Editörler : crops35
«181920212223242526272829»

toprakci72
Memur
17 Kasım 2007 14:22

bizim meslekte anlayış kıtlığı var heralde nerde atanmış saimbeyli targel de çalışan biri tekrar targele saçmalamayın Allah aşkına insanları kandırmayı bırakın sonra açıkta kalacaklar ......... gibi

zeit
Şef
17 Kasım 2007 14:22

BAKIN TEDGEMDE DÜN YAYINLANAN DUYURU...

2. 2007 yılı için Maliye Bakanlığınca vizeli merkez köy/beldelerde değişiklik yapılması veya halen hizmet vermekte olan personelin yeni çalışma bölgelerine kaydırılması söz konusu değildir. Ancak 2007 yılında belirlenen çalışma bölgeleri içerisinde yer alan yerleşim birimleri 2008 yılında yeni oluşturulacak çalışma bölgelerinin içerisine dahil edilebilir.

HALEN HİZMET VERMEKTE OLAN PERSONELİN YENİ ÇALIŞMA BÖLGELERİNE KAYDIRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

saimbeyli
Memur
17 Kasım 2007 14:37

arkadaş ben targelciyim zaten sadece size bilgilendirmek için diyorum toprakcı 72 inanmak zorunda degilsin ama yozgat ilinde biri benim sınıf arkadaşım 2 kişi ikinci targel atamasında memleketlerine atandı sen ne kadarda inanmasan targelci arkadaşın varsa ara sor ikinci targel atamasında osym tercih yapma hakkı verdimi diye o sana gereken şeyi söyler

zeit
Şef
17 Kasım 2007 14:44

o arkadaşların tarım gönüllüleri şekilinde çalışıp daha sonra targele kpss siz sözleşme yapan elemanlardan olabilir mi, çünkü onlar kpss ile atanmadıklarından tercih hakları vardı, ben o şekilde hatırlıyorum.

saimbeyli
Memur
17 Kasım 2007 14:52

ya arkadaş be bilgilendirmek için söyledim arkadaş kpss ile hemde 75 puanı vardı aynı puanla gene atandı ayrıca inanmak istiyosanız tarım gönüllülerindeki targelcilere sorarsınız gereken cevabı verir arkadaş osym tercih yapılan yeri açıyor osym nin açmaması gerek ama açıyor onun için millet de tercih yapıyor yani ben diyorum sadece arkadaşlar iş osym de bitiyor osym kadroluda nasıl targelcilerin tercih yeri açıksa sözleşmelidede açık bırakıyor

kaizerr
Şef
17 Kasım 2007 15:08

Arkadaşlar Tar-Gel alımı sadece bir kez oldu.Eski çalışanlar ile 2500 kişi sadece bir kez alındı.Yani bir kez olan alımdan sonra atanma olmuş olabilir çünkü o alımların adı genel memur alımları idi.Bizim baz alacağımız 1500 kişi gibi bir Tar-Gel genel alımıdır.Yani şu yakında olacak dedikleri.Tar-Gel in geçen sene aldığı 1500 sözleşmeli personel alımında ÖSYM tekrar atamayı engellemişti.Size söylüyorum arkadaşımla beraber benim bilgisayarımda atama yapmaya çalıştık olmadı ekranda şu yazı çıktı.'Daha önce atandığınız için bu pozisyonlara başvuru yapamazsınız'.Yani ben gördüm,hissettim ve dokundum.Genel alım olacağı için tekrar böyle yapacaklardır,zaten dünkü tedgem kadro sayısı ilanındada bu yazıyordu.Ama en sağlıklısı yine kılavuzu beklemek ben böyle olacağını biliyorum ve eminim.Şimdi önemli olan ÖSYM nin tercih başlığını ne zaman açacağı.

zeit
Şef
17 Kasım 2007 15:10

bu sefer kapalı olacak.

saimbeyli
Memur
17 Kasım 2007 15:13

işte ben neden uyarıyorum sizi yani gene açık olursa millet tercih yapar

kaizerr
Şef
17 Kasım 2007 15:19

Birde puanlar kaça düşer de doğru bir soru değil.Çünkü tercih edilen yerin kaç kişi tarafından tercih edilmiş olması ile ilgili bir durum.Mesela bazı yerler çok az kişi tarafından tercih edildiği için puanlar 50 lere düşmüştür,bazı yerlerde çok tercih edildiği için 78-80 lerde alım yapmıştır.Ama bir problem var insanlar kesin olsun diye genelde güneydoğu ve doğuyu tercih ettiklerinden buralar ve izmir aydın gibi yerler hemen hemen aynı puanla alım yaptı.İç anadoluda puanlar daha düşük oldu.Bu yüzdendirki gönülarzum gibi arkadaşlar bir sene bile çalışmadan tekrar tercih yapma yada istifa etme konusunda düşünüp dururlar bu sayfalarıda sorularıyla şenlendirirler.Birçok arkadaşımızda güneydoğu yada doğu çıktığı için göreve başlamamıştır.Olan kendi memleketinde zor koşullarda okuyup kalan düşük puan alan bölgedeki insana oldu,izmir aydın puanından bile yüksek puan alacakki memleketlerinde çalışacaklar.Lütfen gitmeyeceğiniz yeri yazmayın,insanlarımız mağdur olmasın.Mesela güneydoğuda buralı olmayan bir bayanın yaşaması çok zor,çünkü köy yazacaksınız ve köyler batıdakilere hiç benzemez.Sonra gönülarzum gibi ortada kalırsın.Tabi tercihlerde bölümlerde çok önemli,okadarki etrafta tarlacı bahçeci kalmadı walla.Dğer bölümlerin esamesi okunmuyor.Ben TYS ciyim ilk 100 de yim ama o kadar az alım olduki.İnşallah bu su kıtlığı ortamında TYS den baya alım olur,yoksa iş yaş.En azından bölümlere eşit sayı verilsin onada razıyız.

toprakci72
Memur
17 Kasım 2007 15:31

çok güzel ifade etmişsin kaiizer tebrik ederim seni yüreğine sağlık arkadaşım

çatık
Aday Memur
17 Kasım 2007 15:35

hayırlı olsun inş atanırsınız ama atandıktan sonrada hemen kadro özlük haklar vs. konularına dalmayın bunların iyileştirilmesi şu aşamada mümkün değil! neresi olursa giderim de demeyin sakın bilmediğiniz yere gitmenizide tavsiye etmem...

kings_
Aday Memur
17 Kasım 2007 16:05

kaizerr

kardeş sana aynen katılıyorum...konuyu zaten ozaetlemıssın bence deoyle olur.bu 2007 kpss ye gırenlerde hala bızde tercıh yapabılıyorz dıyorlar.gecenlerde bı arkadas acıkladı A KADROLAR ıcındı 2007dekı kpss dıye.bende oyle bılıyorum.senın fıkrın nedır.adam hala ısrar edıyor bızımde var dıye.ayrıca bence herkes kendı memleketını tercıh eder tahmınım kendı memleketındekılerle yarısır mesela 25 kontenjan mı o memlekette de anca o kadar puanı 60 uzerınde olan cıkar herkes gıder ıste hayırlsıı ıle.herkes demeyelımde cogunluk dıyelım herkese basarılar

DOST_VEFA
Daire Başkanı
17 Kasım 2007 16:19

arkadaşlar 2007 kpss a sınıfı kadrolar içindi b tipi kadrolar için puanı olmayanlar atanmak için müracaat edemez

kubrak
Aday Memur
17 Kasım 2007 17:28

4/b li arakadaşlar yeni alımlarla sayımız iki katına çıkyor . siz köylerinizde ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz.

paşa_06
Kapalı
17 Kasım 2007 19:37

tekrar tercih yapılabilir diyen arkadaşlar tedgemin sitesindeki yazıyı neden dikkatli okumuyorsunuz. yer değiştirmesi söz konusu değildir diyor. bu arada 4831 de puanlar belkide 50 nin altına düşebilir çünkü banka alımında bile 65 in üstünü zor buldular hatta bazı yerlere başvurular bile tam olmadı

gönülarzum
Genel Müdür
17 Kasım 2007 20:11

sizi anlamak mümkün değil.bazıları tercih hakkı var diyor bazıları hayatta olmaz dıyor...klavuzu görücezve ben var olduguna ınanıyorum.cunku gecen 333 ek kontenjan alımında bu hak vardı...

DOST_VEFA
Daire Başkanı
17 Kasım 2007 23:34

1. Yeni çalışma bölgelerinin seçiminde; barınma, büro olanakları, altyapı ve sosyal durum ile çevre köylere ulaşım kolaylığı gibi kriterler göz önüne alınacaktır.

2. 2007 yılı için Maliye Bakanlığınca vizeli merkez köy/beldelerde değişiklik yapılması veya halen hizmet vermekte olan personelin yeni çalışma bölgelerine kaydırılması söz konusu değildir. Ancak 2007 yılında belirlenen çalışma bölgeleri içerisinde yer alan yerleşim birimleri 2008 yılında yeni oluşturulacak çalışma bölgelerinin içerisine dahil edilebilir.

3. Çalışma bölgesi içerisindeki köy/belde sayısı 3'ten az 10'dan fazla olmayacaktır.

4. İlinizin tarımsal, demografik ve altyapı olanakları dikkate alınarak; ilinize tahsis edilmesi planlanan kontenjanın fazla olduğu düşünülüyorsa, bu sayının altında bir talep, aynı şekilde yetersiz olduğu düşünülüyorsa bu sayının üzerinde kadro talebi gerekçeleri ile birlikte bildirilecektir.

damladuru
Kapalı
18 Kasım 2007 13:21

iyi haftasonları

zeit
Şef
18 Kasım 2007 13:55

size de iyihafta sonları , umarım hafta içi de iyi olur.

ziraat müh.
Aday Memur
18 Kasım 2007 15:09

herkese merhabalar

alımlar yaklasıyorrrrrrrrrrrrrrrr

Toplam 194191 mesaj
«181920212223242526272829»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi