Editörler : cihan27E.Kayı Han

Hırbow
Aday Memur
16 Mayıs 2026 07:56

sendikayla bir ilgisi yok vu haksızlık hükümetin eseridir, memur düşmanı gibi rakamlar, liyakat yok maaş sıralamasında, adam tuvalet temizliyor okulda günün sadece yarım saatinde aldığı maaş okuldaki müdürünü geçmiş, ben bu hükümetin niyetini biliyorum, seçimleri bekliyoruz göndereceğiz, siz de Seçim zamanı verilecek süs payıyla oyunuzu satmayin rakamlara bakarak oy verin

nerdenbileceksin
Aday Memur
16 Mayıs 2026 11:49

Memurla beraber yürüyoruz diyordu Cumhurbaşkanı. Memuru verdiği oy, cepte. Neden versin ki?

Şuanda herkes mutlu, mesut bayrama çıkıyor

Hırbow, 2 gün önce
sendikayla bir ilgisi yok vu haksızlık hükümetin eseridir, memur düşmanı gibi rakamlar, liyakat yok maaş sıralamasında, adam tuvalet temizliyor okulda günün sadece yarım saatinde aldığı maaş okuldaki müdürünü geçmiş, ben bu hükümetin niyetini biliyorum, seçimleri bekliyoruz göndereceğiz, siz de Seçim zamanı verilecek süs payıyla oyunuzu satmayin rakamlara bakarak oy verin

nerdenbileceksin
Aday Memur
16 Mayıs 2026 11:51

Adamlar o kadar para alıyor utanmadan yorum yapmaya çalışıyorlar

elit-a
Memur
17 Mayıs 2026 10:04

Bu durum 1993 den beri devam ediyor.Memur sendika yasası değişmeden çözüm zor.Yasanın bu şekilde kalması hükümetlerin işine geliyorken böyle gidecek.

Mehmet denix
Aday Memur
17 Mayıs 2026 22:27

Harbiden adaletin terazisi yanlış tartıyor.Hatta baya yanlış.
18 Mayıs 2026 00:23

asgari ücret 28.075 TL kamuda yeni başlayan işçi 93.500 bu dengeyi kurt kuzuya yapmaz

sgk-ssk
Şube Müdürü
18 Mayıs 2026 08:41

Memur sendika yasası değişse de o dirayette memur sendikacısı bulmakta zor olacak. çünkü sendikacılar hep bir yerden siyasilere dayanıyorlar malum

elit-a, Dün

Bu durum 1993 den beri devam ediyor.Memur sendika yasası değişmeden çözüm zor.Yasanın bu şekilde kalması hükümetlerin işine geliyorken böyle gidecek.

Toplam 87 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi