Editörler : cihan27E.Kayı Han
08 Mart 2026 12:21

Eğitim Bir-Sen'in Açıklaması.

Eğitim Bir Sen, kamuda çalışan kadınlar için hafta 4 gün olsun, demiş. Arkadaş, bitmeyecek mi bu erkekleri aşağılamalarınız? Bazı kesimlere şirin gözükmek için kırk takla atıyorlar.

üçbuçukali
Müsteşar
08 Mart 2026 13:18

kadinlar ise de gelmesinler bence

hatta maaslari erkeklerin 8 kati olsun

salak salak aciklamalar bitmiyor

mavi_umut
Daire Başkanı
08 Mart 2026 14:02

Bir gün herkes eğitim birsen olacak :))

egop0
Şef
08 Mart 2026 16:50

Erkeğe şiddete hayır! Erkek-kadın ayrımcılığı son bulmalı! Erkek-kadın eşitliği getirilmelidir! Erkek bu ülkede 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyor!

benjamin176
Memur
08 Mart 2026 17:56

Bu memur-sen'in ilaç niyetine bir tane mantıklı açıklamasını görmeden göçüp gideceğim bu dünyadan

AleksandırDelPiero
Aday Memur
08 Mart 2026 20:04

4 gün çalışacak kadınların kalan işlerini 5. günde yaparsınız artık:)
mavi_umut, 1 ay önce

Bir gün herkes eğitim birsen olacak :))

lastcheva
Memur
08 Mart 2026 20:06

2 Gün gelsinler hatta ya biz yerlerine çalışırız.

AleksandırDelPiero
Aday Memur
10 Mart 2026 09:57

Hiç gelmeseler de olur
lastcheva, 1 ay önce

2 Gün gelsinler hatta ya biz yerlerine çalışırız.

Karizmaunl
Müsteşar Yardımcısı
10 Mart 2026 13:02

Hani kadın - erkek eşittik?

VHKİ-MEB
Şef
10 Mart 2026 14:41

Kadın mutfakta çalışmalı.

teksas99
Aday Memur
10 Mart 2026 19:09

Bunlar ve bunun gibiler yüzünden geleceğin Türkiyesinde kadın-erkek çatışması çıkacak.

ExpertE
Müsteşar Yardımcısı
11 Mart 2026 14:29

Dünyanın en ünlü şefleri erkeklerdir yalnız. Evin dışarının işlerinin vs cinsiyet ataması yoktur olamaz. Günümüzde evden çalışan erkekler evin temizliğini yemeğini yapıp çocuğu okudan alıp karsının işten dönmesini bekliyor çok var. Açıklama sanıyorum kadını güçlendirme ve evine de vakit ayırması içindir ki zerre sevmem bu sendika ve içinde barınan hangi oluşum varsa onları ama yorumlar kadına karşı hala nasıl sıkıntılı süreçte olduğumuzu gösterir nitelikte. Kadınlar hala işegiriş, ücret, çalışma şartları ve eve bölünme konularında negatif durumdadır araştırmaları biraz incelerseniz. Köstek olmayın bari, dile getirilmesine gerek bile yokmuş şöyle okuyunca. Çünkü ne açıklama yapanlar samimi ne de buraya anti yorum yazanlar hakkaniyetli...

VHKİ-MEB, 1 ay önce

Kadın mutfakta çalışmalı.

VHKİ-MEB
Şef
11 Mart 2026 15:58

Evin mutfağını kastediyorum.

ExpertE, 1 ay önce

Dünyanın en ünlü şefleri erkeklerdir yalnız. Evin dışarının işlerinin vs cinsiyet ataması yoktur olamaz. Günümüzde evden çalışan erkekler evin temizliğini yemeğini yapıp çocuğu okudan alıp karsının işten dönmesini bekliyor çok var. Açıklama sanıyorum kadını güçlendirme ve evine de vakit ayırması içindir ki zerre sevmem bu sendika ve içinde barınan hangi oluşum varsa onları ama yorumlar kadına karşı hala nasıl sıkıntılı süreçte olduğumuzu gösterir nitelikte. Kadınlar hala işegiriş, ücret, çalışma şartları ve eve bölünme konularında negatif durumdadır araştırmaları biraz incelerseniz. Köstek olmayın bari, dile getirilmesine gerek bile yokmuş şöyle okuyunca. Çünkü ne açıklama yapanlar samimi ne de buraya anti yorum yazanlar hakkaniyetli...

ExpertE
Müsteşar Yardımcısı
11 Mart 2026 17:29

Onca metne şu sığ cümle ise cevabın zaten başka yorumum yok buradakiler anlamıştır sorun değil.

VHKİ-MEB, 1 ay önce

Evin mutfağını kastediyorum.

aksoy999
Şube Müdürü
12 Mart 2026 09:10

şu konuyu açmanın pek bir anlamı yok bence. sen ne söylersen söyle herkes işine geleni yapıyor.

12 Mart 2026 09:25

Lafta o :)

Karizmaunl, 1 ay önce

Hani kadın - erkek eşittik?

12 Mart 2026 09:28

Bu sendikacık kendilerinden olanı kırk taklayla makam sahibi yapar ondan sonra hak hukuk adalet der. O yüzden bunlardan bir hayır gelmez. Bu açıklama da kadınlara şirin görünelim başka açıklaması yok.

VHKİ-MEB
Şef
12 Mart 2026 12:30

Yok yanlış anlaşılmayı düzeltmek için dedim.

ExpertE, 1 ay önce

Onca metne şu sığ cümle ise cevabın zaten başka yorumum yok buradakiler anlamıştır sorun değil.

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi