Editörler : Lanet
«412413414415416417418419420421422423»

revenge881
Memur
13 Şubat 2024 16:35

Yine başladılar özelleştirme haberlerine...

candidmen
Yasaklı
14 Şubat 2024 12:37

Sağolsun Olçiiiş sayesinde oldu, elektrik mahkeme tazminat diye hem insanları kandırdı, devlette bunlardan kurtulmak için kararını verdi sonunda. Olçiş e kına verelim biz işimizi yapmaya devam edelim. Geçmiş olsun, hayırlı olsun, güzel olsun, Reisimiz var olsun.

revenge881, 1 yıl önce

Yine başladılar özelleştirme haberlerine...

artvandelayy
Aday Memur
16 Şubat 2024 11:26

Son merkezi alımda DHMİ kazanıp arşiv araştırması tamamlanan kimse oldu mu acaba

savaş.k.
Aday Memur
16 Şubat 2024 13:53

DHMi Genel Müdürlükte Bilgisayar Mühendisi olan bir arkadaş var mı özelden dönüş yaparsa sormak istediğim bir iki konu var

Kpsbirincisi
Genel Müdür
16 Şubat 2024 14:10

Olursa dhmi sitesinden duyurulur zaten. Ordan bakabilirsin. Ama daha erken Mart'tan önce olmaz. 15 20 si gibi anca

artvandelayy, 1 yıl önce

Son merkezi alımda DHMİ kazanıp arşiv araştırması tamamlanan kimse oldu mu acaba

diplomaliteknisyen
Aday Memur
18 Şubat 2024 20:02

kurumda çalışan biri cevaplarsa çok daha iyi olur. aktif olarak üni son sınıfım sadece haziranda final sınavlarım var yeni atandım daha başlamadım sınavlara gitmeme izin verme durumları nedir? lütfen bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi ? teşekkür ederim

samet400
Memur
18 Şubat 2024 21:39

Kule ve seyrüsefer dışında özelleşme olursa hangi kadrolar özelleşmeye dahil olmamış olacak?

alikuşcu
Memur
18 Şubat 2024 23:28

aday memurken izin verilmez zor.

diplomaliteknisyen, 1 yıl önce
kurumda çalışan biri cevaplarsa çok daha iyi olur. aktif olarak üni son sınıfım sadece haziranda final sınavlarım var yeni atandım daha başlamadım sınavlara gitmeme izin verme durumları nedir? lütfen bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi ? teşekkür ederim

alikuşcu
Memur
18 Şubat 2024 23:29

kule ve seyrüsefer

samet400, 1 yıl önce

Kule ve seyrüsefer dışında özelleşme olursa hangi kadrolar özelleşmeye dahil olmamış olacak?

diplomaliteknisyen
Aday Memur
18 Şubat 2024 23:30

bir arkadaşım aday memur yine de veriyorlar hocam biraz daha detaylı açar mısın
alikuşcu, 1 yıl önce

aday memurken izin verilmez zor.

alikuşcu
Memur
19 Şubat 2024 00:12

mazeret izni verecek onu da çoğu müdür sıkıntı yapıyor ha aynı şehirde isen saatlik verirler öyle sıkıntı olmaz ama farklı şehirde ise 5 gün vermezler.

bir arkadaşım aday memur yine de veriyorlar hocam biraz daha detaylı açar mısın

diplomaliteknisyen
Aday Memur
19 Şubat 2024 00:25

hocam böyle söylüyorsun da atandığım kurumda öğrenci bir arkadaş var kendisi gidip geliyor müdür de sorun yaratmıyormuş ki benim yakın memur arkadaşlarım var birinden duymadım müdürün izin vermediğini
alikuşcu, 1 yıl önce

mazeret izni verecek onu da çoğu müdür sıkıntı yapıyor ha aynı şehirde isen saatlik verirler öyle sıkıntı olmaz ama farklı şehirde ise 5 gün vermezler.

Kpsbirincisi
Genel Müdür
19 Şubat 2024 00:40

Arkadaş ne dese, öyle diyorsunda arkadaşım aldı yaptı gitti diyorsun. E o zaman biliyormussun işte arkadaşın alıyormuş sen de alırsın neyi soruyorsun o zaman

hocam böyle söylüyorsun da atandığım kurumda öğrenci bir arkadaş var kendisi gidip geliyor müdür de sorun yaratmıyormuş ki benim yakın memur arkadaşlarım var birinden duymadım müdürün izin vermediğini

diplomaliteknisyen
Aday Memur
19 Şubat 2024 00:44

ya sen hocam sen argo kelime mi istiyorsun yoksa dayak mı anlayamadım benim sorduğum soruyla senin cevabın ne alaka beyninden zorun mu var anlayamadım çünkü öyle davranıyorsun. sana önerim zihinsel kontenjanından ekpss başvurman daha geçmedi vakti. başarılar dilerim. kesin dhmide çalışmıyor bizim de çalışmamızı istemiyorsundur eminim
Kpsbirincisi, 1 yıl önce

Arkadaş ne dese, öyle diyorsunda arkadaşım aldı yaptı gitti diyorsun. E o zaman biliyormussun işte arkadaşın alıyormuş sen de alırsın neyi soruyorsun o zaman

samet400
Memur
19 Şubat 2024 21:31

Hayır yani KPSS alımlarında bulunan Memur, ATC, AİM Memurlarından hangi kadrolar özelleşmeyecek?

alikuşcu, 1 yıl önce

kule ve seyrüsefer

birtutamumut
Şube Müdürü
20 Şubat 2024 01:35

Dhmi'nin özelleşmesine dair hiçbir devlet kaynaklı bir bilgi yoktur. Olması da olası değildir Çünkü Havalimanlarının tamamını özelleştiremezsiniz. Muş havalimanını kime satacaksınız? Aşırı kâr eden limanların bazıları halihazırda bu durumda zaten.

Dolayısıyla kulede çalışan birtakım kişilerin tazminatlarının artacağı ümidiyle böyle asparagas haberler çıkartması bir hikâyeden ibarettir.

samet400, 1 yıl önce

Hayır yani KPSS alımlarında bulunan Memur, ATC, AİM Memurlarından hangi kadrolar özelleşmeyecek?

21 Şubat 2024 03:40

Yav hangi devlet kurumunda kişinin sınavlara gitmesine izin vermiyorlarmış Allahını kitabını seversen? 2 kurum değiştirdim ikisinde de yıllık iznim yokken mazeret izni verdiler 1 gram sorun çıkmadan.ben bu sebepten mazeret izni vermeyecek amirde açık açık art niyet ararım.
alikuşcu, 1 yıl önce

airman35
Aday Memur
22 Şubat 2024 12:52

DHMİ'nin İşletme kısmının özelleştirilme sebepleri:

airman35
Aday Memur
22 Şubat 2024 13:00

1. Hülle atamaların iyice göz önüne çıkması

2. Devlet huzursuzluğu sevmez. O. K. ve avanesinin kaybettikleri davalara ve nitelikleri karşılayamamalarına rağmen idareye sosyal medya baskısı uygulatması. Kaos çıkarması. Kamuoyunda "DHMİ'de ne oluyor" etkisi.

3. Emsali bulunan kadroların başka kurum/kuruluşlarda çok daha az ücretlerle istihdam ediliyor olması.

Halihazırda kaynak aranırken üç beş kişi yüzünden emekli edilecekler, iş güvencelerinden olacaklar ya da bu kadar rahat çalışabildikleri kurumdan gönderilecekler.

mgkh
Aday Memur
22 Şubat 2024 14:12

Evet Diğer kurumlarda APRON Memuru daha düşük maaş alıyor.

Aynı Şekilde Köprü Operatörü de.

Askeri ATC abiler 200 bin alıyor bizim ATC'ler neden alamıyor. aynı İşi yapıyorlar. HAKSIZLIK!!!

airman35, 1 yıl önce

1. Hülle atamaların iyice göz önüne çıkması

2. Devlet huzursuzluğu sevmez. O. K. ve avanesinin kaybettikleri davalara ve nitelikleri karşılayamamalarına rağmen idareye sosyal medya baskısı uygulatması. Kaos çıkarması. Kamuoyunda "DHMİ'de ne oluyor" etkisi.

3. Emsali bulunan kadroların başka kurum/kuruluşlarda çok daha az ücretlerle istihdam ediliyor olması.

Halihazırda kaynak aranırken üç beş kişi yüzünden emekli edilecekler, iş güvencelerinden olacaklar ya da bu kadar rahat çalışabildikleri kurumdan gönderilecekler.

Toplam 9651 mesaj
«412413414415416417418419420421422423»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi