Editörler : Pangaea
11 Mart 2026 11:31

Öğretmen adaylarına akademi zulmü ve zorbalığı....

Hangi meslek dalında memuriyete atanmak için üniversiteyi bitirdikten sonra yeniden akademi eğitimi var ? Atamayı yapmamak ve atamayı zorlaştırmak için bu yapılanlar zulümdür.Mülakat zulmüde maalesef aynı....Kendi evlatları için sorun yok.Çünkü her şartta en güzel makamlara anında sınava bile girmeden atanıyorlar.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ....!!!!!

Peyami.safa81
Aday Memur
11 Mart 2026 11:57

Çok doğru mlsf. Hesabı sandıkta sorulmadıkça zulüm devam edecektir.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
11 Mart 2026 14:35

Yani akp kısaca diyorki; açtığımız üniversiteler eğitim veremiyor, bunu biliyoruz ve eksik kısımlarını tamamlamamız lazım.

İnsanların bilmem kaç yıl lisede, bilmem kaç yıl üniversitede, bilmem kaç yıl kpss kapısında ve sonunda da bilmem kaç yıl akademi vesaire adı altında hayalarını, zamanlarını çalıyorlar.

Eskiler anlatırdı, 17 yaşında öğretmen olduk, mahkeme kararıyla 18 yaptık da memur olabilidik diye. Şimdi 17nin üstüne 10 daha koy yine olunmuyor.

Çalınan en az 10 yılımız.

VHKİ-MEB
Şef
11 Mart 2026 15:55

Umarım değişir.

mazıke
Şef
11 Mart 2026 16:32

siyaset yapma kardeşim git siyasetini başka yerde yap
12 Mart 2026 09:37

Sana ne birader isteyen istediğini kurallar dahilinde istediği yerde yapar. Milletin yaptığı işin çetelesini tutmak sana mı düştü

mazıke, 1 ay önce
siyaset yapma kardeşim git siyasetini başka yerde yap

Hayydar
Şef
12 Mart 2026 23:09

Akademi ile eğitimde çağ atlarız kesin, eğitimi düzeltilmesi gereken daha öncelikli mevzuları varken akademiye takılmak çok anlamsız!!?

Okullarda hiçbir yaptırım kalmadı, zorbalık desen o biçim, müfredat içi boşaltılmış, paso etkinlik oyun eğlence ile dersler geçip gidiyor!??

Bu ve bunun gibi önemli problemleri "akademi" ile mı çözeceğiz!!?

13 Mart 2026 00:06

polis akademisine üniversite YERİNE gidiliyor öğretmen akademisine de üniversite YERİNE gidilsin. eğitim fakülteleri kapansın.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi