Editörler : crops35
«954795489549955095519552955395549555955695579558»

kalinka1
Aday Memur
18 Kasım 2023 20:18

Evet Twitterdan yazmış

Bu adam seçimden öncede sallıyomuş bize 11bin demiş 100bin öğretmen falan

bazıları sövmüş yorumlarda

Beetle06, 1 yıl önce
Twitter da mı yazmış akşam canlı yayın açarsa bir şeyler konuşur yine

Beetle06
Şube Müdürü
18 Kasım 2023 20:28

Geçen hafta canlı yayında birisi yazmıştı Mart ayına kadar atama gelir mi diye soru soranı azarladı ben Mart ayı demedim bu ay içinde duyurulacak dedi bekleyip görelim yalan mı doğru mu diye Kasım ayı bitmesine kaldı kaç gün birazda sarksın Aralık ilk haftası olsun yalan çıkarsa birçok insanın bedduasını alır doğru çıkarsa duasını alır
kalinka1, 1 yıl önce

Evet Twitterdan yazmış

Bu adam seçimden öncede sallıyomuş bize 11bin demiş 100bin öğretmen falan

bazıları sövmüş yorumlarda

Beetle06
Şube Müdürü
18 Kasım 2023 22:32

Az önce yine 8000 küsür sayı dedi zaman için bir an önce çıksın diye bastırıyoruz tarihi net değil dedi geçen hafta Kasım diyordu şimdi tarih veremem diyor

Firstmoonn
Aday Memur
18 Kasım 2023 22:38

Şeçim boyunca her ay atama olacak dedi olmadı . Bence umut satıyor bir şey bildiği felan yok

Wayne10
Aday Memur
18 Kasım 2023 22:39

bu adam kim ki bastırıyor ne etkisi var daha önce söylediklerinden hiç tuttan var mı

Beetle06, 1 yıl önce
Az önce yine 8000 küsür sayı dedi zaman için bir an önce çıksın diye bastırıyoruz tarihi net değil dedi geçen hafta Kasım diyordu şimdi tarih veremem diyor

Beetle06
Şube Müdürü
18 Kasım 2023 22:43

Videoda şunu bunu söyledim çıktı diyor. Öğretmenler için geçmiş yıllarda görüşmeden çıktım 20 bin atama diye twit attım birkaç saat sonra sayın cumhurbaşkanı öğretmen alacağız diye twit attı ama sayı vermedi üç saat sonra sayıyı 15 bin diye açıkladılar sayı düşünce bana hakaretler yağdı artık öğretmenler için sayı paylaşmam dedi. Bizimle ilgili seçimden önce olacak dediğini ben de hatırlıyorum ama sayı ile ilgili bir şey demiş miydi bilmiyorum gerçi sayı vermese de çıkmamıştı
Wayne10, 1 yıl önce

bu adam kim ki bastırıyor ne etkisi var daha önce söylediklerinden hiç tuttan var mı

Ümmü3261
Kapalı
19 Kasım 2023 09:19

Kaybolduğum yok.

kalinka1, 1 yıl önce

Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz herlade ne bi duyum var ne açıklama bildiğini iddia eden bi ümmü vardı o da kayboldu

TEKNİKERWALTER
Kapalı
19 Kasım 2023 12:39

Biliyorsanız söylemelisiniz. Burda ne hayatlar var însanlar bunlara bel bağlamış durumda bır bıldıgınız varsa paylaşın niye böyle yapıyorsunuz zaten herkesin yeterince canı sıkkın

Ümmü3261, 1 yıl önce

Kaybolduğum yok.

19 Kasım 2023 13:10

Kimseden medet ummayin kendinizi küçümsemeyin
TEKNİKERWALTER, 1 yıl önce

Biliyorsanız söylemelisiniz. Burda ne hayatlar var însanlar bunlara bel bağlamış durumda bır bıldıgınız varsa paylaşın niye böyle yapıyorsunuz zaten herkesin yeterince canı sıkkın

W Murcot
Memur
19 Kasım 2023 13:14

Arkadaşlar Şu an Kimse Bişey bilmiyor Onun için Resmi açıklamayı bekleyelim ,Toç bir Sen Başkanına Ulaşabilirsek

O Az çok bir Sayı aralığı biliyordur Personel Alımı ile ilgili ayrıca

Ümmü 32 61 meslektaşımızın Da Net bir bilgisi olduğunu sanmıyorum onun için Ona da Burdaki diğer Arkadaşların

Asla net bilgisi olamaz çünkü net bilgi yok muammalar var

Biliyorum Diyen de bizlere gizem Katıyor onun için Toç bir seni Ziraat Mühendisleri olarak Randevu talep edip Yada Tarım Ortak Meslek Grupları olarak randevu talep edip Son Durumu Öğrenebiliriz ,Ümmü 32 61 hocam sende biliyormuş gibi yapıp Söylemem modunu Bırakın burdaki kimse ile Polemiğe girmeyin Gerek yok Ümmü 32 61 Meslektaşım İnşallah Sende bizlerde Atanırız

Ümmü3261
Kapalı
19 Kasım 2023 13:28

Siz kendiniz söylüyorsunuz BİLMİYORUM ARTIK .Lütfen konuyu kapatın her seferinde konu buraya gelmesin.

W Murcot, 1 yıl önce

Arkadaşlar Şu an Kimse Bişey bilmiyor Onun için Resmi açıklamayı bekleyelim ,Toç bir Sen Başkanına Ulaşabilirsek

O Az çok bir Sayı aralığı biliyordur Personel Alımı ile ilgili ayrıca

Ümmü 32 61 meslektaşımızın Da Net bir bilgisi olduğunu sanmıyorum onun için Ona da Burdaki diğer Arkadaşların

Asla net bilgisi olamaz çünkü net bilgi yok muammalar var

Biliyorum Diyen de bizlere gizem Katıyor onun için Toç bir seni Ziraat Mühendisleri olarak Randevu talep edip Yada Tarım Ortak Meslek Grupları olarak randevu talep edip Son Durumu Öğrenebiliriz ,Ümmü 32 61 hocam sende biliyormuş gibi yapıp Söylemem modunu Bırakın burdaki kimse ile Polemiğe girmeyin Gerek yok Ümmü 32 61 Meslektaşım İnşallah Sende bizlerde Atanırız

W Murcot
Memur
19 Kasım 2023 13:51

Ümmü 3261 Hocam Polemiği Seviyorsunuz ama Seninle Polemiğe girmem Asla çünkü Sen bu Konuda Bizleri yenersin

Sana saygımız sonsuz Ümmü 3261 Meslektaşımız

Ümmü3261, 1 yıl önce

Siz kendiniz söylüyorsunuz BİLMİYORUM ARTIK .Lütfen konuyu kapatın her seferinde konu buraya gelmesin.

Ümmü3261
Kapalı
19 Kasım 2023 13:54

Benim neyi sevip sevmediğimi nereden biliyorsun ? Sana benimle polemiğe mi gir dedim.KONUYU KAPATIN DEDİM RİCA ETTİM LÜTFEN DEDİM.Daha ne yok polemiğe girmem yenersin falan.KONU KAPANSIN.

W Murcot, 1 yıl önce

Ümmü 3261 Hocam Polemiği Seviyorsunuz ama Seninle Polemiğe girmem Asla çünkü Sen bu Konuda Bizleri yenersin

Sana saygımız sonsuz Ümmü 3261 Meslektaşımız

W Murcot
Memur
19 Kasım 2023 14:12

Çok Değerli Meslektaşım Kötü bişey Demedim zaten Bu Kadar tepki göstermene gerek yok Kapattım konuyu tamamdır

Ümmü3261, 1 yıl önce

Benim neyi sevip sevmediğimi nereden biliyorsun ? Sana benimle polemiğe mi gir dedim.KONUYU KAPATIN DEDİM RİCA ETTİM LÜTFEN DEDİM.Daha ne yok polemiğe girmem yenersin falan.KONU KAPANSIN.

ErkanOzdemirli
Yasaklı
19 Kasım 2023 15:21

Şuan sayıyı ne Pergem ne bakan ne de burada prim kasan kimse bilmiyor. Devam eden bir süreç var. Ne olacağı nasıl biteceği belirsiz. Kimseyi pohpohlamayalım. Birisi veya birileri Ankara'ya görüşmeye gidecekse birlik olup destek verelim. Kim olduğu/olacağı önemli değil. %100 nokta atışı bir bilgiyi kimse veremez. En azından ortalama bir sayı öğrensek bile şuanki belirsizlikten bir nebze olsun kurtuluruz. Bunun dışındaki boş muhabbetler sadece moral bozar.

djzbdjxxnnx
Aday Memur
19 Kasım 2023 19:56

Peki size sayı olduğunu kim söyledi

ErkanOzdemirli, 1 yıl önce

Şuan sayıyı ne Pergem ne bakan ne de burada prim kasan kimse bilmiyor. Devam eden bir süreç var. Ne olacağı nasıl biteceği belirsiz. Kimseyi pohpohlamayalım. Birisi veya birileri Ankara'ya görüşmeye gidecekse birlik olup destek verelim. Kim olduğu/olacağı önemli değil. %100 nokta atışı bir bilgiyi kimse veremez. En azından ortalama bir sayı öğrensek bile şuanki belirsizlikten bir nebze olsun kurtuluruz. Bunun dışındaki boş muhabbetler sadece moral bozar.

tugbatama
Aday Memur
19 Kasım 2023 20:52

susayım susayım diyorum da olmuyor. bana bak ümmü müsün nesin. bir şey ya tam söylenir ya hiç söylenmez. ilgi manyağı olmanın bir alemi yok. bazı insanların tüm ümidi bu atamaya bağlıyken sen kalkıp burda sayıyı biliyorum söylemem ama falan diyemezsin. kaç yaşında koca insansın az sağ duyulu ol. ne zamandır okuyorum okuyorum burda yeni gelin gibi nazlı nazlı davranıyorsun, etrafından birilerinden göremediğin ilgiyi burada görmeye çalışıp kendini tatmin etme!

ya arkadaş yok öğrendim yok çıkarsa görürsün yok biliyorum yok o bu. BİZE NE? Bir duyumun yorumun varsa söylersin geçersin burda zaafiyetten yararlanıp el alemin duygularıyla ne oynuyorsun aptal aptal?

hadi yaylan bi git artık, seni eksiledikleri yetmedi mi milletin? bir dönem bi ağırlığın şerefin vardı senin saygı duyardı millet şimdi olmuşsun maskot attığın her yoruma da eksi yağıyor farkında değil misin? yüzsüzlüğün lüzumu yok sen atama işlerine kafanı yorma

Ümmü3261, 1 yıl önce

ErkanOzdemirli
Yasaklı
19 Kasım 2023 21:18

Ben sayı var demedim ki? :)

djzbdjxxnnx, 1 yıl önce

Peki size sayı olduğunu kim söyledi

djzbdjxxnnx
Aday Memur
19 Kasım 2023 21:25

birader sen yazmışsın ortalama bi sayı öğreniriz diye

ErkanOzdemirli, 1 yıl önce

Ben sayı var demedim ki? :)