Editörler : gül-feşan
05 Mart 2026 21:29

Alt bölge tayini kurul toplanması
alt bölge kutulu bakanlıkta be zaman toplanıyor bilgisi olan var mı

servet07
Aday Memur
05 Mart 2026 22:27

Yonetmelikte yaziyor..sanirim her ayin 3. Haftasi yaziyordu..tam hatirlayamadim..ama yaziyor eminim

Berkaymms
Aday Memur
06 Mart 2026 12:12

Ben de şimdi bir yerde okudum her ayın ikinci haftası olabilir mi
servet07, 1 ay önce

Yonetmelikte yaziyor..sanirim her ayin 3. Haftasi yaziyordu..tam hatirlayamadim..ama yaziyor eminim

Berkaymms
Aday Memur
06 Mart 2026 15:54

her ay toplanıyor demi bu kurul
Berkaymms, 1 ay önce
Ben de şimdi bir yerde okudum her ayın ikinci haftası olabilir mi

Berkaymms
Aday Memur
06 Mart 2026 15:55

her ay toplanıyor demi bu kurul
servet07, 1 ay önce

servet07
Aday Memur
06 Mart 2026 21:36

MADDE 26- (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-27/11/2024-32735)

(1) İlgililerin talebi hâlinde; A ve B hizmet grubu illerden D ve E hizmet grubu illere her zaman atama yapılabilir. Ancak bu atama sonucu personelin bulunduğu ildeki PDC doluluk oranının %79?un altına düşecek olması halinde bu madde hükmü uygulanmaz. İlgilinin bu madde hükümleri çerçevesinde atanabilmesi için bu Yönetmelik hükümlerine göre atandığı tarihten itibaren fiilen bir yıl çalışmış olması şarttır.

(2) Bu madde kapsamındaki atama talepleri her ayın ikinci haftasında değerlendirilir.

Berkaymms
Aday Memur
06 Mart 2026 22:20

teşekkür ederim kardeşim
servet07, 1 ay önce

MADDE 26- (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-27/11/2024-32735)

(1) İlgililerin talebi hâlinde; A ve B hizmet grubu illerden D ve E hizmet grubu illere her zaman atama yapılabilir. Ancak bu atama sonucu personelin bulunduğu ildeki PDC doluluk oranının %79?un altına düşecek olması halinde bu madde hükmü uygulanmaz. İlgilinin bu madde hükümleri çerçevesinde atanabilmesi için bu Yönetmelik hükümlerine göre atandığı tarihten itibaren fiilen bir yıl çalışmış olması şarttır.

(2) Bu madde kapsamındaki atama talepleri her ayın ikinci haftasında değerlendirilir.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi