Editörler : Lanet
«482483484485486487488489490491492493494

er-zey
Aday Memur
19 Haziran 2025 14:32

Alınacak personel sayısı hakkında DM'den bilgi verilmiştir.

anadolulu1, 4 hafta önce

Daha önceleri yazdıklarınızda siz de atamalar hakkında bilgi edinmeye çalışıyordunuz. Belli olmayışından dert yanıyordunuz. Sanırım yeterli bilgiyi edindiniz, bizim merak içerisinde oluşumuz farklı geliyor size :)

er-zey
Aday Memur
19 Haziran 2025 14:39

Şaka bir yana keşke netleşse de kurtulsak. :)

anadolulu1, 4 hafta önce

Daha önceleri yazdıklarınızda siz de atamalar hakkında bilgi edinmeye çalışıyordunuz. Belli olmayışından dert yanıyordunuz. Sanırım yeterli bilgiyi edindiniz, bizim merak içerisinde oluşumuz farklı geliyor size :)

Amiralinofkesi
Aday Memur
19 Haziran 2025 19:28

Eray'ın verdiği 10 bilginin 9 yanlış 1'i şüpheli :D

er-zey, 4 hafta önce

Alınacak personel sayısı hakkında DM'den bilgi verilmiştir.

er-zey
Aday Memur
19 Haziran 2025 19:30

9 elektrik 1 mekatronik mi hocam? Laf oyunları ile bütün sırrı cümlenin içine mi gizlediniz?
Amiralinofkesi, 4 hafta önce

Eray'ın verdiği 10 bilginin 9 yanlış 1'i şüpheli :D

Amiralinofkesi
Aday Memur
19 Haziran 2025 21:45

Sen aralığı bekle kışın iyi alım yaparlar bence

er-zey, 4 hafta önce
9 elektrik 1 mekatronik mi hocam? Laf oyunları ile bütün sırrı cümlenin içine mi gizlediniz?
19 Haziran 2025 21:52

kör-amiral'den inciler
Amiralinofkesi, 4 hafta önce

Sen aralığı bekle kışın iyi alım yaparlar bence

trueliving
Aday Memur
20 Haziran 2025 13:26

Tazminat iptal mi oldu

fyodormihaylovic
Aday Memur
20 Haziran 2025 14:01

kimse bilmiyor. muhatap da yok. kurum personeli umutla bekliyor. durum bu

serhado mercado
Aday Memur
20 Haziran 2025 15:41

27 yaş şartı gelmesi demek elektronik teknikerin bundan böyle sadece açıktan alımla alınması demek, doğru mu anladım?

Amiralinofkesi, 2 ay önce

Elektronik için yaş şartı geliyor. SHGM ye bir yazı yazılmazsa 27 yaş şartı gelebilir

yeşilrussel
Memur
20 Haziran 2025 17:21

isterse merkezidende yaş şartı koyup alabiir icra memuruğunda vardi tcdd bu alımda bazı birimlere yaş şartı koyacak

serhado mercado, 4 hafta önce

27 yaş şartı gelmesi demek elektronik teknikerin bundan böyle sadece açıktan alımla alınması demek, doğru mu anladım?

emre162
Aday Memur
20 Haziran 2025 17:29

Büyük ihtimal

trueliving, 4 hafta önce

Tazminat iptal mi oldu

serhado mercado
Aday Memur
20 Haziran 2025 17:35

''Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ait bu kadroyu tercih edecek adayların, Sosyal Güvenlik Kurumu İcra Memurları Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi gereğince, başvuru tarihi itibarı ile 30 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir.''

Zabıta için de aynı şey var kurum yönetmeliğinde varsa, dhmi'de yaşla ilgili bir yönetmelik olmadığından merkezi alımda Yaş sınırı koyamaz.

yeşilrussel, 4 hafta önce

isterse merkezidende yaş şartı koyup alabiir icra memuruğunda vardi tcdd bu alımda bazı birimlere yaş şartı koyacak

yeşilrussel
Memur
20 Haziran 2025 18:11

Resmi gazetede yayınlanır öncesinde zaten

serhado mercado, 4 hafta önce

''Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ait bu kadroyu tercih edecek adayların, Sosyal Güvenlik Kurumu İcra Memurları Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi gereğince, başvuru tarihi itibarı ile 30 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir.''

Zabıta için de aynı şey var kurum yönetmeliğinde varsa, dhmi'de yaşla ilgili bir yönetmelik olmadığından merkezi alımda Yaş sınırı koyamaz.

yeşilrussel
Memur
20 Haziran 2025 18:13

Bu alimda büyük ihtimal elektronik alımı olmayacakmis diğer alıma da çok var

yesilagaclar
Aday Memur
20 Haziran 2025 21:00

diğer bölümler ile ilgili duyum var mı
yeşilrussel, 4 hafta önce

Bu alimda büyük ihtimal elektronik alımı olmayacakmis diğer alıma da çok var

Atsepcigugu
Aday Memur
20 Haziran 2025 22:52

Yasa çıkmış bütçe başkanlığı maliye onay vermiş c.başkanında şu an imzada tazminat iptal diyosunuz nerden bu bilgilere ulaşıp sağda solda yalan yanlış konuşuyorsunuz bi bilsem

emre162, 4 hafta önce

Büyük ihtimal

trueliving
Aday Memur
21 Haziran 2025 08:59

Maliye onay verdi resmi gazetede yayımlandı 3 ay geçti hiçbir gelişme yok.

Atsepcigugu, 4 hafta önce

Yasa çıkmış bütçe başkanlığı maliye onay vermiş c.başkanında şu an imzada tazminat iptal diyosunuz nerden bu bilgilere ulaşıp sağda solda yalan yanlış konuşuyorsunuz bi bilsem

21 Haziran 2025 23:27

Selamlar, başka bir konuda da sormuştum buradan da sormak istiyorum daha çok kişi olduğu için.

DHMİ için elektronik mi Elektrik mi sizce daha mantıklıdır?

-KPSS için puan sorunum yok. +90-95 rahat alabilirim ve aldım.

-YDS sorunum yok. İyi derecede İngilizce biliyorum ve hali hazırda +80 üstü alıyorum çıkmışları çözdüğümde.

ancak bu 27 yaş mevzusu nedir anlamadım. Hani 30 yaş sınırı neyse de 27 gibi küsüratlı bir sayı ne alaka? kesin bir söylenti var mı yoksa bazılarının kuruntusu falan mı bu? Bölümü bitirdiğimde 26 yaşında falan olacağım böyle bir sınıra takılmak istemiyorum

Amiralinofkesi
Aday Memur
22 Haziran 2025 00:30

Sorduğun sorunun cevabını 100 kere verdiler ama buraya da yazmışın anlamadım amaç ne

electrician1625, 4 hafta önce

Selamlar, başka bir konuda da sormuştum buradan da sormak istiyorum daha çok kişi olduğu için.

DHMİ için elektronik mi Elektrik mi sizce daha mantıklıdır?

-KPSS için puan sorunum yok. +90-95 rahat alabilirim ve aldım.

-YDS sorunum yok. İyi derecede İngilizce biliyorum ve hali hazırda +80 üstü alıyorum çıkmışları çözdüğümde.

ancak bu 27 yaş mevzusu nedir anlamadım. Hani 30 yaş sınırı neyse de 27 gibi küsüratlı bir sayı ne alaka? kesin bir söylenti var mı yoksa bazılarının kuruntusu falan mı bu? Bölümü bitirdiğimde 26 yaşında falan olacağım böyle bir sınıra takılmak istemiyorum

22 Haziran 2025 01:10

farklı farklı yorumlar görüyorum çünkü. Biri çıkıyor elektronik almazlar daha diyor içeriden bildiriyorum falan, diğeri çıkıyor Elektronik için 27 yaş sınırı gelecek diye (neden 30 ya da 25 değilde 27 mesela cevabı yok). Böyle farklı farklı yorumlar gördükçe işin sonunda 2 yılı çöpe atmaktan korkuyorum. Elektrik-Elektronik sevdiğim için bu alandan ilerlemeyi düşünüyorum her halükarda o yüzden benim için çok fark edecek bir durum

Amiralinofkesi, 3 hafta önce

Sorduğun sorunun cevabını 100 kere verdiler ama buraya da yazmışın anlamadım amaç ne

Toplam 9861 mesaj
«482483484485486487488489490491492493494

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi