Editörler : crops35
«955495559556955795589559956095619562956395649565»

Screamfordream
Aday Memur
23 Kasım 2023 17:22

Hocam sen varsayimlarini buraya yazıyorsun. İnsanların moralini bozmaya hakkın yok . Üstüne teyit edilmemiş sayıları burada paylaşmak size ne dayda sağlayacak?

Gmuhba, 1 yıl önce

Neye istinaden söylüyorum?koskoca seçim geçirdik atama yapmayan tek bakanlık kaldık. Yine seçim geliyor bakanlıklar atamalara tur bindiriyor yine bizimkinden ses yok. Bırakın atamayı insan yerine koyulup bir açıklama dahi yapılmıyor. Bütçe görüşmeleri tamamlandığında hala ses olmazsa klasik alım zamanında en dip sayılarını aldık işte demek için yapacaklar. Bunları demek için vahiy gelmesine gerek yok. He söylediğim sayıyı da ben uydurmadım ortalıkta dolananı yazdım hatta ben yazana kadar başka biri yazmıştı bile.

Gmuhba
Memur
23 Kasım 2023 17:34

İnsanlar buraya bi duyum var mı diye bakmaya giriyor ortalıkta dolanan sayıları da duymak isterdim ben olsaydım. Siz inanmıyorsanız he deyip geçebilirsiniz diğerleri de öyle. Son dediğimi de hatırlatmak istiyorum ben yazmadan sayı yazılmıştı bile. Moral bozmak tabiki değil amacım inşallah görülmemiş sayılarla hepimiz atanırız ama biraz da gerçekçi olmak lazım

Screamfordream, 1 yıl önce

Hocam sen varsayimlarini buraya yazıyorsun. İnsanların moralini bozmaya hakkın yok . Üstüne teyit edilmemiş sayıları burada paylaşmak size ne dayda sağlayacak?

Rümünüz46
Aday Memur
23 Kasım 2023 18:42

Geçmiş olsun hissedenlere atanamamaya ve sallanmaya alıştık

Başkanus
Memur
23 Kasım 2023 19:28

15 aralıkta bakan alimi açıklamazsa işimiz nanay marta kalır seçim öncesi ortalama bir sayı alır ve kapatır .

23 Kasım 2023 19:39

85 puann alıp atanamayan var mı acaba ?????????

23 Kasım 2023 19:41

peki bu sıralama ile atanır mı?

Zm mühendisi, 1 yıl önce

250 150 arasıdır.

Rümünüz46
Aday Memur
23 Kasım 2023 20:46

Atanamaz

elifxnx, 1 yıl önce

peki bu sıralama ile atanır mı?

Beetle06
Şube Müdürü
23 Kasım 2023 22:33

Ankara kulisi az önce iki bakanlık arasında görüşmeler sürüyor ama tarih veremem ne zaman olacağını bilemem dedi dün bu ay içinde diyordu anlaşılan bu vatandaşın bilgisi pek yok tahmin yapıp duruyor. Bütçede her şey belli olur duyurulmazsa sınava yakın ufak bir alım yapar geçerler diye düşünüyorum

Wayne10
Aday Memur
23 Kasım 2023 22:40

Benim bu bakandan hiç ümidim yok herhangi bir yerde bizle alakalı bi şey dedığini duydunuz mu

Ziraat muhendisi E
Aday Memur
23 Kasım 2023 22:54

Koskoca bakanlık 250de almaya kısa kapatilsin

Rümünüz46, 1 yıl önce

Atanamaz

Ziraat muhendisi E
Aday Memur
23 Kasım 2023 22:55

81 aldım hala beklemedeyim merkezide yazmadım çünkü ailevi nedenlerden kit dusunmuyorum gitmeyeceğim haldede tercih verip kadro yakmak kul hakkına girmek istemedm bakanlik bekliyorum nasipse

elifxnx, 1 yıl önce

85 puann alıp atanamayan var mı acaba ?????????

Firstmoonn
Aday Memur
23 Kasım 2023 22:58

Yalancının teki , laf salatası yapıyor

Beetle06, 1 yıl önce
Ankara kulisi az önce iki bakanlık arasında görüşmeler sürüyor ama tarih veremem ne zaman olacağını bilemem dedi dün bu ay içinde diyordu anlaşılan bu vatandaşın bilgisi pek yok tahmin yapıp duruyor. Bütçede her şey belli olur duyurulmazsa sınava yakın ufak bir alım yapar geçerler diye düşünüyorum

Wayne10
Aday Memur
23 Kasım 2023 23:12

Adam güvenilmez ama dedikleri herkesce bilinen şeyler benim merak ettiğim bir ara talep edilen sayının yarısı onaylanmak zorunda diye bir şey konuşuluyodu bu doğru mu yoksa istedikleri kadar onay verebilirler mi bilgisi olan var mı

Firstmoonn, 1 yıl önce

Yalancının teki , laf salatası yapıyor

tugbatama
Aday Memur
23 Kasım 2023 23:29

Ben de bunu duydum ama bence böyle bir orantı yok

Wayne10, 1 yıl önce

Adam güvenilmez ama dedikleri herkesce bilinen şeyler benim merak ettiğim bir ara talep edilen sayının yarısı onaylanmak zorunda diye bir şey konuşuluyodu bu doğru mu yoksa istedikleri kadar onay verebilirler mi bilgisi olan var mı

Gmuhba
Memur
24 Kasım 2023 00:20

Oha gerçekten mi çok şaşırdım resmen R yapıyor bi halt bildiği yok. İki bakanlık arası görüşmeler faslı bitmedi mi pess diyorum

Beetle06, 1 yıl önce

kalinka1
Aday Memur
24 Kasım 2023 00:25

Aralıkta gelişme olacağını düşünen kaldı mı

Başkanus
Memur
24 Kasım 2023 00:51

aralıkta geleceği ne malum belki biz kendimizi kandiriyoruz aralık diye bakanlık belki de yine aynı zamanlarda alacak aralıkta alacak olsaydı bence kesin duyumlar yayilirdi ortalıkta kesin konuşan kimse yok

demem o ki aralık ayına o kadar heveslenmeyin

Gmuhba, 1 yıl önce

Oha gerçekten mi çok şaşırdım resmen R yapıyor bi halt bildiği yok. İki bakanlık arası görüşmeler faslı bitmedi mi pess diyorum

Başkanus
Memur
24 Kasım 2023 00:55

Hele hele yüksek sayılar gelebilir edebilir kaçabilir falan bunlara hiç guvenmeyin yıllardır atama döneminde ihtiyaç çok fazla şundan bundan dolayı fazla gelebilir denildi sonuç ortada haaaaa inşallah yuksek sayılar gelir kurtuluruz ama görünen ilçe kilavuz istemez

Başkanus, 1 yıl önce

aralıkta geleceği ne malum belki biz kendimizi kandiriyoruz aralık diye bakanlık belki de yine aynı zamanlarda alacak aralıkta alacak olsaydı bence kesin duyumlar yayilirdi ortalıkta kesin konuşan kimse yok

demem o ki aralık ayına o kadar heveslenmeyin

Başkanus
Memur
24 Kasım 2023 00:59

Kimse kimseyi kandırmasın 900 cıvarı bir zm gelse birçok kişi memnun olur

Pergemdekiler salak değil onlarda biliyor bizler için bu sayıların yüksek olduğunu adamllar geçen sene neredeyse bu sayının yarısını almışlar kendinizi kandırmayın

Başkanus, 1 yıl önce

Hele hele yüksek sayılar gelebilir edebilir kaçabilir falan bunlara hiç guvenmeyin yıllardır atama döneminde ihtiyaç çok fazla şundan bundan dolayı fazla gelebilir denildi sonuç ortada haaaaa inşallah yuksek sayılar gelir kurtuluruz ama görünen ilçe kilavuz istemez

Başkanus
Memur
24 Kasım 2023 01:02

Ben az kısı atansin kafasında değilim benim cebimden çıkmıyor maaşlar ammma bir gerçeklik var bizim bakanlık bu kadar kişi almaz projeee olmadığı sürece deprem+++eyt den fazla umutlu olmayın onların yerini seneye unvan değişikliği sınavı ile kapatırlar .

Başkanus, 1 yıl önce

Kimse kimseyi kandırmasın 900 cıvarı bir zm gelse birçok kişi memnun olur

Pergemdekiler salak değil onlarda biliyor bizler için bu sayıların yüksek olduğunu adamllar geçen sene neredeyse bu sayının yarısını almışlar kendinizi kandırmayın

Toplam 194186 mesaj
«955495559556955795589559956095619562956395649565»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi