Editörler : Pangaea

Serdes
Şef
10 Nisan 2026 18:21

Şube Md nü isteği dışında 150 km uzağa gönderdiler adam orada bir yıl durdu durmadı geldi öğretmenevine müdür yardımcısı oldu demek. Hayatta neler olabiliyor çok ilginç. Sen gene de o adamın bir cümlesine bakarak genel bir yargı üretmek dünyayı o insandan ibaret olarak algılamak yerine mevzuatını okuyup görev ve sorumlulukları görüp daha sağlam bilgi edinebilirsin.

Hayydar, 1 ay önce

Hocam öğretmenevleri ve HEM'ler en kebap yerler!!?

Okullar gibi öğrenci gürültüsü yok, şikayet yok, veli baskını /şikayeti yok!?

Öğretmen geldi mi gelmedi mi, öğrenciler ve yapacak derdi yok!!?

Öğretmene program yapıp onun şu günü bunun bu günü boş olsun, ya o boş günü beğenmezse, bunun çocuğu var falan filan derdi yok!??

Fazla mesai yapsalar da birçok idareci en iyi kaçış yeri dediğiniz kurumlar!??

Misal bizim burada, Merkezde bi şube müdürünü 150 km uzaktaki bi ilçeye gönderdiler, 1 yıl orada durdu durmadı , hemen geldi merkezdeki bi öğretmen evinde Md.yrd. görevine başladı, bana "işler burada rahat" diyordu!!?

Okulda olsa kafa beyin kalmazdı, yapamazdı!!?

Hayydar
Şef
10 Nisan 2026 21:57

Hocam akıl var mantık var, kurulu düzeni bozup ilçeye mem müdürü veya şube Md. olmak mı yoksa merkeze gelip öğretmenevi veya HEM müdürü olmak mı!!?

Hem'e müdür olarak atanan kişi e sendika başkanı, de onlardan çok iyi biliyorsun sanki hocam hangi yer daha rahat!!?

Serdes, 1 ay önce

Şube Md nü isteği dışında 150 km uzağa gönderdiler adam orada bir yıl durdu durmadı geldi öğretmenevine müdür yardımcısı oldu demek. Hayatta neler olabiliyor çok ilginç. Sen gene de o adamın bir cümlesine bakarak genel bir yargı üretmek dünyayı o insandan ibaret olarak algılamak yerine mevzuatını okuyup görev ve sorumlulukları görüp daha sağlam bilgi edinebilirsin.

Hayydar
Şef
11 Nisan 2026 12:52

Hem merkeze geri dönen şube müdürü hem de HEM 'e atanan sendika başkanı akılsız, işi bilmiyor tek sen mi biliyorsun Hocam!!?

Okullar iyice zorlaştı, öğrenci/veli şikayetleri, baskısı bile tek başına okuldan uzaklaşmaya bir sebep, gerisini saymıyorum bile!!?

Serdes, 1 ay önce

Serdes
Şef
11 Nisan 2026 20:42

Kurguları hikayeleri gerçeklik gibi anlatmak ülkenin en nitelikli kesim olan öğretmenlerin aklıyla dalga geçmek yakışık almıyor. Ben bunun neresini düzelteyim başlığı altında anlatılan Hz İbrahim kıssasından farksız anlatımlarınız. Yazdıklarınız kendi içinde çeliştiği gibi uygulamada mevzuatla da çelişiyor. Hikaye güzel ama kurgu hatalı.

Hayydar, 1 ay önce

Hem merkeze geri dönen şube müdürü hem de HEM 'e atanan sendika başkanı akılsız, işi bilmiyor tek sen mi biliyorsun Hocam!!?

Okullar iyice zorlaştı, öğrenci/veli şikayetleri, baskısı bile tek başına okuldan uzaklaşmaya bir sebep, gerisini saymıyorum bile!!?

Hayydar
Şef
11 Nisan 2026 21:36

Hikayeler zaten gerçekleşmiş veya gerçekleşmesi mümkün olayları anlatır, şu hâlde milletin okullardan kaçıp Öğretmenevi ve Hem'lere atanması gerçeklik barındırıyor!??

Yukarıda dediğim gibi ister kabul edin ister etmeyin sırf öğrenci/veli baskısı idarecileri okul dışı tercihlere yönlendiriyor!??

Serdes, 1 ay önce

Kurguları hikayeleri gerçeklik gibi anlatmak ülkenin en nitelikli kesim olan öğretmenlerin aklıyla dalga geçmek yakışık almıyor. Ben bunun neresini düzelteyim başlığı altında anlatılan Hz İbrahim kıssasından farksız anlatımlarınız. Yazdıklarınız kendi içinde çeliştiği gibi uygulamada mevzuatla da çelişiyor. Hikaye güzel ama kurgu hatalı.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi