Editörler : crops35
«954895499550955195529553955495559556955795589559»

tugbatama
Aday Memur
19 Kasım 2023 22:16

ahahaha. benim sayıyla falan mı derdim var sanıyorsun?_ halen egon öyle çok ki ben sanki sayı duymaya muhtacım gibi algılamışsın hey ya. senin insanlara umut tacirrliği yapman en büyük APTALLIK!

he sen ortaya nifak sok fitne sok ondan sonra ''konoyo kopotolom'.

ne güzel istanbul ya!

git kızım işine hadi yavrum hadi anam bozarım seni burada. ağzının payını aldın, KONUYU KAPAT YALLAHHH

tugbatama
Aday Memur
19 Kasım 2023 22:40

İlgi manyağı ümmü :D

kızım benim sayı ile işim yok sen halen sayı diyorsun hey ya :D

Şimdi sen sanıyorsun ki elinde bir koz var milleti maymun ediyorsun millet muhtaç falan ben de ondan sitem ettim falan sanıyorsun demi? D: ah ümmü aptallığın nirvanasından bize bakan ümmücüm, bak yine söylüyorum işine geleni anlamayacaksan, az okumuş birisi isen, azıcık bak minnacık aklın varsa anlayabilirsin.

bak burda arkadaşlar kaç senedir atama bekliyor demi? herkes sayı falan merak ediyor. hani herkes hayatını buna bağlamış ya? sen de kalkıp kahpece dersen ben sayıyı biliyorum ama söylemem, zılgıtı yersin.

sen sanıyorsun ki ağız payı vermek hakaret küfür ile demi? :D

çoktaaaaannn aldın ağzının payını hadi devam et güzelim hakaret etmeye devam et şekerim devam et hayatım :D

19 Kasım 2023 22:45

Ahmetlerin Ayşe ,Mehmetlerin Ahmet , Ayşelerin de Mehmet çıkabileceği sanal medyada tanımadığınız insanlara prim vermeyin.Sınava bile girmediler belki.

Gmuhba
Memur
19 Kasım 2023 22:49

Abi bi dur ortalık zaten karışık ajahshsj

Zm mühendisi, 1 yıl önce

Ahmetlerin Ayşe ,Mehmetlerin Ahmet , Ayşelerin de Mehmet çıkabileceği sanal medyada tanımadığınız insanlara prim vermeyin.Sınava bile girmediler belki.

tugbatama
Aday Memur
19 Kasım 2023 22:57

En gelemediğim şey şu hayatta böyle kendini fasulye gibi nimetten sayan tiplerin, kendi hayatlarının başarısızlığı ve ilgisiz kalmalarından dolayı duygu sömürüsü yapması.

yüksek puanlıyım diye egolara girmeyip uzaktan izlemeyip her etkinlik vs. katılmaya çalışıyorum kimlerin ne kadar emek çektiğini çok iyi biliyorum ama burada zatı mahlukat, kalkmış, bahar candan egosuna girip '''sayıyı biliyoyum ama söylemem süpyizi kaçar yoksa''' tarzı konuşmalarını görünce canım sıkılıyor, o arkadaşlara resmen hakaret ediyor bu hareket ve şekillerle ve herkes bir yere kadar tepki gösteriyor adam gibi tersleyin şunu ya.

insanda bir omurga olur, sürüngen gibi gezmenin anlamı yok şu canım forumda.

he bir de kalkmış hanfendi/beyfendi çıkmış diyor ki konuyu kapattım.

bu şeye benziyor israil tamam özür dileriz diyecek ve her şey çözülecek.

Hayırdır kızım sen kalkıp burda insanların beklenti ve zaaflarından kendi egonu tatmin edeceksin sonra af edersiniz mi diyeceksin sonra sorun bitecek? HADİ BE ORADAN!

19 Kasım 2023 23:00

Karışmadığı gün var mı abisi?

Gmuhba, 1 yıl önce

nmtdturk
Aday Memur
19 Kasım 2023 23:16

ARKADAŞLAR Mühendis - Teksen Tarım Orman Sendikası Üye alımına ballamıştır.

Zm330
Aday Memur
19 Kasım 2023 23:17

2-3 gün içinde onay gelicek belkide geldi,duyumu alınmış.

kalinka1
Aday Memur
19 Kasım 2023 23:35

Yeni ankara kulisi sensin galiba sizin yüzünüzden hiç kimse hiçbir şeye inanmıyor

Zm330, 1 yıl önce

2-3 gün içinde onay gelicek belkide geldi,duyumu alınmış.

kalinka1
Aday Memur
19 Kasım 2023 23:36

ümmü muhtemelen kendiyle yazışıyor sjsjssjjsjs

Gmuhba, 1 yıl önce

Beetle06
Şube Müdürü
19 Kasım 2023 23:38

Ankara kulisinin videosu vardı Ankaradaymış atama ile ilgili bu hafta görüşüp bilgi veririm dedi bozuk saat bile günde iki defa doğru gösterir bir kere de söylediği doğru çıksın
kalinka1, 1 yıl önce

Yeni ankara kulisi sensin galiba sizin yüzünüzden hiç kimse hiçbir şeye inanmıyor

VictoryGallop
Daire Başkanı
19 Kasım 2023 23:40

Dede yine atamanız önümüzdeki günlerde belli olacak demiş ( twitterdan )

kalinka1
Aday Memur
19 Kasım 2023 23:43

Onda gün bitmiyo ki herkesin istediği oluyo çok güzel program paralel evren gibi

VictoryGallop, 1 yıl önce

Dede yine atamanız önümüzdeki günlerde belli olacak demiş ( twitterdan )

Wayne10
Aday Memur
20 Kasım 2023 00:24

O da mı sendikaymış o zaman sizde biliyorsunuzdur sayı falan bir şeyler yazın 😄

nmtdturk, 1 yıl önce
ARKADAŞLAR Mühendis - Teksen Tarım Orman Sendikası Üye alımına ballamıştır.

alpreis17
Memur
20 Kasım 2023 03:23

Ümmü harbiden 1 yıldır attığın mesajları okuyorumda bir cacık bildigin yok. Bir sayı bilgisi biliyorsan eminim yoldan geçen bir adamla aynı bilgidir. Hareketlerin ön sırada oturup not vermicem diyip sadece vize ve final dönemleri popüler olmak için tüm sınıfa notlarını dağıtan kızlara benziyor. Uzun vadede kimse seni iplemez.

Arkadaslar sizde az kendinize gelin şu kıza sayı bilgisi var diye saygılı davranmayı bırakın. Sayı bilseydi seçim dönemi atanmıştık zaten bekleyin dedi 0 sayı çıktı sustu gitti

Gmuhba
Memur
20 Kasım 2023 09:48

Amca burda şey mi demek istemiş. Beni takipte kalın videolarımı izleyin bana yazın yorum atın abone olun.

Beetle06, 1 yıl önce
Ankara kulisinin videosu vardı Ankaradaymış atama ile ilgili bu hafta görüşüp bilgi veririm dedi bozuk saat bile günde iki defa doğru gösterir bir kere de söylediği doğru çıksın

ra05
Müsteşar Yardımcısı
20 Kasım 2023 11:00

Balıkesir Universtesi 2 yılToprak analizi lab. Tecrubeli toprak bitki besleme mezunu memur alacaktir kpss 60 detsylar linkte

https://ilan.memurlar.net/ilan/73464/balikesir-universitesi-76-sozlesmeli-personel-alacak.html

ra05
Müsteşar Yardımcısı
20 Kasım 2023 11:09

Amasya universitesi bitki koruma mezunu ziraat muh alimi tecrube sarti var detaylar linkte

https://www.amasya.edu.tr/

Mithridatess
Memur
20 Kasım 2023 11:33

teşekkür ederim duyarlılık için. ancak adrese teslim bir alım gibi duruyor. şartlarından bir tanesi "-zirai ilaçlama ve meyve yetiştiriciliği eğitimi katılım belgesine sahip olduğunu belgelendirmek."

ra05, 1 yıl önce

Amasya universitesi bitki koruma mezunu ziraat muh alimi tecrube sarti var detaylar linkte

https://www.amasya.edu.tr/

W Murcot
Memur
20 Kasım 2023 19:21

Ziraat mühendisi platformundan olan var mı ? Ya arkadaşlar bakanlık ve Toç bir Senin Bunlarla İletişimi var ya Bu iletişimi kullanmayacaklarsa neden yönetici oldular ya ,Ya kardeşim Gerçekten üzücü ya ,Ya Madem Bakanlıkla ve Toç bir sen le Personel alımını görüşmeyeceksiniz O zaman Randevu ayarlayın Ankara daki arkadaşlarımız görüşsün Gerçekten ayıp ya ,İdris daha ne yapsın ya görüşmediği kimse kalmadı Kardeşimizin ALLAH razı olsun Ondan ,Tarım ortak grubu nerde onlarda yoklar ,Bari randevu ayarlasınlar Biz Ankara?daki meslektaşlarımızı yollarız ,Msjımı Platforma atın ben o grupta yokum arkadaşlar

Toplam 194170 mesaj
«954895499550955195529553955495559556955795589559»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi