45, 2 hafta önce

Diyarbakır ve Şanlıurfa en düşük puanlara geliyor zaten bu iki şehir doğunun İstanbul'u

Anderson1
Şube Müdürü
03 Mart 2026 15:46

Heee hee kımse yazmasın dşye millet diyarbakırda ipka peşinde aç bak yazanlara dogunun istanbuluymuş en fazla 2,5 saat calısırsın orda ardahandaki adam yarım saat

yanki21, 2 hafta önce

Never give up 21
Aday Memur
03 Mart 2026 21:17

2014-2018 arası Diyarbakır da görev yaptım Ekim ayında Kobani olayları başladı sonra hendek olayları şarkın neredeyse tamamı büyük olaylarla geçti buna rağmen kadronun yüzde 80 ibka verip kalıyordu. Herkes herşeyi söylüyor ama hepsi de kalmak istiyor Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yazılanlara çokta inanmayın

Anderson1
Şube Müdürü
03 Mart 2026 21:27

Burda algı peşinde onlar kımse gelmesin biz burda kbap yapalım akşam 22:00 da karakolda helva kavurup yiyelım prostatı olan dinazarun biri arka tarafta çardakta oturup kabak çekirdeği yiywrek mesai bitirsin .

İstanbuldaki adam vallahi iftarı ayak üstü yapıp konudan konuya gidiyor

Never give up 21, 2 hafta önce

2014-2018 arası Diyarbakır da görev yaptım Ekim ayında Kobani olayları başladı sonra hendek olayları şarkın neredeyse tamamı büyük olaylarla geçti buna rağmen kadronun yüzde 80 ibka verip kalıyordu. Herkes herşeyi söylüyor ama hepsi de kalmak istiyor Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yazılanlara çokta inanmayın

mehmetkaya45
Memur
03 Mart 2026 21:30

ne kadar boş insanlarsınız ya daha ne sorulduğunun neye cevap verildiğinin bile farkında değilsiniz.Batıdan doğuya gidenler şayet puanı düşükse Şanlıurfa ve Diyarbakır'a gider diyorum niye çünkü burada ek görev çok ve görev süresi fazla. İpka meselesine gelince İstanbul'da kalmak için ipka veren yok mu sanıyorsunuz.Daha geçen yıl İstanbul'da kalmak için ipka veren memurun ipkası kabul edilmediği için intihar etmedi mi? Forumda bazı aklıevveller var , İstanbul konusuna 2.şark konusuna ne yazıldığını okumadan anlamadan yorum yapıyorlar.Çok boş beleş adamlarsınız gerçekten.

yanki21, 2 hafta önce

Policeman741
Aday Memur
06 Mart 2026 01:43

Batidan doguya 11 15 listesi varmi acaba abiler

freecooll
Aday Memur
06 Mart 2026 13:51

doğudaki arkadaşlar tercihler başladı mı

birazhırs34
Aday Memur
06 Mart 2026 15:29

Doğudayım daha başlamadı

freecooll, 1 hafta önce
doğudaki arkadaşlar tercihler başladı mı

Vuccipaşa
Aday Memur
06 Mart 2026 15:45

Nisanı bulur

Çehzat B
Şef
06 Mart 2026 16:44

O intihar eden meslektaş boşanmıştı ve çocuklarıyla ilgili mazereti vardı o yüzden intihar etti devrem. Yanlış örnek vermişsin. İstanbulda kalmak isteyenler ailesi, anası babası burada olanlar, burada büyüyenler, evi olanlar vs. Kimse kalmak istemez yoksa emin ol.

mehmetkaya45, 2 hafta önce

ne kadar boş insanlarsınız ya daha ne sorulduğunun neye cevap verildiğinin bile farkında değilsiniz.Batıdan doğuya gidenler şayet puanı düşükse Şanlıurfa ve Diyarbakır'a gider diyorum niye çünkü burada ek görev çok ve görev süresi fazla. İpka meselesine gelince İstanbul'da kalmak için ipka veren yok mu sanıyorsunuz.Daha geçen yıl İstanbul'da kalmak için ipka veren memurun ipkası kabul edilmediği için intihar etmedi mi? Forumda bazı aklıevveller var , İstanbul konusuna 2.şark konusuna ne yazıldığını okumadan anlamadan yorum yapıyorlar.Çok boş beleş adamlarsınız gerçekten.

mehmetkaya45
Memur
06 Mart 2026 17:08

Devrem elbette İstanbul'da ailesi evi barkı olmayan kalmak istemez. Ben o rahmetli arkadaşı eski bakan erteleme talebi cevapsız kalması sonucu alınganlık göstermiş şeklinde söylediği için öyle biliyorum başka sorunları da vardır muhakkak ama bazıları ne yazıldığını okumadan yorum yapıyor, İstanbula gitmek isteyen olduğu gibi Diyarbakır'a gitmek isteyende olabilir benim yazdığım buralar doğunun büyükşehirleri olduğu için çok personel alıyor haliyle puanı düşük olanlar Diyarbakır veya Şanlıurfa'ya gidiyor, Batıya dönerken de puanı düşük olanlar İstanbul'a gitmiyor mu? Demek istediğim bu ama anlamayanlar niye Diyarbakır*da ipka veren çokmuş, herkes kalmak istiyormuş, kimse yazmasın diye yazmışım gibi vs. vs. saçma sapan şeyler yazmışlar. Ben ne diyorum onlar ne anlıyor. Okuduğunu anlamayan tayfa bunlar işte

Çehzat B, 1 hafta önce

O intihar eden meslektaş boşanmıştı ve çocuklarıyla ilgili mazereti vardı o yüzden intihar etti devrem. Yanlış örnek vermişsin. İstanbulda kalmak isteyenler ailesi, anası babası burada olanlar, burada büyüyenler, evi olanlar vs. Kimse kalmak istemez yoksa emin ol.

Çehzat B
Şef
06 Mart 2026 21:07

Kalmak isteyenler o bölgenin insanları çünkü. Gümüşhane şiran'da 2 sene kalsan evliya olursun ama sivaslı birisi için nimet. İstanbul da buradakiler için öyle. İstanbulda yatacağıma memlekette çalışmayı isterdim ben mesela

mehmetkaya45, 1 hafta önce

Devrem elbette İstanbul'da ailesi evi barkı olmayan kalmak istemez. Ben o rahmetli arkadaşı eski bakan erteleme talebi cevapsız kalması sonucu alınganlık göstermiş şeklinde söylediği için öyle biliyorum başka sorunları da vardır muhakkak ama bazıları ne yazıldığını okumadan yorum yapıyor, İstanbula gitmek isteyen olduğu gibi Diyarbakır'a gitmek isteyende olabilir benim yazdığım buralar doğunun büyükşehirleri olduğu için çok personel alıyor haliyle puanı düşük olanlar Diyarbakır veya Şanlıurfa'ya gidiyor, Batıya dönerken de puanı düşük olanlar İstanbul'a gitmiyor mu? Demek istediğim bu ama anlamayanlar niye Diyarbakır*da ipka veren çokmuş, herkes kalmak istiyormuş, kimse yazmasın diye yazmışım gibi vs. vs. saçma sapan şeyler yazmışlar. Ben ne diyorum onlar ne anlıyor. Okuduğunu anlamayan tayfa bunlar işte

birazhırs34
Aday Memur
10 Mart 2026 02:21

Liste yok mu hiç

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi