Editörler : Lanet
«408409410411412413414415416417418419»

wish2
Aday Memur
08 Aralık 2023 01:07

hocam güncel alım ile atc olarak atanacağım gibi görünüyor ama bu maaş olayının geleceği kafamı karıştırıyor. başka bir iş ihtimalim daha var çünkü ikisinden birini seçmem gerekiyor. özel mesaj göndermeyi denedim ama kapatmışsınız

candidmen, 1 yıl önce

Dünyada değil ama Kurumda kıyamet o gün kopar. Seyrüsefer Genel Müd. kurulmuş olur, İşletme tarafında Euroconrol biter. Olciş pert, ATC selamet olur. ÂMİN

08 Aralık 2023 23:17

merkezi atama ile kazanıldığında herhangi bir şart, mülakat vs. olmadan direkt mesleğe başlanıyor mu? ayrıca kurumdaki düz memur maaşları ortalama ne kadar?.. teşekkürler

birtutamumut
Şube Müdürü
12 Aralık 2023 16:51

Stratejik bir konum değilse direkt atanıyorsun. Merkezide zaten mülakat yok. Maaş ne kadar istiyorsan :)

katibim yatıyorum, 1 yıl önce

merkezi atama ile kazanıldığında herhangi bir şart, mülakat vs. olmadan direkt mesleğe başlanıyor mu? ayrıca kurumdaki düz memur maaşları ortalama ne kadar?.. teşekkürler

14 Aralık 2023 12:39

Merkezi atama dışında atama varmı??

katibim yatıyorum, 1 yıl önce

Kpsbirincisi
Genel Müdür
14 Aralık 2023 16:38

Var atc alımları.

Gülgün83, 1 yıl önce

Merkezi atama dışında atama varmı??

18 Aralık 2023 18:04

teşekkür ederim. şu anda memleketimdeki adliyede kadrolu memurum .dhmi ve diğer kit kurumlarının ortalama memur maaşlarını öğrenmeye çalışıyorum kıstas yapabilmek için.

birtutamumut, 1 yıl önce

Stratejik bir konum değilse direkt atanıyorsun. Merkezide zaten mülakat yok. Maaş ne kadar istiyorsan :)

aöfadaletçi
Aday Memur
21 Aralık 2023 09:47

Düz memur maaşını bilen varsa söyleyebilir mi? Bulunduğum ilde sözleşmeli üniversite mi yoksa Ankara'da düz memur mu arada kaldım. Malum, Ankarada kiralar yüksek. Değecek bir fark yoksa ev sahibine çalışmak istemem.

smith06
Aday Memur
21 Aralık 2023 10:39

Hocam adalet bölümünden mi basvuracaksiniz. Puaniniz kac acaba bende düşünüyorum başvurmayı ama puanima güvenemiyorum. 92 puanım

aöfadaletçi, 1 yıl önce

Düz memur maaşını bilen varsa söyleyebilir mi? Bulunduğum ilde sözleşmeli üniversite mi yoksa Ankara'da düz memur mu arada kaldım. Malum, Ankarada kiralar yüksek. Değecek bir fark yoksa ev sahibine çalışmak istemem.

aöfadaletçi
Aday Memur
21 Aralık 2023 11:55

Ben de kararsızım Adalet bölümünde 2.yim yazsam gelir ama Genel Müdürlük Yenimahalle'deymiş kiralar da 20-25 en az.

smith06, 1 yıl önce

Hocam adalet bölümünden mi basvuracaksiniz. Puaniniz kac acaba bende düşünüyorum başvurmayı ama puanima güvenemiyorum. 92 puanım

memurlukyolum
Aday Memur
21 Aralık 2023 12:22

memleket her zaman önemli hocam memur maaşı ocak ta değişiyor muhtemelen en düşük maaş 32 bin tl olur sendikasız bes vs eş ve çocuk olmayan bence kira ödemek yerine memlekette kalırsınız daha iyi üniversite de daha rahattır sözleşmeli memur fark etmiyor zaten maaşlar aynı

aöfadaletçi, 1 yıl önce

memurlukyolum
Aday Memur
21 Aralık 2023 12:25

dhmi için mi yazdınız ben bakanlıklardaki maaşı soruyorsunuz sandım dhmi memurluk içinse değer ankara

memurlukyolum, 1 yıl önce

memleket her zaman önemli hocam memur maaşı ocak ta değişiyor muhtemelen en düşük maaş 32 bin tl olur sendikasız bes vs eş ve çocuk olmayan bence kira ödemek yerine memlekette kalırsınız daha iyi üniversite de daha rahattır sözleşmeli memur fark etmiyor zaten maaşlar aynı

aöfadaletçi
Aday Memur
21 Aralık 2023 12:36

Bulunduğum yerde üniversitenin sözleşmeli alımına da başvurmuştum kazandım ama daha imza atmadım gitmesem de yedeği alırlar kadro yanmıyor şimdi de DHMİ açmış bizim bölüme ondan arada kaldım. Tam maaşı öğrenmeye çalışıyorum farka değer mi diye.

memurlukyolum, 1 yıl önce

dhmi için mi yazdınız ben bakanlıklardaki maaşı soruyorsunuz sandım dhmi memurluk içinse değer ankara

smith06
Aday Memur
21 Aralık 2023 13:16

Yenimahallede öyle ama çevre ilçelerden de bakabilirsiniz evlere 10 15k ya da bulabilirsijiz. Servisi vardır diye düşünüyorum dhmi nin

aöfadaletçi, 1 yıl önce

Ben de kararsızım Adalet bölümünde 2.yim yazsam gelir ama Genel Müdürlük Yenimahalle'deymiş kiralar da 20-25 en az.

ForumMaster
Memur
21 Aralık 2023 15:29

Allah aşkına her yerden servis var hocam bi iyi değerlendirin.

aöfadaletçi, 1 yıl önce

Eren Bey
Aday Memur
21 Aralık 2023 15:55

DHMİ de her şehirde servis imkanı var mı acaba bilginiz var mı

ForumMaster, 1 yıl önce

Allah aşkına her yerden servis var hocam bi iyi değerlendirin.

yasdal_87
Aday Memur
22 Aralık 2023 13:41

Atamalar başladı arkadaşlar biliyorsunuz. Mühendisim aynı zamanda işletme ve havacılık yönetimi bitirdim. DHMİ memur olabiliyorum KİT den de mühendis olabiliyorum. Hangisini yazacağım konusunda kararsız kaldım. Bir yandan asıl mesleğim mühendis olmak var bir yandan maaş yüksek diye dhmi memur veya apron memuru olmak var. Yorumlarınızı bekliyorum.

jag-xtype
Şef
22 Aralık 2023 15:11

Kamuda çalışıyorsan veya özelde iyi bir işin varsa son atamada DHMİ mühendislik gelecek kadar puanın yüksekse beklerdim. Son atamada DHMİ'den en kötü memur ve apron yine olur. Bu arada apron ve düz memur arası baya maaş farkı var apron ve arff kurumun en garibanı bu makas ocak zammıyla daha da açılır. Ayrıca apron ve arff vardiyalı buna göre değerlendir karar senin.

yasdal_87, 1 yıl önce

Atamalar başladı arkadaşlar biliyorsunuz. Mühendisim aynı zamanda işletme ve havacılık yönetimi bitirdim. DHMİ memur olabiliyorum KİT den de mühendis olabiliyorum. Hangisini yazacağım konusunda kararsız kaldım. Bir yandan asıl mesleğim mühendis olmak var bir yandan maaş yüksek diye dhmi memur veya apron memuru olmak var. Yorumlarınızı bekliyorum.

yasdal_87
Aday Memur
23 Aralık 2023 10:00

Özelde çalışıyorum. 11 yıllık hizmetim var. Bütün haklarımı bırakıp devlet garantisi var diye memur olmak istiyorum açıkçası. Ülkenin hali ortada. DHMİ ye mühendislik puanım yetmiyor memur veya apron memuru olabiliyorum. Yalnız havacılık tazminatı emekliliğe yansımıyormuş. Özeldeki sgk haklarım değişecek ileride emekli maaşım düşecek. Herşeyi değerlendirmeye çalışıyorum. DHMİ de ünvan değişikliği de zor. Apron memuru olmak istememin sebebi 1 gün çalış 3 gün dinlen sistemi benim için daha iyi. Memurla maaş farkı fazlaysa eleyebilirim ama ne kadar fark var o da önemli.

jag-xtype, 1 yıl önce

Kamuda çalışıyorsan veya özelde iyi bir işin varsa son atamada DHMİ mühendislik gelecek kadar puanın yüksekse beklerdim. Son atamada DHMİ'den en kötü memur ve apron yine olur. Bu arada apron ve düz memur arası baya maaş farkı var apron ve arff kurumun en garibanı bu makas ocak zammıyla daha da açılır. Ayrıca apron ve arff vardiyalı buna göre değerlendir karar senin.

satellite88
Yasaklı
23 Aralık 2023 16:36

AIM tercihi yapacak var mı?

Oguzhan7
Aday Memur
24 Aralık 2023 11:49

hocam merhaba bi konuda acil size mesaj atmam gerekıyor mesaj kutunuz kapalı da bakabılır mısınız

dhmiofficier, 2 yıl önce

biter

Toplam 9692 mesaj
«408409410411412413414415416417418419»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi