Evet kardeşim sen çok haklısın. Bizler ne biliriz ki.
Bende idari büroculuk yapıyorum, herkesi tıkır, tıkır hiç aksama olmadan idari izin girerek atışa gönderiyorum ama sen doğru söylüyorsun boş beleş konuşuyorum işte, insanları yanlış yönlendiriyorum. Şuan dışarıdayım ebys numarasını paylaşayım desem her il daireden gelen yazıyız kendi üst yazısı ile yazdıığından görme şansın yok. Dairenin yazdığı yazıyı atayım desem il belge yönetimde çalışmıyorsan onu da göremezsin (çünkü 81 il emn. Müd. Dağıtımlı yazılıyor.)
Atış ile ilgili yazıda personele ıslak imza ile tebliğ yapılıyor. O evrakı okuyup benim haklarım buymuş diyen kaç kişi vardır? Ya kanka sen yerime imzala diyen kaç kişi vardır? Sıkıntı burada başlıyor.
Evet kardeşim sen çok haklısın. Bizler ne biliriz ki.
Bende idari büroculuk yapıyorum, herkesi tıkır, tıkır hiç aksama olmadan idari izin girerek atışa gönderiyorum ama sen doğru söylüyorsun boş beleş konuşuyorum işte, insanları yanlış yönlendiriyorum. Şuan dışarıdayım ebys numarasını paylaşayım desem her il daireden gelen yazıyız kendi üst yazısı ile yazdıığından görme şansın yok. Dairenin yazdığı yazıyı atayım desem il belge yönetimde çalışmıyorsan onu da göremezsin (çünkü 81 il emn. Müd. Dağıtımlı yazılıyor.)
Atış ile ilgili yazıda personele ıslak imza ile tebliğ yapılıyor. O evrakı okuyup benim haklarım buymuş diyen kaç kişi vardır? Ya kanka sen yerime imzala diyen kaç kişi vardır? Sıkıntı burada başlıyor.
cagataypol , 1 ay önce
bir de ebys'den evrak aratıp bakacakmışmış. evrak geldi dağıtım yapılmadı. nasıl bulacaksın dağıtılmayan evrakı? bir birime gelen evrak her memura gökten otomatik mi gidiyor? bak konu gönderilip gönderilmemesi değil evrakın gönderilmediğini varsayarak konuşuyorum. benim şubem bürolara dağıtmış. büro amirim büro dağıtıcısı. o ise büroyA dağıtmamış. hadi aradım bulamadım ne halt yiyeceksin öyle bir durumda? saçma sapan konuşuyorsunuz. ebys'sine bakacakmış arayacakmış idari büro şöyleymiş böyleymiş. yaw daha sistemi bilmiyorsunuz insanları boş beleş yönlendiriyorsunuz. desen ki kardeşim idari bürona git o atış evrakının bir nüshasını iste okey mantıklı. abi zır cahilsin ya