Editörler : Pangaea

yigitpol
Memur
01 Mayıs 2026 15:26

Arkadaşlar bu iş Polisiye tedbirlerle olmaz, tehlike dışardan değil içerden geliyor, esas sorumluluk rehber hocaları ile sınıf öğretmenlerine düşüyor, öğrencilerle sıkı bir iletişim kurulursa olabilecek olayların ve öğrencilerin bilgileri onlara mutlaka gelir onlarda seri bir şekilde konuyu çocuk polisine aktarırlar gerekli tedbirler alınır. Okullarda özel güvenlik görevlileri olmalı ki ön tedbirler alınabilsin. Yoksa okul da polis görevlendirmek çözüm üretmediği gibi öğretmen polis, okul idarecileri polis gibi sürtüşmelerden esas yapılması gereken görevden uzaklaşma olur. Çokda anlamlı olmaz, herkws kendi işini yapsın. Çocuklarımız huzur içinde okusun, ayaklarına taş değmesin.

Lewo124
Daire Başkanı
01 Mayıs 2026 16:42

toplumun genelinde ceza algısızlığı olduğu müddetçe hangi önlemleri alırsanız alın, içerde olmasa bile dışarıda yapacaktır. 100 suç kaydı olanın haberlerde sosyal medyada servis edilip normalmiş gibi gösterilmesi bunun sadece bir örneğidir. Önce topluma, suçun cezası vardır ve ağırdır mesajı verilmesi gerekir.

0109
Şef
02 Mayıs 2026 16:01

Güleceğine yazarsan belki işe yarar diye düşünüyorum gülmek neyi çözer ki.Hem bizde aydınlanmış oluruz.

SHaDoW41, 4 hafta önce

başlığı gördüm oturduğu yerden fikir masterbasyonları okumaya geldim gülüyorum ahahaha çok eğlenceli

3.Elif Hocam
Aday Memur
04 Mayıs 2026 16:33

Eğitim ile çözülür ..Ama velinin eğitilmesi ile .Benim çocuğum yapmaz demeyen, benim çocuğuma karışamazsınız demeyen , çocuğu ile zaman geçiren, çocuğuna iyi bir insan olmayı öğretebilen veli ile çözülür bu sorun .Okul ne kadar tedbir alırsa alsın hepsi faydasız .Anne babalar başkasına zarar vermeyecek evlat yetiştirmeiy öğrendiğinde çözülür bu sorun...

kacarsu
Şef
04 Mayıs 2026 16:50

Okul çıkışı kavgayı bile ayırmıyor okul polisi yanında da başörtülü güvenliğimiz acayip güvenli bir ortamdayız

berkaydal
Genel Müdür
04 Mayıs 2026 17:07

Adamlar daha İnternet üzerinden tercih sistemini bile doğru düzgün yapamıyor. Siz okulda güvenlik sorunu çözümü arıyorsunuz.

Alperen_Denizli
Aday Memur
08 Mayıs 2026 09:14

kartlı giriş ve güvenlikli kapı içeriden butonla açılan vs artı bayan güvenlik olmamalı kendilerini savunamıyorlar güvenlik erkek olmalı ve çocuklar arasındaki kavgayı dahi ayırmalı artı okuldan atılma geri dönmemek üzere atılma olmalı okul değiştir vs olmamalı sorunlu sorumsuz öğrenciler atılmalı bence öncelikler bunlar

Alperen_Denizli
Aday Memur
08 Mayıs 2026 09:16

son olayda rehber öğretmen iletişime geçtiği halde anne kaile almamış telefonu öğretmenin suratına kapatmış bu tip durumlarda okuldan atma olmalı ailesi uğraşsın

yigitpol, 2 hafta önce

Arkadaşlar bu iş Polisiye tedbirlerle olmaz, tehlike dışardan değil içerden geliyor, esas sorumluluk rehber hocaları ile sınıf öğretmenlerine düşüyor, öğrencilerle sıkı bir iletişim kurulursa olabilecek olayların ve öğrencilerin bilgileri onlara mutlaka gelir onlarda seri bir şekilde konuyu çocuk polisine aktarırlar gerekli tedbirler alınır. Okullarda özel güvenlik görevlileri olmalı ki ön tedbirler alınabilsin. Yoksa okul da polis görevlendirmek çözüm üretmediği gibi öğretmen polis, okul idarecileri polis gibi sürtüşmelerden esas yapılması gereken görevden uzaklaşma olur. Çokda anlamlı olmaz, herkws kendi işini yapsın. Çocuklarımız huzur içinde okusun, ayaklarına taş değmesin.

Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi