Editörler : Pangaea
12 Mart 2026 23:13

İstisnalar kaideyi bozmaz. Milli eğitim müdürlükleri ATM memurundan geçilmiyor. 1 kişilik işi 5-10 kişi yapıyor daha doğrusu yapamıyor. Ayın ve yılın belli zamanları yalnızca belli birimler fiili çalışıyor, onda bile veryansın ediyorlar. Oldu olacak aş evi, çay ocağı diyelim. Bu tombala dan memurluk alanlar da çoğunlukta VE ayrıca hakkıyla memur olanların ve çalışanların da çalışma huzurunu bozuyor. Yurttan çıkan madde bağımlısı zibidi hangi kuruma? Hop, tabi ki MEB. Başka kurum mı var... Bir de utanmadan bakanlığın bel kemiği öğretmenlere dil uzatıyorsunuz. Tatiline laf ediyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir türkü 180 iş günü diye. Milli eğitimde yılın 30 günü fiili çalışan memur yoktur. O kadar iddialı konuşuyorum. Ödül listesinde VHKİ, şoförün ne işi var? Çok şey var da, söylemeye değmez. İnsanda biraz yüz olacak.
Yasaf, 4 hafta önce

Terbiyesizliğinin yanında birde cahilsin.

Bütün memurlar şehit/gazi yakını veya engelli değil.

Yıkılmış
Aday Memur
12 Mart 2026 23:43

Senin gibilerin canı cehenneme kurban ol bu vatanın şehit ve gazi evlatlarına, engelli vatandaşına.

muhalif çocuk, 4 hafta önce
İstisnalar kaideyi bozmaz. Milli eğitim müdürlükleri ATM memurundan geçilmiyor. 1 kişilik işi 5-10 kişi yapıyor daha doğrusu yapamıyor. Ayın ve yılın belli zamanları yalnızca belli birimler fiili çalışıyor, onda bile veryansın ediyorlar. Oldu olacak aş evi, çay ocağı diyelim. Bu tombala dan memurluk alanlar da çoğunlukta VE ayrıca hakkıyla memur olanların ve çalışanların da çalışma huzurunu bozuyor. Yurttan çıkan madde bağımlısı zibidi hangi kuruma? Hop, tabi ki MEB. Başka kurum mı var... Bir de utanmadan bakanlığın bel kemiği öğretmenlere dil uzatıyorsunuz. Tatiline laf ediyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir türkü 180 iş günü diye. Milli eğitimde yılın 30 günü fiili çalışan memur yoktur. O kadar iddialı konuşuyorum. Ödül listesinde VHKİ, şoförün ne işi var? Çok şey var da, söylemeye değmez. İnsanda biraz yüz olacak.
13 Mart 2026 00:01

Kurban olayım. Olurum da sorun değil. Sıkıntı iş barışını bozmaları. Sosyal yardım ya da yardım maaşlarını cebine koyup evlerinde otursunlar. Yalandan çalışıyor gibi görünüp kalabalık yapmalarına gerek yok. Gerçekten çalışacak adamlar baş göz üstüne. Ramazan Ramazan ettiğin bedduanı sana iade etmem. Herkes kendine yakışanı yapsın.
Yıkılmış, 4 hafta önce

Senin gibilerin canı cehenneme kurban ol bu vatanın şehit ve gazi evlatlarına, engelli vatandaşına.

Limoncicegi07
Kapalı
14 Mart 2026 14:18

Alanya hep geç yatırıyor

berkaydal
Genel Müdür
14 Mart 2026 22:43

Sorun birilerinin işini yapmaması ya da geç yapması değil. sorun bunların cezalandırılmaması. Müdürse müdürü, memursa memuru cezalandır bir daha olmaz.

benim memde çalışan memurlara tek tavsiyem ricam isteğim: para konusu ile ilgili taleplerimize onların cebinden çıkacak gibi yaklaşmamaları. bilmem ne yatmamış, derece yapılmamış bilmem ne yanlış hesaplanmış arıyorum düzgünce böyle bir durum var. afra tafra. birader ben o para için çalışıyorum hakkım olanı almak istiyorum sen kimsin de ufflayıp pufluyorsun. kendi paranız olsa böyle mi yaparsınız. gerçi artık hiç muhatap olmuyorum kimseyle. en son böyle bir tavır sonrası tamam deyip kapattım. şimdi en ufak bir eksiklikte anında dilekçe yazıp paramı verin diyorum. hocam arayıp söylesen yapardık diyorlar şimdi de. hadi abicim.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi