03 Mart 2026 16:25

Karşı atak timi hakkında bilgi edinmek istiyorum

sitede okuyup yazan bütün abi ve kardeşlerime selamlar.yaklaşık iki yıl önce tesadüfi

denk geldim bir videoda elimden geldiğince araştırdım ama hakkında yeterince bilgi edinemedim.nasıl girilir hangi şartları arıyorlar. anladığım kadarıyla ağzın sıkı olacak fiziksel ve özellikle mental olarak da yeterli olacaksın edinebildiğim bilgi bu kadar.daha önce bu timde çalılmış hali hazırda çalışan varsa veyahut bilgisi bulunan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.SAYGILAR...

asyali59
Aday Memur
03 Mart 2026 16:32

hassas bir birim neticede buradan dönüş yapmayacak kadar akıllı adamlardır diye umuyorum

kzgntr
Aday Memur
03 Mart 2026 16:35

size katılıyorum lakin birimin içinden herhangi bir bilgi istemediğim için sadece nasıl girilir giren hangi yoldan girmiş ona göre bir yol haritası edineceğim cevabınız için teşekkürler yinede

asyali59, 2 hafta önce
hassas bir birim neticede buradan dönüş yapmayacak kadar akıllı adamlardır diye umuyorum

Mustafa60
Şef
03 Mart 2026 17:24

bir insan gerizekalı olsa bununla ilgili yorum yapmaz. ama şansını denemişsin belki bir gerizekalı çıkar da orada çalışanların seceresine kadar verir diye.

kzgntr
Aday Memur
03 Mart 2026 17:30

böyle konuşmanıza gerek yoktu az önce farklı bir cevapta da söyledim kimsenin birimin içinden bilgi istemedim seceresini de sormadım sadece vatan için herkes birşey yaparken şahsım adına ben birşey yapmamaktan rahatsızlık duyuyorum ve kendimi de mesleğe uygun görüyorum şahsım adına.hangi yollardan bu mesleğe girebilirim bunu merak ettiğim için sordum yinede teşekkürler

Mustafa60, 2 hafta önce
bir insan gerizekalı olsa bununla ilgili yorum yapmaz. ama şansını denemişsin belki bir gerizekalı çıkar da orada çalışanların seceresine kadar verir diye.

Klav.ye
Şube Müdürü
04 Mart 2026 03:12

Karşı atak timi ne yahu. 27 yıldır polisim ilk kez duyuyorum.. emniyette böyle bir birim mi varmış..

kzgntr
Aday Memur
04 Mart 2026 05:08

Cevabınız için teşekkürler.Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığına bağlı.

Klav.ye, 1 hafta önce

Karşı atak timi ne yahu. 27 yıldır polisim ilk kez duyuyorum.. emniyette böyle bir birim mi varmış..

memuraday-y
Daire Başkanı
04 Mart 2026 13:20

Adını duymadım hiç.

kzgntr
Aday Memur
04 Mart 2026 13:22

Cevabızın için teşekkürler🙏

Herkes tarafından biliniyor zaten biraz konuyu merak eden üstüne düşen görüyor.

memuraday-y, 1 hafta önce

Adını duymadım hiç.

Bekçi944
Aday Memur
04 Mart 2026 14:41

Pöhler arasında seçiliyor işinde başarılı iyi memurlardan diye biliyorum

kzgntr
Aday Memur
04 Mart 2026 14:49

Verdiğiniz değerli bilgi için teşekkürler..

Bekçi944, 1 hafta önce

sc0rpi0n353
Aday Memur
04 Mart 2026 20:45

Burası İsviçre değil ki üstadım işinde iyi memurlardan seçilsin :) Özel Harekat branşlı personelin gittiği doğru sadece.

Bekçi944, 1 hafta önce

memuraday-y
Daire Başkanı
04 Mart 2026 20:46

Cevabınıza ben de teşekkür ederim.

kzgntr, 1 hafta önce

Cevabızın için teşekkürler🙏

Herkes tarafından biliniyor zaten biraz konuyu merak eden üstüne düşen görüyor.

kzgntr
Aday Memur
04 Mart 2026 20:49

İlk cümlenize katılmamakla birlikte bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :)

sc0rpi0n353, 1 hafta önce

Burası İsviçre değil ki üstadım işinde iyi memurlardan seçilsin :) Özel Harekat branşlı personelin gittiği doğru sadece.

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
04 Mart 2026 20:56

karsi ataga gecmek isteyen biri

kzgntr
Aday Memur
04 Mart 2026 20:58

nadir bulunan bir tür mü hocam :)

EL CHAPO, 1 hafta önce

karsi ataga gecmek isteyen biri

ardabeyy
Şube Müdürü
04 Mart 2026 23:38

Demekki öğrenmenin yaşı yok. Teskilatta işe yarar ne varsa ne gösterilir, ne söz edilir. oldu bitti denir, biter haberin olmaz vay be.

adanax343
Memur
04 Mart 2026 23:54

karşı atak şube müdürlüğüne git detaylı bilgi verirler

kzgntr
Aday Memur
05 Mart 2026 00:00

cevabınız için teşekkürler cumhurbaşkanlığı koruma başkanlığına bağlı diye biliyorum.ulaşsam bilgi verirler mi emin değilim
adanax343, 1 hafta önce
karşı atak şube müdürlüğüne git detaylı bilgi verirler

adanax343
Memur
05 Mart 2026 14:07

o zaman karşı atak daire başkanlığına ulaş detaylı bilgi verirler. ararsan öyle daire yok derlerse inanma ısrarla ara seni denerler mülakat orda başlıyor işte
kzgntr, 1 hafta önce
cevabınız için teşekkürler cumhurbaşkanlığı koruma başkanlığına bağlı diye biliyorum.ulaşsam bilgi verirler mi emin değilim

kzgntr
Aday Memur
06 Mart 2026 08:45

Cevabınız için teşekkürler. Öğrenmenin yaşı yok tabiiki her yaşta öğrenilen farklı olsa da öğrenilecek mutlaka bişey var
ardabeyy, 1 hafta önce
Demekki öğrenmenin yaşı yok. Teskilatta işe yarar ne varsa ne gösterilir, ne söz edilir. oldu bitti denir, biter haberin olmaz vay be.
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi