Editörler : Lanet
«470471472473474475476477478479480481482

sibuzra
Memur
18 Nisan 2025 16:35

Madem öyle kardeşim koskoca shgm'de bu dokümanları anlayacak bir tane adam yok mu da gidip koştura koştura dilekçe verdi htksen. Şahsen ben kurumun herhangi biriminde nöbetli bir çalışan olarak örneğin duysam ki arff böyle bir şey için başvurmuş. Ne güzel etmiş, 5li nöbet herkes için insani bir durum inşallah hallederler derim. İnanıyorum çoğu birim çalışanı da aynısını söyler. Ancak htksen karşıda kim olursa olsun , onlar haketmiyor diyor işte durum bu maalesef

appatc, 2 gün önce
kardeşim biz durup dururken geçmedik beşli sisteme, uluslararası dokümanlara belgelere istinaden oldu bu iş. Aim'de her zamanki gibi onlar yaptıysa bizde isteriz diye gitti lakin isteme ile olsa bizi zaten geçirmezlerdi iaç sürecinde.

Bey1erbeyi
Aday Memur
18 Nisan 2025 23:07

isteyen istediği sendikaya üye olabilir elbette ama bir Aproncunun HTKsen'e üye olma psikolojisini anlamak mümkün değil...

sonhtkbukucu
Aday Memur
19 Nisan 2025 13:43

Cumhurbaşkanlığına gidip oranlar onaylanacak diyorlar. Bence temmuz ağustosu bile geçer.

Olumune36, 2 gün önce

Performanslar temmuz agustos

haplesscivil
Aday Memur
19 Nisan 2025 14:35

Bu kadar uzar mı

sonhtkbukucu, Dün

Cumhurbaşkanlığına gidip oranlar onaylanacak diyorlar. Bence temmuz ağustosu bile geçer.

aslan1319
Aday Memur
19 Nisan 2025 15:53

Uzasa da bi önemi yok, kanun 1 nisandan itibaren geçerli, eylülde de verilse 1 nisandan itibaren hakedilen tutar verilecek, sürekli gerilim yaratmayalım kendimize
sonhtkbukucu, Dün

19 Nisan 2025 19:37

Kendinizi en erken temmuz olacak şekilde hazırlayın

haplesscivil, Dün

Bu kadar uzar mı

m_gok
Şef
20 Nisan 2025 00:06

hocam ben bu durumun mağduru olarak yazıyorum evli iken atanırsanız eşiniz ile aynı ilde ikamet ediyorsanız kurum aile birliğini kendi rızanız ile bozduğunuz için eş durumu tayinine 5 yıl izin vermiyor bekar iken sanırım iki yıl bu durumda evli iken iyi puan aldı iseniz tercihten önce eşinizle tartışın kavga yapın resmi olarak boşanın atandıktan sonra pişman olun ve tekrar nikahlanın 2 yıl sonra tayine başvurun

F4ntomm, 1 hafta önce
Kurumda ne kadar süre çalıştıktan sonra eş durumu tayini isteyebiliyoruz?

mhmtfatih
Şef
20 Nisan 2025 06:46

Bu durumu mahkemeye taşıyan olmamış galiba yoksa eşitlik ilkesine aykırı olduğu için iptal edilir.
m_gok, 9 saat önce

hocam ben bu durumun mağduru olarak yazıyorum evli iken atanırsanız eşiniz ile aynı ilde ikamet ediyorsanız kurum aile birliğini kendi rızanız ile bozduğunuz için eş durumu tayinine 5 yıl izin vermiyor bekar iken sanırım iki yıl bu durumda evli iken iyi puan aldı iseniz tercihten önce eşinizle tartışın kavga yapın resmi olarak boşanın atandıktan sonra pişman olun ve tekrar nikahlanın 2 yıl sonra tayine başvurun

Cesur33345
Aday Memur
20 Nisan 2025 07:31

hocam KPSS yerleştirme tarihine mi bakıyorlar yoksa kurum a başlama tarihine mi ben de de aynı durum var ancak ben atandigim da eşimle aynı ilde görev yapmıyordum yine farklı illerde görev yapıyorduk dolayısıyla ikametimiz farklı illerdi
m_gok, 9 saat önce

Toplam 9629 mesaj
«470471472473474475476477478479480481482

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi