Editörler : E.Kayı Han

KUBADABAD35
Memur
05 Mayıs 2026 13:23

Bunun gibi güzel arkadaşlara inat İnfaz ve Koruma Memurları ve Başmemurları seslerini daha gür çıkarmalı ve her platformda.

Karakarta11903, 2 hafta önce

puhahhahahhahahahahahaa

06 Mayıs 2026 02:10

İnfaz korumaları silah taşıyor. toplu taşıma bedava olmasına gerek yok servis var. Bizde idari işler diye bir birim yok CTE tek infaz korumalardan da oluşmuyor. İKMlerin senin sevginede ihtiyacı yok. BAŞLIK zaten CTE PERSONELİ işin yoksa yazmayacaksın.Forumun ayrılmasının bi önemi yok yani seni ilgilendiren komu değilse yazma ustam... Sizler bizler demem ben senin gibi. Adalet personelinin ALLAH YARDIMCISI olsun. Suç, suçlu, nüfus,adli olaylar, vb iş yükü DAĞ olmuş ama çalışmaya devam edin diyorlar..... eyvallah
yatıksekiz, 1 ay önce

Adliye personelleri ile ceza infaz kurumu personellerinin forumlarının ayrılması gerektiğini defalarca yazdım. Sorunlarımız çok farklı. Onların sorunları "silah taşımak istiyoruz, otobüse biz de bedava binelim, lojmanda bozulan musluğu idari işler mi tamir etmeli yoksa ben mi", bizim sorunlarımız "psikolojik ilaçlar kullanmaya başladım, hakaret yemeden mesleğime nasıl devam edebilirim, istifa edenlerden tavsiyeler, 2 tane engelli çocuğum 1 tane yatalak annem var ilçeye görevlendirildim ne yapabilirim, hakim her hafta sonu karar yazmaya çağırıyor ne yapmalıyım" vs. Ben demiyorum ki CTE personelinin sorunları niye böyle yanlış anlaşılmasın, ben gerçekleri söylüyorum arkadaş aynı bakanlığın personelleri olabiliriz, hepsine de saygım sonsuz ve çok sevdiğim ikm arkadaşlarım var o ayrı bir konu ama sorunlarımız bir değil.

Yusuf paşa
Memur
11 Mayıs 2026 09:53

memurlar derdini anlatıyor bazı tuzu kurular dalğa geçiyor hiç mi insanlıktan nasibiniz yok. Bu nasıl bir zihniyet

Karakarta11903
Aday Memur
11 Mayıs 2026 11:24

dalğa

Yusuf paşa, 1 hafta önce

memurlar derdini anlatıyor bazı tuzu kurular dalğa geçiyor hiç mi insanlıktan nasibiniz yok. Bu nasıl bir zihniyet

Yusuf paşa
Memur
11 Mayıs 2026 13:56

reklam yüzünden girmek istemiyorum buraya sinir bozucu kimse girmiyor artık

KUBADABAD35
Memur
12 Mayıs 2026 16:07

1-3600

2-Sınıfsal düzenleme

3-Yeşil Pasaport

4-Mobingle mücadele (Kurumu ziyaret eden amirler vardiyadan gündüzden idari binda çalışanda şoförlerden teknisyenlerden en az ikişer kişi ile görüşmel.)

5-VARDİYA Personelinin bayram da çalışmaları karşılığı her güne bir gün izin (yada nöbet ücreti)

6-Personel eksiğinin giderilmesi özellikle geçici görevler ile cezaevinden DS'ye geçen personelin geçici görevlerinin iptali.

7-Başmemurların özlük hakları ve tazminat farkı (maaş)

8- Personelin geneline maaş artışı

Derviş-000
Memur
12 Mayıs 2026 17:06

Memurlar net iyice işin dalgasına vurdu gerçekten bir kaç gün ben de girmeyeceğim foruma bu art arda ekranı kaplayan iğrenç reklamlar yüzünden

Yusuf paşa, 1 hafta önce

reklam yüzünden girmek istemiyorum buraya sinir bozucu kimse girmiyor artık

KUBADABAD35
Memur
15 Mayıs 2026 10:58

6 HAZİRAN YAKLAŞIYOR... BAKANLIKTAN MÜJDE BEKLENİYORRRR...

Yusuf paşa
Memur
15 Mayıs 2026 15:20

inşallah kardeşim özlük haklarımız düzeltilip geçiçi görevler iptal olsa tadından yenmez

KUBADABAD35
Memur
18 Mayıs 2026 16:03

6 Haziran 2026 yaklaştıkça Adalet bakanlığı ve CTE Genel müdürlüğünün E-posta adreslerine taleplerimizi içeren ileti atalım.

Yusuf paşa, 3 gün önce

inşallah kardeşim özlük haklarımız düzeltilip geçiçi görevler iptal olsa tadından yenmez

Toplam 50 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi