Editörler : Lanet
04 Mart 2026 10:48

Selamlar herkese arkadaşlar

Selamlar herkese arkadaşlar, bir şey danışmak istiyorum biraz birikmişim var bir evimiz olsun kendimize ait kiradan kurtulalım diyorum bunun içinde şu Albayrak Finans?ın faizsiz konut finansmanı varmış ona girmek istiyorum peşinat verip sizece? Varmı aramızda bilgisi olan?

04 Mart 2026 23:51

Ben Kuveyt Türk üzerinden aldım Albaraka mobil sistemi bitik hiç girme Kuveyt Türk oranı da düşük. Birikmiş ne kadar benim 1.5 idi 2 de bankadan aldım evi aldım geçen ay ödemem aylık 60 500 72 ay birikmiş fazla ise eve gir pişman olmazsın milletin lafına bakma yaşayacağınız yere karar verdi iseniz düşünmeyin iki üç sene sonra ödemen aynı kalacak maaşın artacak bu zamanda alınır ev eğer istersen özelden tel yaz sana daha detaylı bilgi vereyim

Cafer Kalın
Aday Memur
05 Mart 2026 10:02

Hocam selamlar, bana kalırsa Albayrak Finans?ın sistem güzel bence en önemlisi faiz kredi vs yok bunun için bile mantıklı

Remzi Bıyıksız
Aday Memur
06 Mart 2026 10:06

Hocam valla çok haklısın zaten beni cezbeden de o oldu açıkçası

Cafer Kalın, 1 hafta önce

Hocam selamlar, bana kalırsa Albayrak Finans?ın sistem güzel bence en önemlisi faiz kredi vs yok bunun için bile mantıklı

Cafer Kalın
Aday Memur
09 Mart 2026 09:19

Evet işte ayrıca güvenilir firma Albayrak güvencesi var birde zaten BDDK lisanslıymış araştırmıştım baya

Remzi Bıyıksız, 1 hafta önce

Hocam valla çok haklısın zaten beni cezbeden de o oldu açıkçası

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi