13 Nisan 2026 03:19

arkadaşlar hem 40 saat üzerine mesai ücreti ödenecek diyorlar üstelik sabit aldığınız 6 bin küsuratida buna bağladılar ve 12/36 ya tamamen geçilecek diyorlar 12/36 haftada 40 saati geçirecekmi hani 40 saatin üzerine verecekler ya fazla çalışma ücretini bunlar sabit verilen 6 binide yok edecek gibiler

cagataypol
Şube Müdürü
13 Nisan 2026 11:41

senin kafana tüküreyim. taltif yarışına girenler eben mi? polisi polise kırdırdılar senin gibiler de mal mal şakşakçılık yapıyor. bravo size.
adanax343, 1 ay önce
müdür dediğin 3 5 binemi muhtaç ahahaha adamlar kral zaten

Taskiranosman
Aday Memur
13 Nisan 2026 12:00

Sevgili meslektaşlarım. Ben trafik hariç her birinde çalıştım. Karakolda mukayıtlı .Karakolda ekip memurluğunda yaptım. Bunda Ankara'da büyük bir karakolda dahil. . En son bir ilçenin lojistik bro işini yaptığım sırada emekli oldum. Emin olun bro işleri insanı ekiplerden daha fazla yıpratıyor ve genelde haftada bir günden fazla izinde yapamassın. Çok kereler bu bürolar dan polis merkezine geçmeyi talep etmişliğim olmuştur. Bu ülkede polisin ve askerin özlük haklarının diğer memurlar ile aynı oranlarda verilmesi saçmalıktır. Ortalama bir devlet memuru 60/70arası maaş alıyorsa polisi askerin bu gutarların en az iki üç katı ücret alması gerekir. Hangi memur devlet görevlisi en temel hakkı olan yalama hakkını rıske ederek çalışmakta. Herşeyi bir kenara bırak sadece bu nedenden dolayı polısin ve askerin diğer memurdan iki üç kat fazla maaş hakkıdır.

Müspet 07
Şef
13 Nisan 2026 21:42

Asker senin iki katın maaş alıyor yıllardır. Başçavuş emekli olsa 16 milyon alıyor, sen 2 milyon alabildin mi
Taskiranosman, 1 ay önce
Sevgili meslektaşlarım. Ben trafik hariç her birinde çalıştım. Karakolda mukayıtlı .Karakolda ekip memurluğunda yaptım. Bunda Ankara'da büyük bir karakolda dahil. . En son bir ilçenin lojistik bro işini yaptığım sırada emekli oldum. Emin olun bro işleri insanı ekiplerden daha fazla yıpratıyor ve genelde haftada bir günden fazla izinde yapamassın. Çok kereler bu bürolar dan polis merkezine geçmeyi talep etmişliğim olmuştur. Bu ülkede polisin ve askerin özlük haklarının diğer memurlar ile aynı oranlarda verilmesi saçmalıktır. Ortalama bir devlet memuru 60/70arası maaş alıyorsa polisi askerin bu gutarların en az iki üç katı ücret alması gerekir. Hangi memur devlet görevlisi en temel hakkı olan yalama hakkını rıske ederek çalışmakta. Herşeyi bir kenara bırak sadece bu nedenden dolayı polısin ve askerin diğer memurdan iki üç kat fazla maaş hakkıdır.
13 Nisan 2026 21:59

Şu muhabbetlere bak. Bu teşkilata bırak para vermeyi olanı da kesmek lazım.

Toplam 105 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi