Editörler : E.Kayı Han
04 Mart 2026 00:35

Geçici Görevlendirme Hakkında

Herkese merhaba adalet bakanlığında sözleşmeli icra katibi olarak çalışıyorum sağlık mazeretim sebebi ile 6 ay süreli olarak görevlendirildim 20 ocakta uzatabilmek için dilekçe verdim ama hala sonuçlanmadı aradığımda sürekli değerlendirme aşamasında diyorlar 23 martta geçici görevlendirme sürem bitiyor nasıl bir yol izlemeliyim bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

AyetullahEcer
Aday Memur
04 Mart 2026 21:43

Hayırlı akşamlar durumunuzla ilgili bir bilgiye sahip değilim fakat benimde farklı bir durumum var ama hala çözülmedi belki sizin için fikir verici bir bilgi olabilir şöyleki; İstanbul Anadolu Adliyesinde çalışıyorum 2015 girişliyim 2021 yılında kurum değişikliği yaptım Sultanbeyli kaymakamlığına geçişim her iki bakanlık tarafından onaylandı ama hala bekliyorum geçemedim kaymakamlığa 2025 yılında aynı yere geçici görevlendirme talep ettim 1 yıl beni kaymakamlığa görevlendirdiler gidip görevlendirmemi tebliğ de aldım ama yine göndermediler bakanlığı aradım boşuna beklemeyin bu tür talepleri bir sağlık sorununuz yoksa veya referansınız gelen bütün talepleri reddediyoruz dediler işin anlamadığım yanı hala bizim bakanlıktan olumsuz bir yazı da gelmedi öyle bekliyorum.
Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi