Editörler : cihan27E.Kayı Han

carcurtümidi
Aday Memur
07 Nisan 2026 21:33

Yok ben bir şey uydurmam da sen sürekli uyduruyorsun buralarda, okuyoruz.

iras, 3 gün önce

20 yıllık İto TÜİK ve KKTC enflasyonlarının grafiğine bak görürsün durumuda sen yine hükümetine halel gelmesin diye bir şeyler uydurursun.

iras
Genel Müdür
07 Nisan 2026 23:35

Ne uydurmuşum ifitra atacağına gittim baktım şuradaki grafik şuradaki veriler seni yalanlıyor de.diyebiliyormusun bunu . yıllardır bu ülkenin vatandaşına yalan söyleniyor sen de bunların destekçisisin.hakkım bunlarla birlikte sana da haram olsun.

carcurtümidi, 3 gün önce

Yok ben bir şey uydurmam da sen sürekli uyduruyorsun buralarda, okuyoruz.

MILLEY
Genel Müdür
08 Nisan 2026 09:08

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. her ay 2 gelirse 13 çıkacak.ona göre hesap yapın.

1.5 altı hemen hemen imkansız

2/3 üstü de çok zor çıkar

fakir.adam, 3 gün önce

her ay 2nin üzeri niye gelsin. 2yi geçmez artık hiç bir ay. tüyümüzde dil bitti anlatamadık bunu. 2 yok.

ice.mann
Şef
08 Nisan 2026 13:10

webtüfe şu an 3,63 gösteriyor. Motorine 14,5 lira indirim gelecekmiş. Zamlarda pek etkisi olmadı ama indirim gelince muhtemelen tabana çekerler yine enflasyonu. Şu an 2,75-3 civarı ama akaryakıt indirimleri sonrası düşer muhtemelen. doğalgaz elektrik zamları vs saymak lazım.

tahminim bu ay 2,5 civarı gösterip kalan 2 ay da 1 ile 1,5 civarı açıklarlar

Son5yil
Şube Müdürü
08 Nisan 2026 13:28

Bu ateşkes sürecinin kolpa olduğu kanaatindeyim. Umarım hakiki bir barış/sakinlik sürecine girilir de insanların zarar görmesi engellenir. Bunun dışında mart ayı 2 altı geldiyse TÜİK'in üstesinden gelemeyeceği hiçbir oldu olamaz diye düşünüyorum.

ice.mann, 2 gün önce

webtüfe şu an 3,63 gösteriyor. Motorine 14,5 lira indirim gelecekmiş. Zamlarda pek etkisi olmadı ama indirim gelince muhtemelen tabana çekerler yine enflasyonu. Şu an 2,75-3 civarı ama akaryakıt indirimleri sonrası düşer muhtemelen. doğalgaz elektrik zamları vs saymak lazım.

tahminim bu ay 2,5 civarı gösterip kalan 2 ay da 1 ile 1,5 civarı açıklarlar

08 Nisan 2026 16:10

abi siz hala nisan ayı 3 gelir falan nasıl diyorsunuz bunları. Nisan ayı 1,60 gelir anca.

burak0605
Aday Memur
08 Nisan 2026 17:20

yüzde 10 gibi tahmin ediyorum

Son5yil
Şube Müdürü
10 Nisan 2026 08:54

webtüfe şu an 3,65 gösteriyor, yukarı yönlü ivmelenme var...

carcurtümidi
Aday Memur
10 Nisan 2026 09:20

La her yerde bitip boş boş konuşuyorsun iras efendi, tüm haber yorumlarında şurada burada sen varsın, sen kimsin de benim üzerimde hakkın olacak. Artistlik yapma.

iras, 3 gün önce

Ne uydurmuşum ifitra atacağına gittim baktım şuradaki grafik şuradaki veriler seni yalanlıyor de.diyebiliyormusun bunu . yıllardır bu ülkenin vatandaşına yalan söyleniyor sen de bunların destekçisisin.hakkım bunlarla birlikte sana da haram olsun.

Toplam 109 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi