sdtmtl
Memur
10 Nisan 2026 11:27

Adamların sendikası var sayıları fazla bizim neyimiz var? Zaten aldıklarımız bize oy veriyor mantıgı hakim
Fedaral03, 7 saat önce

Dediğin doğru %100 katılıyorum ama , dışarıda bir sürü atanamayan öğretmen var , s*ki sallasan atanamayan öğretmene çarpıyor , öğretmenlere niye başöğretmenlik adı altında okkalı zam geldi o zaman?

Fedaral03
Memur
10 Nisan 2026 11:28

Dediğin doğru %100 katılıyorum ama , dışarıda bir sürü atanamayan öğretmen var , s*ki sallasan atanamayan öğretmene çarpıyor , öğretmenlere niye başöğretmenlik adı altında okkalı zam geldi o zaman?

sdtmtl, 8 saat önce
İstememe olayı şöyle zaten vasıfsız işçi gibi sürekli yerine birini alabiliriz yüksek maaşa gerek yok gözüyle bakılıyor polise ister inanın ister inanmayın burda daha önce veya şuan yükske bürokratlarla çalışan arkadaşlar varsa onlarda destekleyecektir polisin bir değeri yok gözlerinde ali gider veli gelir bu maaşa bir sürü adam buluruz zaten mantıgı dalar istemeyen kim şimşek biri sonrasında üst makam

sdtmtl
Memur
10 Nisan 2026 11:30

Şunu söyleyim en alt makamdan en üst makama kadar herkesin durumdan haberi var ona rağmen bir şey vermiyorlar seçime yakın belki olabilir ama şuan %99.9 maddi bir düzenleme görünmüyor

Fedaral03
Memur
10 Nisan 2026 11:33

O mantık doğuda çoğu ilçeyi bunlara kaybettiriyor.

sdtmtl, 7 saat önce
Adamların sendikası var sayıları fazla bizim neyimiz var? Zaten aldıklarımız bize oy veriyor mantıgı hakim

kaan8061
Memur
10 Nisan 2026 11:57

2002 yilindan beri mevcut iktidara oy veriyorum, ama artik yeter kesinlikle oy vermicem artik. Biktirdila... polisi zerre kadar umursamiyorlar. Bende seçimde onlari umursamiycam. Aptal yerine konulmaktan biktik usandik.

Lee155
Aday Memur
10 Nisan 2026 12:01

ESki bakan Nebati bey olsaydı bu kadar baskıya karşı polise zam yapardı. Sağlıkçılar ve öğretmenlere yaptı. Ama Mehmet Şimşek beyefendi kanımızı çekiyor. Elimde sadece bir tek oyum var. Başkada yapabileceğimiz bir şey yok.

reis73
Daire Başkanı
10 Nisan 2026 12:14

KAYBETTİK . Malesef bu seferki mücadeleyi de KAYBETTİK

Sbz1dftd
Daire Başkanı
10 Nisan 2026 12:15

nezaman kazandık ki
reis73, 7 saat önce

KAYBETTİK . Malesef bu seferki mücadeleyi de KAYBETTİK

KARAELMAS6741.
Şube Müdürü
10 Nisan 2026 12:38

Şef halen şimşek diyorsunuz ya,şimdi müdür bana zam yapacak komiser yok diyecek sizce mantığa sığıyor mu

Lee155, 7 saat önce
ESki bakan Nebati bey olsaydı bu kadar baskıya karşı polise zam yapardı. Sağlıkçılar ve öğretmenlere yaptı. Ama Mehmet Şimşek beyefendi kanımızı çekiyor. Elimde sadece bir tek oyum var. Başkada yapabileceğimiz bir şey yok.

milenyumpolice
Daire Başkanı
10 Nisan 2026 12:49

Ben onun tipini seveyim
sdtmtl, 9 saat önce
Son olarak şunu ekleyim 65 yaş olayını kendi devreleri için ortaya atan adamı da biliyosunuzdur ismi lazım değil onuda çıkartacaklar muhtemelen ama mesai ve zam olayını şuan için unutun ben ali yerlikaya ya da şuanki bakanda bişey diyemiyorum çünkü ali yerlikayanın çok ugraştıgını biliyorum adam ilk göreve geldiğinde söyledi maaşlar çok düşük düzeltmemiz lazm dye Allah var uhraştı ama yukarıdan onay alamadı şuanki bakan da aynı durumda arkadaşlar onu net olarak söyleyim bu güzelleme falan değil durum özeti

sdtmtl
Memur
10 Nisan 2026 12:58

Onun onay vermediği hiç bir şey kabul edilmiyor ondan geçmeden yukarı tamam demiyor zaten
KARAELMAS6741., 6 saat önce

Şef halen şimşek diyorsunuz ya,şimdi müdür bana zam yapacak komiser yok diyecek sizce mantığa sığıyor mu

KARAELMAS6741.
Şube Müdürü
10 Nisan 2026 13:07

He he siz öyle avutun kendinizi

sdtmtl, 6 saat önce
Onun onay vermediği hiç bir şey kabul edilmiyor ondan geçmeden yukarı tamam demiyor zaten

sdtmtl
Memur
10 Nisan 2026 13:19

Valla ben avutmuyorum sen kendini avutma bilirsin skntı yok ben vermeyecekler dyorm adam kendinizi avutun diyor NATO mermer NATO kafa
KARAELMAS6741., 6 saat önce

He he siz öyle avutun kendinizi

Myosman12345
Aday Memur
10 Nisan 2026 17:28

12-36 konusu Bugün meclise gelecek miydi?
10 Nisan 2026 17:31

nato demişken 12/36 geçsek bile bu sene NATO var Türkiye'de bozarlar onu bahane edip iki ay çalışamayız gene :)
sdtmtl, 6 saat önce
Valla ben avutmuyorum sen kendini avutma bilirsin skntı yok ben vermeyecekler dyorm adam kendinizi avutun diyor NATO mermer NATO kafa

kaan8061
Memur
10 Nisan 2026 18:16

Zam yapilacaksa taban maasa yapsinlar 17 bin zam. Fazla calismaya zam yapmak polisi emeklilikte bitirir..

memur3428
Daire Başkanı
10 Nisan 2026 18:27

Hala yok şimşek yok bir daha vermicem falan fıstık müstehak...

tarumargs
Aday Memur
10 Nisan 2026 18:49

abi ben 15 yıllık polisim yorumları okurken bu adamlar nasıl polis olmuş diye hayret ediyorum . en tepedeki( malum beyefendi) ben polise şu kadar seyyanen zam verdim demedikçe hiç bir şey olmaz . diyeceğini de sanmıyorum.
Toplam 238 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi