Editörler : Lanet
04 Nisan 2026 22:19

britiş şort heyır kedim oldu-ama tüy sorunu
heryer tüy ve ben onları yutuyorum kedi daha iki günlük olmasına rağmen bana çok alıştı bu tüy sorunu için ne yapabilirim
04 Nisan 2026 22:44

Devamlı taramak lazım tüy dökmesi normal devamlı dökülür tüyleri buna alışmanız gerekiyor yemekleri kaliteli olursa mamaları falan tüyleri dökülür ama kalitesiz mamaya oranla daha az dökülür velhasıl kelam her gün düzenli tarayın ne kadar tararsanız o kadar iyi gelir tüylere tüy toplama makineleri var onu da alın hem tarıyor hem tüy topluyor kedi de o arada mayışıp kendinden geçiyor

Güzel Kadın
Aday Memur
05 Nisan 2026 08:39

nasıl bir makine bu, link atar mısınız

Güzel Kadın
Aday Memur
05 Nisan 2026 13:05

nasıl bir machine
05 Nisan 2026 13:41

Yu dont hev meny opşıns yu mast kıliin yor haus every dey or every vik

05 Nisan 2026 13:45

pardon düzeltiyorum "every" değil "evri" olacaktı

05 Nisan 2026 15:09

Hem tarıyor hem de tüyünü çekiyor bu makine biraz pahalı ama kediniz de tekir değil hak eder bu makineyi

Güzel Kadın
Aday Memur
05 Nisan 2026 17:03

okeyto
MemurGörünümlüTüccar, 5 gün önce

Yu dont hev meny opşıns yu mast kıliin yor haus every dey or every vik

Güzel Kadın
Aday Memur
05 Nisan 2026 17:04

çok çok tşk ederim ama link açılmadı, bana özelden de iletir misiniz rica etsem
Sakaryalı540, 5 gün önce

Hem tarıyor hem de tüyünü çekiyor bu makine biraz pahalı ama kediniz de tekir değil hak eder bu makineyi

Güzel Kadın
Aday Memur
05 Nisan 2026 17:05

:)))))))))))

Güzel Kadın
Aday Memur
06 Nisan 2026 18:11

bugün tasması geldi , sürekli balkona kaçıp duruyor tüyler dökülmeye devam ben eve gelene kadar aç duruyor ben gelmeden hiç bişey yemiyor bu normal mi

Güzel Kadın
Aday Memur
06 Nisan 2026 18:13

bir de viik olacak , uzun

06 Nisan 2026 23:02

:))

Güzel Kadın, 4 gün önce
bir de viik olacak , uzun
08 Nisan 2026 08:53

İnsan bile mekan değiştirirken uzun süre kendine gelemiyor sen tekir almamışsın cins kedi almışsın biraz zaman geçsin yer sizi tam benimsesin yemini suyunu eksik etme zamanla yemeye başlar sen yokken de. Tüy içinde veterinerlerde ilaç var serum tarzı da var mamasına katacağın şekilde de var bir ara alırsın. Çocuk gibi bakacaksın ona tekir olsa sorun değil sen gelene kadar kanepeyi de yer her türlü kendine yemek bulur ama cins kedi yalı çocuğu gibi nazlı olur önüne koyarsan yer ilgi bekler tekir ise mahalle çocuğu gibi koy orduya savaşa git onunla o derece askeri eğitimli :)

Güzel Kadın, 4 gün önce
bugün tasması geldi , sürekli balkona kaçıp duruyor tüyler dökülmeye devam ben eve gelene kadar aç duruyor ben gelmeden hiç bişey yemiyor bu normal mi

Güzel Kadın
Aday Memur
09 Nisan 2026 07:44

çok tüy dökülüyor, mamasına iki türlü ilaç katıyorum tüy sağlığı için. acaba kuaföre götürüp tamamen mi traş ettirsem

Güzel Kadın
Aday Memur
09 Nisan 2026 18:02

çok tüy döküyor, hastalandım
Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi