Editörler : Lanet
«415416417418419420421422423424425426»

Secretgift
Şef
08 Mart 2024 11:15

Hep beraber aynı gemide olup birlikte batıyorken birbirimizle uğraşmak neden?

airman35
Aday Memur
08 Mart 2024 11:36

Olcak kahrolası herkesi kendi gemisine bindirmeye çalıştı ama gemi daha suya iner inmez battı. O kendini kurtardı şimdi kolkola yola çıkıp yolda kalanlar düşünüyor. Ne aynı gemisi herkes kendi gemisinde.

Secretgift, 1 yıl önce
Hep beraber aynı gemide olup birlikte batıyorken birbirimizle uğraşmak neden?

yamachi8
Daire Başkanı
09 Mart 2024 13:40

Koruyucu giyim yardımı iptal oldu bakanlık usulüne uygun yapın diyor. Usulüne uygun şekilde zaten koruyucu donanım veriliyordu m bu hikaye bitti

yamachi8, 1 yıl önce

Koruyucu giyim yardımı yalan mı oldu?

furyschopen
Daire Başkanı
11 Mart 2024 15:52

merhaba, sorun oldu mu atandız mı?
konyamey, 2 yıl önce
Teşekkür ederim inşallah

konyamey
Memur
11 Mart 2024 15:53

hayır olmadı göreve başladım
furyschopen, 1 yıl önce
merhaba, sorun oldu mu atandız mı?

furyschopen
Daire Başkanı
11 Mart 2024 15:54

hayırlı olsun. zaten aradan 3 yıl da geçmiş bir şey olmazdı yani.
konyamey, 1 yıl önce
hayır olmadı göreve başladım

gengineer
Aday Memur
12 Mart 2024 07:58

son durum nedir?

er-zey
Aday Memur
13 Mart 2024 09:04

Arkadaşlar merhaba burayı yeni buldum. 7 yıllık nüfus memuruyum. Bu sene KPSS Önlisans sınavına girip Mekatronik Teknikeri veya Elektronik Teknikeri olmaya çalışacağım. Uzun yıllardır hayalimde olan bir kurum DHMİ. Sizlerin görüşleri nelerdir? Bir nasihat bir tavsiye olarak ne söylemek istersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

gengineer
Aday Memur
15 Mart 2024 13:08

aim maaşları nedir?

SauronOz
Aday Memur
15 Mart 2024 15:59

kardeşim DHMİde çalışan hiçbir insan DHMİ hakkında yorum yapma bilgi verme gibi faydalı şeylere yönelmez. dolayısıyla başka kaynaklardan bilgi edinmen gerekecek. sen sınavına çalış atanmaya bak kimseden bir fayda bekleme hele DHMİ personelinden. vesselam .
er-zey, 1 yıl önce
Arkadaşlar merhaba burayı yeni buldum. 7 yıllık nüfus memuruyum. Bu sene KPSS Önlisans sınavına girip Mekatronik Teknikeri veya Elektronik Teknikeri olmaya çalışacağım. Uzun yıllardır hayalimde olan bir kurum DHMİ. Sizlerin görüşleri nelerdir? Bir nasihat bir tavsiye olarak ne söylemek istersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

iras
Genel Müdür
15 Mart 2024 16:38

Bu arkadaşın neyine cevap vereceksin kaç yaşına gelmiş iki yıllık yazacak okuyacak bitirecek kpss kasacak DHMİ iye girecek.nasrettin hocanın borç ödeme işi gibi.çalılar büyüyecek dikenlerine koyunun yünü takılacak o yünleri egirip satıp borcu ödeyecek

SauronOz, 1 yıl önce
kardeşim DHMİde çalışan hiçbir insan DHMİ hakkında yorum yapma bilgi verme gibi faydalı şeylere yönelmez. dolayısıyla başka kaynaklardan bilgi edinmen gerekecek. sen sınavına çalış atanmaya bak kimseden bir fayda bekleme hele DHMİ personelinden. vesselam .

SauronOz
Aday Memur
15 Mart 2024 17:04

soruyu soran arkadaşın senden farkı ne ki bu kadar üstten konuşuyorsun?
iras, 1 yıl önce

Bu arkadaşın neyine cevap vereceksin kaç yaşına gelmiş iki yıllık yazacak okuyacak bitirecek kpss kasacak DHMİ iye girecek.nasrettin hocanın borç ödeme işi gibi.çalılar büyüyecek dikenlerine koyunun yünü takılacak o yünleri egirip satıp borcu ödeyecek

elektronik49
Şube Müdürü
15 Mart 2024 17:21

Okuduğunu anlayamayacak kadar kafası basmaz birde milletin sorularına dalga geçecek küstahlığı kendisine meziyet sanan zat .arkadaş orda onlisans mezunu olduğunu söylüyor zaten.turkce öğretmenin kimdi senin

iras, 1 yıl önce

iras
Genel Müdür
15 Mart 2024 17:49

Elektronik yada mekatronik teknikerliği deyince ben daha okuyacak sandım.hangisini bitirmiş şimdi bu arkadaş.aman bana ne zaten ya .DHMİ nin nasıl bir kurum olduğuna dair fikri yoksa zaten buradan mı edinecek.en alt ünvanından en üstüne kadar maaşların iyi olduğunu bilmeyen mi var.yada ne dememizi bekliyor ki pek tercih edilmeyen bir kurum onun gibi 7 yıllık devlet memurluğu tecrübeli bir arkadaşa çok ihtiyacımız var aramızda görmekten kıvanç duyarız

elektronik49, 1 yıl önce

Okuduğunu anlayamayacak kadar kafası basmaz birde milletin sorularına dalga geçecek küstahlığı kendisine meziyet sanan zat .arkadaş orda onlisans mezunu olduğunu söylüyor zaten.turkce öğretmenin kimdi senin

candidmen
Yasaklı
17 Mart 2024 20:33

Kardeş Senin 2 mezuniyet 2 adet Meslek Yüksek Okulu diploman mı var ki kafana göre birini seçmekten bahsediyorsun. Mezuniyetin Mekatronik ise 1000 mekik 2000 asist dahi yapsan Elektronik Birimine atanamazsın. Elektronik mezunu isen Mekatronik fantazisi ne için. Kafana göre atanabiliyorsan en güzel tercih HAVACILIK ELEKTRİK PERSONELİ olmaktır çünkü geleceği çok parlak görünüyor, her mahkemeyi kazandılar, Reis bile arkalarında, 2025'te 180'in üzerinde maaş alırsın. Atanır atanmaz hemen Olçiş Kakoş'un Derneğine üye olursan önün arkan her yerin tam olarak açılır ki artık kim tutar Seni. Okul Mezuniyetini yaz daha detaylı bilgi verelim Sana.

er-zey, 1 yıl önce

er-zey
Aday Memur
17 Mart 2024 20:37

Hem Mekatronik hem de Elektronik bölümü mezunuyum. Ayrı Üniversitelerden yani. Eğer ki İki yıllık Elektrik oku dersen seneye üniversite sınavına girip o bölümü de layıkı ile bitiririm. DHMİ benim için hayat felsefesi oldu. Bu kurumu duyunca zaten iki bölümü de öyle bitirdim. Azimle sizin meslektaşınız olmak için çalışıyorum.
candidmen, 1 yıl önce

Kardeş Senin 2 mezuniyet 2 adet Meslek Yüksek Okulu diploman mı var ki kafana göre birini seçmekten bahsediyorsun. Mezuniyetin Mekatronik ise 1000 mekik 2000 asist dahi yapsan Elektronik Birimine atanamazsın. Elektronik mezunu isen Mekatronik fantazisi ne için. Kafana göre atanabiliyorsan en güzel tercih HAVACILIK ELEKTRİK PERSONELİ olmaktır çünkü geleceği çok parlak görünüyor, her mahkemeyi kazandılar, Reis bile arkalarında, 2025'te 180'in üzerinde maaş alırsın. Atanır atanmaz hemen Olçiş Kakoş'un Derneğine üye olursan önün arkan her yerin tam olarak açılır ki artık kim tutar Seni. Okul Mezuniyetini yaz daha detaylı bilgi verelim Sana.

er-zey
Aday Memur
17 Mart 2024 21:30

Ancak grupta garip bir gerginlik mevcut. Normal bir soru sorana bile kimsenin tahammülü kalmamış. Arkadaşlar nüfus müdürlüğünde sabahtan akşama kadar belki 500 tane vatandaşa sabırla cevap veriyorum sizin kadar gerilmedim. İnsan gibi yaklaşana lütfen insan gibi cevap verin.

M.said16
Memur
17 Mart 2024 22:23

Kulede çalışanlar terminalde çalışanlardan ayrılmak istiyor. Çünkü 100 bin maaş yetmiyor. Terminalde çalışanlar da tazminat artışı istiyor. Birkaç kişi haricinde gergin olan yok zaten. Onlar da sürekli buraya yazıyor. Biraz hasta ruhlu insanlar.

Size tavsiyem kpss ağırlık vermeniz. Ben elektrik mezunuyum. Teiaş'ta çalışıyorum. 91 aldım son atamayı bekliyorum. Elektronik ve mekatronik mezunu iken elektriğe gerek yok. Puanınızı alın elektroniğe atanmaya çalışın. Çünkü elektronik ile diğer teknikerler arasında 30 civarı maaş oynuyor. Ama muhtemelen bu fark azalacak artık yeni düzenleme ile.

er-zey, 1 yıl önce
Ancak grupta garip bir gerginlik mevcut. Normal bir soru sorana bile kimsenin tahammülü kalmamış. Arkadaşlar nüfus müdürlüğünde sabahtan akşama kadar belki 500 tane vatandaşa sabırla cevap veriyorum sizin kadar gerilmedim. İnsan gibi yaklaşana lütfen insan gibi cevap verin.

er-zey
Aday Memur
17 Mart 2024 22:28

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ücretsiz izne ayrılıp sınav hazırlığına bu dönemde daha da ağırlık vereceğim. Sağolun.
M.said16, 1 yıl önce

Kulede çalışanlar terminalde çalışanlardan ayrılmak istiyor. Çünkü 100 bin maaş yetmiyor. Terminalde çalışanlar da tazminat artışı istiyor. Birkaç kişi haricinde gergin olan yok zaten. Onlar da sürekli buraya yazıyor. Biraz hasta ruhlu insanlar.

Size tavsiyem kpss ağırlık vermeniz. Ben elektrik mezunuyum. Teiaş'ta çalışıyorum. 91 aldım son atamayı bekliyorum. Elektronik ve mekatronik mezunu iken elektriğe gerek yok. Puanınızı alın elektroniğe atanmaya çalışın. Çünkü elektronik ile diğer teknikerler arasında 30 civarı maaş oynuyor. Ama muhtemelen bu fark azalacak artık yeni düzenleme ile.

candidmen
Yasaklı
17 Mart 2024 23:34

Tebrik ediyorum Seni. Okuyan insanı severim. Elektronik diploman varsa hedefin DHMİ Elektronik ATSEP olsun. 2. Hedefin Elektronik Mühendislik tamamlama olmalı. ATSEP Elektronik Teknikeri olmayı başardığında 100'ün üzeri ile başlarsın, Mühendislik tamamlar birde Yabancı Dil üst seviye olursan 25 daha koy üstüne. Ama önce bugüne Şükür, geleceğe Niyet, olacağa Sabır, gerçekleşene Elhamdülillah demeyi bilmek gerek. Ama asla buradaki bazı ciğersiz kalmış kediler misali olma. Burada çene yapmak yerine onlarda Senin gibi okusalar bunca seneleri Elektronikçilere haset ve hakaret etmekle geçmez diplomaları olurdu Senin gibi. Seni tebrik ediyorum, Allah yardımcın olsun. Okumuş insana cevap işte böyle seviyesince verilir. Haset edenler ise iyice tükenir hayatı bedbaht olur biter.

er-zey, 1 yıl önce
Hem Mekatronik hem de Elektronik bölümü mezunuyum. Ayrı Üniversitelerden yani. Eğer ki İki yıllık Elektrik oku dersen seneye üniversite sınavına girip o bölümü de layıkı ile bitiririm. DHMİ benim için hayat felsefesi oldu. Bu kurumu duyunca zaten iki bölümü de öyle bitirdim. Azimle sizin meslektaşınız olmak için çalışıyorum.
Toplam 9650 mesaj
«415416417418419420421422423424425426»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi