Editörler : cihan27E.Kayı Han
07 Nisan 2026 14:53

VHKİ Kadrosuna Geçişte Sertifika

Merhaba arkadaşlar yeni memur kadrosuna geçtim vhki geçmek istiyorum üniversitede temel bilgi teknolojileri kullanımı dersi aldım ayrıca liseden de bilgisayarlı muhasebe alanından mezunum başvuru dilekçeme hem lise mezuniyetimi hem de üniversite transkriptimi eklesem uygun olur mu yada sadece transkript yeterli olur mu

m.r_f
Genel Müdür
07 Nisan 2026 15:07

Merhbalar, merak ettiğim için soruyorum, hangi kurumda çalışıyorsunuz? Ünvan değişikliği için sınav mı olacaksınız?

turasas2022
Memur
07 Nisan 2026 15:08

sınava girmeyeceğim bilgisayar dersim olduğu için dilekçe verip unvan değişikliği talebinde bulunacağım

m.r_f, 1 ay önce

Merhbalar, merak ettiğim için soruyorum, hangi kurumda çalışıyorsunuz? Ünvan değişikliği için sınav mı olacaksınız?

m.r_f
Genel Müdür
07 Nisan 2026 16:07

Öyle oluyo mu ya o işler? Hangi kurum acaba?

turasas2022, 1 ay önce

sınava girmeyeceğim bilgisayar dersim olduğu için dilekçe verip unvan değişikliği talebinde bulunacağım

turasas2022
Memur
07 Nisan 2026 16:09

hocam olduğu söylendi ben de tam bilmiyorum dilekçe vereceğim sözleşmeliden yeni kadroya geçtim bu şekilde bir bilgi aldım sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım

m.r_f, 1 ay önce

Öyle oluyo mu ya o işler? Hangi kurum acaba?

m.r_f
Genel Müdür
07 Nisan 2026 16:30

Üçüncü kez soruyorum; hangi kurumda çalıştığınızı da paylaşır mısınız lütfen.

turasas2022, 1 ay önce

hocam olduğu söylendi ben de tam bilmiyorum dilekçe vereceğim sözleşmeliden yeni kadroya geçtim bu şekilde bir bilgi aldım sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım

pomem1010
Memur
08 Nisan 2026 00:16

Temel bilgisayar teknolojileri dersi kabul olur kardesm

debug
Müsteşar Yardımcısı
08 Nisan 2026 09:25

memurdan vhki'ye geçişte nitelikleri sağlayan kurum kararı ile geçirilir. Sınava gerek yok. Temel bilgi teknolojileri dersi kabul olur muhtemelen ki bilgisayarlı muhasebe okurken de bilgisayar dersleri almışsınızdır. Bence bi sıkıntı olmaz.

titoo1907
Aday Memur
10 Nisan 2026 02:37

adam halen hangi kurumda çalıştığını yazmıyor ya

alibrtc
Şube Müdürü
10 Nisan 2026 11:21

Bu uygulama 3 yılda bir MEB'de var. Tahminen de MEB'de çalışıyor bu arkadaş.

m.r_f
Genel Müdür
10 Nisan 2026 11:30

MEB de memurdan vhki kadrosuna geçiş için herhangi bir şart aranmıyor diye biliyorum, öyle hatırlıyorum yani. Onun için özellikle soruyorum ama nedense söylemekten imtina ediyor arkadaş.

alibrtc, 1 ay önce

Bu uygulama 3 yılda bir MEB'de var. Tahminen de MEB'de çalışıyor bu arkadaş.

VHKİ-MEB
Şef
10 Nisan 2026 19:28

Beni de teknikerliğe geçirin yaa. Diplomam da var. Ama çerçeveletmedim, kapaklı dosyada duruyor. Ama var yani. Toz filan olmasın diye. Gerçi çerçevede de cam oluyor yine toz girmez, ama elimin altında olsun dedim, onaylı suret filan isterler diye. 5 yılım dolacak geçemedik kendi mesleğimize, açmıyorlar şu sınavı. :(

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi