Editörler : supporters.
«567891011121314151617

uludagli1982
Genel Müdür
17 Haziran 2007 11:09

kardeş maliye muvafakat konusunda hiç sorun çıkarmıyor


vicente
Aday Memur
17 Haziran 2007 11:12

Mülakattan sonra bizleri ne kadar bekletirler, bi arkadaşım eğitim süreciniz falan olmaz hemen atanır başlarsınız demişti, bi fikri olan var mı?


uludagli1982
Genel Müdür
17 Haziran 2007 11:26

bismillah daha mülakat olmadı.kazanan 163 kişi,alınacak kişi sayısı 250.mantıken hepimizin girmesi lazım ama milli emlakta olduğu gibi bazılarımızı da eleyebilirler.onun için yarın üzülmemek için temkinli olmakta yarar var


vicente
Aday Memur
17 Haziran 2007 11:48

Neden elenmiş o arkadaşalar, mülakat süreçlerinden bahsettiler mi


uludagli1982
Genel Müdür
17 Haziran 2007 12:09

mülakat süreci konusunda bilgim yok ama bildiğim kadarıyla 8 kişi elenmiş.


asitogi96
Aday Memur
17 Haziran 2007 12:16

muvafakatta sorun olmaz da ise basladıktan sonra mesai saatlerinde ders calısmak cok zor oluyor.Gerci daireden daireye degisiyor.Ama genelde hos karsılanmıyor ders calısmak.egitim falan olacak daha.Bu arada diger sınavlara asılın derim.


vicente
Aday Memur
17 Haziran 2007 13:44

Kazandık bu sınavı ama eski yazılanları okuyunca sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım..


rapaic
Aday Memur
17 Haziran 2007 14:12

yok ya o 8 kişinin bi kısmı gitmemiş mülakata filan. Adam gibi gidin mülakata eğer bi engeliniz yoksa kekeme filan değilsenız alırlar. korkmayın..


cenq
Kapalı
17 Haziran 2007 15:03

yenı uye arkadas bılmedıgın bı konuda bence konusmazsan daha ıyı mulakata gıtmeyenler deıl onlar o sekız kısı gıdıp malesef elenen arkadaslar...sırf yorum yazmak ıcın bence yazmayın


sınavatör
Aday Memur
17 Haziran 2007 15:10

Arkadaşlar sınavdan çıkınca tüm sorularımı kontrol ettim.aklımda kalanların çoğu doğruydu ve 30dan fazla yanlış yapmış olamam.Yıllardır muhasebe alanında çalışıyorum ve doktora yapıyorum.Sizce muhasebe ve vergiyi yanlış yapmış olabilir miyim?Baraj 70 olmadı gibi geliyor bana.torpil var demiyorum ama 90 falan herhalde baraj.kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Zaten yabancı dil de yoktu tarih de.Neden böyle yazıp sormadılar.Dalga mı geçiyorlar?Yoksa alacakları kişilerin yabancı dili olmadığından eminler mi?


blackdaisy
Genel Müdür
17 Haziran 2007 15:21

standart saoma denen olaydan habersiz bir bakanlıkla karşı karşıyayız. kolay devlet malları, zor milli emlak uzmanlığı, kolay vergi denetmenliği, zor gelir uzmanlığı sınavı.

Eğer gerekli kadro cidden 250 ise, yani norm kadro çalışması yaptıysan ve kadro açığını belirkediysen, standart sapma ile kazanacak kişi sayısını belirlersin. Sezgilere dayanarak!!!! kadro sayıları belirleyerek nereye kadar gider bu iş???

İnsan kaynaklarından anlayan birilerinin, işletmecilerin bir an önce kuruma kazandırılması lazım.

Pragma, buradaki insanların yeni kpss notlarını gördükten sonra yorum yap. vergi denetmenliğini kazanan insanlar bu sınavı kazanamadı.

sınav hazırlamada beceriksizce davranıp sonrada siz bilmiyorsunuz yorumları yapmayın. kpss de belli puan almış insanlar karşınızdakiler. çoğu konuda da sizden iyiler, emin ol!!!!

arkadaşlar DERSHANEYE GİTMEDEN olmuyor bu iş!!!

durum budur...


vicente
Aday Memur
17 Haziran 2007 15:29

öle valla ne yalan söyleyeyim dershane işe yarıyor..


blackdaisy
Genel Müdür
17 Haziran 2007 15:34

Zenginin çocuğnu destekleyenler utansın ne yapalım... ÖSS yi kaldırmayı vaad edenler KPSS getirdi işte. Kendi çocuklarını amerikada okutan birinden ülkenin üniversityeleri hakkında yorum yapmasını bekleyenler bir daha düşünsün...


mm=mh
Aday Memur
17 Haziran 2007 15:42

Arkadaşlar içinizde mutlaka şüpheler olabilir torpildi şuydu buydu diye sınavla ilgili netler yazmadığından dolayı ama ben verginin mülakatından elenen biri olarak torpilsiz bu sınavı kazandım açıkçası, şayet öyle bi şey olsaydı vergi mülakatını kazanmayı çok isterdim kısmet değilmiş .Açıkçası her şeyin hayırlısı çalışmaya devam.Ama ben bu sınavdan geldikten sonra yazılanları görünce biraz şaşırdım sınav çok kolaydı vs. tarzında arkadaşlar her zaman temkinli olun sınavda bi kaç soru değil 100 adet soru vardı değerlendirmenizi buna göre yapın ve çok ince ayrıntılar gözlemledim sınav boyunca bu da moralimi baya bozdu gözden kaçırdığım oldu mu diye kısacası ters köşe yaptılar.Ama asla pes etmemek lazım bu işte milli emlağın sınavındada böyle sorulmuştu o sınavda elenmiştim oturup özeleştirimi yaptım eksik olduğum alanlara müdahelelerde bulundum.Bu süreç çok uzun ve yorucu arkadaşlar özellikle işsiz olanlara çalışmaya devam hayırlısı neyse o olsun bence.Moralinizi bozmadan çalışın.


mm=mh
Aday Memur
17 Haziran 2007 15:45

Bu arada dershaneye gitmedim bu süreçte arkadaşlar evde oturdum çalıştım bu yüzden evde çalışan veya ekonomik durumu dersaneye gitmeye müsait olmayan arkadaşlar çalışın kazanırsınız evinizde bile olsa.


blackdaisy
Genel Müdür
17 Haziran 2007 15:52

evet ama yıllarını harcarsın, bırak arkadaşım yaa, manüpüle sınavlara girmekten sıkıldım. yani kurumun bir sürekliliği olur, sınav soruları seviyesi bellirli olur dimi. İngilizce sorcaz dediler sormadılar, 10 tane ingilizce olsa, ben almıştım o sınavı.

Neyse yaa, 163 kişinin 63'ü ancak başlar zaten. İşe ihtiyacı olanları göz önüne alsalar bari mesela vergi denetmenliğinden elediklerini...


mm=mh
Aday Memur
17 Haziran 2007 15:59

kardeş öyle ama girdiysen milli emlağın uzmanlık soruları tam berbattı isim sormuşlardı ,yanlış soru vardı vs. ama şu konuda haklısın hazırladıkları soruların zorluk veya kolaylık açısından bi standardı yok ama çok ince noktalara dokunuyorlar sordukları sorularla gelirler idaresi ben iktisatçıyım iktisatta baya ilginç sorular gözlemledim bu sınavda açıkçası.


-promete-
Memur
17 Haziran 2007 16:01

Sırf buradaki uznamadığı ciğere mundar diyen ve iftira atarcasına bu sınavı kazanan insanları torpililikle itham eden zatlara cevap vermek için üye oldum.

Siz ne zannediyorsunuz ki kendinizi, siz kazansa idiniz emeklerinizin helal karşılığı olacaktı da başkaları kazanınca torpil öyle mi?

Önce gidin de çalışıtğınız kitaplardan sorulara verdiğiniz cevapları karşılaştırın, en azından mali sürklenmeile dışlama etkisi arasındaki farkı öğrenin. Gidin de gider tahakkukları hesabının neden gelir tablosunda yer alamayacağını öğrenin. Stagflasyonun ne olduğunu öğrenin, muhasebe de 7/A 7/b yi öğrenin sonra konuşun.

Biz emek verdik ve evet sizden daha yeterli idik ki kazandık bu sınavı ve açılacak diğer sınavlara da katılacağız sıkrf bize torpilli diyenlere inat onları da kazanacağız.

Birisi de çıkmış vayy niye ingilizce sormadılar yoksa kazanacak olanların ingilizce bilmediğini biliyorlar mı diyor. Olmaz, olamaz böyle birşey bu ne gözü dönmüşlüktür ki hiç utanmadan sıkılmadan insanları zan altında bırakıp iftira atbiliyorsunuz. Sorsalardı, ingilizce de sorsalardı yapardık onu da. Yine size inat sizden daha iyi yapardık. Merak edenlere cevap olsun bizimde elimizde kamunun yabancı dil sınavlarından alınmış yeterli puanlarımız vardır.

İftira atmayın, verdiğimiz emeklere laf söylemeyin, nazar etmeyin çalışın siz de kazanırsınız.

Emin olun yazılı sınavda torpil dönmedi, dönse idi ben kazanamazdım çünkü hiç tanıdığım yüksek makam sahibi biri olmadı. Ancak mülakatta ne olur onu bilemem. Eğer torpil isterlerse yine elniriz.


blackdaisy
Genel Müdür
17 Haziran 2007 16:02

ya önemli olan doğru insanları seçmek tamammı, soru doğru kişiyi seçtiği kadar iyidir.

Bende işletmeciyim, insankaynaklarından anlarım. Neyse boşver, düzelir birgün inşallah...


blackdaisy
Genel Müdür
17 Haziran 2007 16:10

Ya ilanda alta not düşmüşler soracağız diye, öyle birşey yapmasalardı tamam haklısın, mevzuatta var ama sormadık desinler. yani çocuk mu kandırıyolar.

Ayrıca ben kimseye torpilli demedim. 250 kişilik kadroda 163 kişi dışında boş kalan kadrolara tepkim. Yani madem 250 kişi ihtiyaçları var, ona göre sınav hazırlasınlar. 3 kişi lazımsa 3 kişilik ilana çıkılsın. Akıl var, mantık var.

Bakın halkbank ilana çıkmış, kaç kişi lazım belli. Neyse, biz istediğimiz kadar hataları görelim, yetkilileri uyaralım, birşey değişeceği yok. Zihniyetin değişmesi lazım. Yeni nesiller umudumuz. İnsan kaynaklarından anlayan adamlar birgün bir yerlere gelir inşallah...

Toplam 334 mesaj
«567891011121314151617

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi