Editörler : E.Kayı Han
06 Mart 2026 05:32

Psikiyatrik Muayene Tanısı Ve Hakimlik

merhaba, 2021 yılında özel bir hastanede bağırsak sorunum nedeniyle dahiliyeci psikologa yönlendirmişti bir şey bulamayınca tahlillerde. e nabız'da psikaytrik muayne tanısı şeklinde geçiyor yazılan ilaç vs yok. sadece 1 kere gittim. kpss a grubu veya hakimlikte problem teşkil eder mi?

07 Mart 2026 06:40

Merhaba, 2802 Sayılı Kanun Madde 8/g dışında Hakim/Savcı yardımcılığı pozisyonu için herhangi bir sağlık yönetmeliği yahut ibare bulamadım. İçiniz rahat olsun. Zaten anlattığınız şekliyle herhangi bir psikopatolojik tanı olduğunu sanmıyorum olsa bile bir yönetmelik yok.

Can3441
Aday Memur
07 Mart 2026 14:27

teşekkürler...
professionalbro, 1 ay önce

Merhaba, 2802 Sayılı Kanun Madde 8/g dışında Hakim/Savcı yardımcılığı pozisyonu için herhangi bir sağlık yönetmeliği yahut ibare bulamadım. İçiniz rahat olsun. Zaten anlattığınız şekliyle herhangi bir psikopatolojik tanı olduğunu sanmıyorum olsa bile bir yönetmelik yok.

Ahmetcan066
Aday Memur
08 Mart 2026 04:02

Askerlikten muaf raporu olanlar hakim savcı olabiliyor mu peki

professionalbro, 1 ay önce

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi