Editörler : supporters.

noname_123
Aday Memur
12 Temmuz 2007 12:02

Arkadaşlar hiç mi bilgisi olan yok bu konuda? Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim


noname_123
Aday Memur
12 Temmuz 2007 13:08

?????????


noname_123
Aday Memur
12 Temmuz 2007 16:57

Arkadaşlar hiç mi bilgisi olan yok bu kouyla ilgili:((


yekpare
Aday Memur
13 Temmuz 2007 12:10

EYTPE + EPÖ + PDR anabilim dalında yüksek lisans yapanlar yada yapacaklar size sesleniyorum:devam-devamsızlık konusunda hocaların tutumu nasıl...


noname_123
Aday Memur
13 Temmuz 2007 17:03

arkadaşlar hala mı bilgisi olan yok:)


orhangokce
Aday Memur
12 Eylül 2007 11:46

bu yıl erciyes Eğ.Yön.Teft.Plan. kayıt oldum.hocalr özellikle devam konusunda titizler.

12 Eylül 2007 13:35

EYD yi meb tanimiyor . EYD mezunlari mufettislik sinavina alinmiyor. Mufettislik sarti mebde 3 bilemedin 5 yil kadrolu ogretmen olarak calismiz olmak.. Sadece kademik kariyer acisindan ise yariyor. Onun disinda ozelde Egitim uzmanligi , ozel okul idareciligi vs vs gibi isler de yapilabilir.

Prog. Gelistirme biraz daha cazip... mesela pedgog kadrosuna atanabildiklerini okumustum bir hukuk forumunda. Ayrica surekli gelismeleri takip etmeniz gereken bir bolum. Ogretim programlari yenilendikce sizinde kendinizi yenilemeniz gerek.. olcme degerlendirme haric tum egitim bilimleri derslerine girerler prog. gelistirmeciler ...

Olcme degerlendirme, pdr ,egitimde psik. hizmetler... Ozel sektorde cok rahat is bulmadnizi saglayacak bolumlerdir.


mckpghs
Şef
12 Eylül 2007 23:47

Program geliştirme daha cazip bir bölüm.Eğitim bilimleri anabilim dalının yarısından fazlasını eğitim programları ve öğretim oluşturuyor.Eğitim yönetimi ve denetiminin akademik olarak doğru dürüst bir geleceği yok.


derda15
Memur
24 Ekim 2007 23:14

Tablo 6A' ya göre Eğitim Yönetimi ve Planlama alanına başvurabilecek program mezunları sadece "Eğitim Yönetimi ve Planlama"sı mezunları. İyi de bu bölümler 97'de kapatıldı, son öğrencilerin 2001 yılında mezun olduklarını düşünürsek iyi ihtimalle 1979 doğumlu oluyorlar. Bu durumda bu kontenjanlara kim başvuracak merak ediyorum.

Bir bilgisi ya da fikri olan varsa lütfen açıklasın.


derda15
Memur
24 Ekim 2007 23:25

Aynı durum "Eğitimde Ölçme Değerlendirme" ve "Eğitimde Program Geliştirme" alanları için de geçerli.

"ölçme değerlendirme" ve "program geliştirme" alanlarına 5 branşta ÖĞRETMENLER başvurabilirken, söz konusu programlara başvurabilecek hiç kimse yok. Nedir bu komedi acaba? Anlayan beri gelsin..


denizimsi
Aday Memur
29 Ekim 2007 18:02

ARKADAŞLAR BANA ACİL BİLGİ LAZIM.BANA YARDIM EDEBİLCEK MİSNZ?ARAŞTIRMA KONUM VAR.BEN EĞİTİM YÖNETİMİNDE YÜKSEK LİSANS YAPIYORUM.KONUM ''EĞİTİM YÖNETİMİNDE UZMANLIĞIN YERİ VE ÖNEMİ'' HAFTAYA KONUYU HOCAYA SUNMAM GEREKİYOR.umarım biirleriniz bana yardım edebilir.teşekkürler..


Zeyno82
Aday Memur
02 Kasım 2007 21:10

vayy ben buralarda yokken baya bişler olmuş.arkadaşlar bende eğitim yönetimi ve denetimi bölümüne kayıt oldum.özel öğrenci olarak ama napalım.kader.torpilolmadan gireyim die okadar ısrar etim ama öle bi ağzmın payını aldımki...neyse.sonuç olarak biyerinden başladım ve programdan oldukça memnunum hernekara aldığım ders sayısı komik olsada...


yakman
Şef
06 Kasım 2007 00:04

arkadaşlar bende eğitim yönetiminde yüksek yapıyorum ama bu alanla ilgili yorumlarınızı okuyunca moralimde bozulmadı değil hani...karamsarlık alemine doğru yelken açtım sayenizde


denizimsi
Aday Memur
06 Kasım 2007 22:07

kimse yardım etmeyecek mi bana??:((


evanescence_84
Kapalı
17 Kasım 2007 23:41

niye karamsar oluyonuz ya bende eğiitm yönetiminde master yapıyorum isteyerek seçtim ve hedefimde müfettiş olmak takmayın kimseye yaa.her işte zorluk vardır.doğrudur müfettişlikte 5 bölge var.ilk atandığınız yer muhtemelen doğuda bir yer olcaktır.madem bu bölümde yüksek lisansa başladığınız bunları kabullencekseniz.seneye tezim bitsin müfettişlik sınavına giricem.bu bölüm gerçekten çok güzel olmasının yanısra oldukça ağarda bir bölüm.Yönetici olmak isteynlere tavsiye ederim.


rosewine
Kapalı
18 Kasım 2007 00:00

bende eğitim programları ve öğretimde yapıyorum.. tez aşamasındayım ve tez konumu Türkiye'de ilk ben çalışıyorum sanırm çok güzel olacak gibi ama işim yok.. gelecek garanti eder mi onu da bilmiyorum... ama geçen hafta benim gibi yüksek yapan farklı bölümden bu arkadaş sizin bölümün ömrü doldu artık eğtim yön.ve teft. gözde diye söyledi ama ben hepsinin şansı eşit diye düşünüyorum... bi de epö daha iyi bence.. yani çok sevdiğim bi hoca özellikle bu bölümü tavsiye etmişti .. kendini geliştirmek istersen alan oldukça geniş ve iyi..


msgserdar
Memur
16 Haziran 2008 16:25

rosewine;bende eğitim programları ve öğretimden ylisans yapıyorum.. Herkes bu bölüm daha ii diyor ama neye göre dendiği meçhul.. Bence hepsinin şansları eşit.. İlgi alanına göre herkes bir bölüm seçiyor işin aslı.. rosewine teze başladım demişsin.. konun nedir.. ya da yol gösterici olması açısından ne çalışılabilir tez de..


camarilla
Aday Memur
20 Ağustos 2008 15:25

Arkadaşlar merabalar,

Ben de şu an yüksek lisans başvurusunda bulundum ve mülakat için beklemedeyim. Eğitim yönetimi ve denetimini seçtim ama olumsuz yorumları okuyunca benim de moralim biraz bozulmadı değil..

Bölümle ilgili araştırma yapıyorum biraz şu ara. Öncelikle bu bölümün mülakatlarında genellikle ne tarz şeyler sorulur onunla ilgili bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirm. Bunun yanında eğitim bilimlerinin alt dalları arasında olumlu olumsuz karşılaştırması yapıldığında gerçekten yanlış bir tercih mi yaptım dersiniz?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.


hüsna84
Daire Başkanı
20 Ağustos 2008 16:34

ben hem programa hemde yönetime başvurdum aklım programda ama dün yabancı dil sınavına girdim onu geçtim cuma günü mülakata gircem


camarilla
Aday Memur
20 Ağustos 2008 18:08

Ben de aynı şekilde dün ingilizce sınavına girdim ve geçtim,cuma günü de mülakata giricem ama ben tek tercih yaptım. Keşke ikisini de tercih etseydim pişman oldum resmen..

Toplam 90 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi