Editörler : crops35
«955595569557955895599560956195629563956495659566»

Beetle06
Şube Müdürü
24 Kasım 2023 01:02

Bütçede muhalefet soracağı için bana göre ihtimaller şöyle olur. Muhalefet sorar bakan cevap vermez bu durumda alım olmaz ya da sınava yakın düşük sayı olur. İkinci ihtimal bakan direk sayı söyler ve şu zaman almayı planlıyoruz der. Üçüncü ihtimal çalışmalar devam ediyor bakanlıklar görüşüyor diye geçiştirir bu durumda yine ortalama bir sayı gelir. Son ihtimal personel ihtiyacımız oldukça alacağız der bu durumda geçmiş yıllarda olduğu gibi ortalama bir sayı veya az bir sayı gelir az sayıdan kastım geçen sene Aralık ayı olan sayı. Yüksek sayının tek ihtimali bütçede duyurulmasıdır tabi bu arada bütçede duyuracaksa yüksek miktar söyleyeceğinin garantisi de yok benimkiler varsayım

Başkanus
Memur
24 Kasım 2023 01:05

Etkinlik yapan arkadaşlara sesleniyorum o kadar yaptınız aralıkta ses çıkmazsa artık bırakın bu işleri gidin kpss falan çalışın ne olacak o kadar etkinlik yaptınız 1 yıldan fazla bakanlık ciddiye aldı mı hayır eğer bir kıvılcım varsa 15 aralıkta belli olur yoksa yapacak birşey yok daha fazla kendinizi yormaya değmez

Başkanus, 1 yıl önce

Ben az kısı atansin kafasında değilim benim cebimden çıkmıyor maaşlar ammma bir gerçeklik var bizim bakanlık bu kadar kişi almaz projeee olmadığı sürece deprem+++eyt den fazla umutlu olmayın onların yerini seneye unvan değişikliği sınavı ile kapatırlar .

Başkanus
Memur
24 Kasım 2023 01:07

Bütçede bakan net bir sayı vermezse eğer geçmiş olsun standart alım yapacaklardir . Yoksa yüksek sayıda alım yapsalar reklamını yapar .

Başkanus, 1 yıl önce

Etkinlik yapan arkadaşlara sesleniyorum o kadar yaptınız aralıkta ses çıkmazsa artık bırakın bu işleri gidin kpss falan çalışın ne olacak o kadar etkinlik yaptınız 1 yıldan fazla bakanlık ciddiye aldı mı hayır eğer bir kıvılcım varsa 15 aralıkta belli olur yoksa yapacak birşey yok daha fazla kendinizi yormaya değmez

Zm330
Aday Memur
24 Kasım 2023 09:14

Kardeşim aralıkta olan atama değildi şunu kafanıza sokun.Kadro yakıldı ihtiyaç dahilinde insiyatifi bir alımdı.167 kişi alacak kadar düşmedi bu bakanlık.En kötü durum yine 2020 ataması gibi bir sayıya tekabül eder.

Beetle06, 1 yıl önce
Bütçede muhalefet soracağı için bana göre ihtimaller şöyle olur. Muhalefet sorar bakan cevap vermez bu durumda alım olmaz ya da sınava yakın düşük sayı olur. İkinci ihtimal bakan direk sayı söyler ve şu zaman almayı planlıyoruz der. Üçüncü ihtimal çalışmalar devam ediyor bakanlıklar görüşüyor diye geçiştirir bu durumda yine ortalama bir sayı gelir. Son ihtimal personel ihtiyacımız oldukça alacağız der bu durumda geçmiş yıllarda olduğu gibi ortalama bir sayı veya az bir sayı gelir az sayıdan kastım geçen sene Aralık ayı olan sayı. Yüksek sayının tek ihtimali bütçede duyurulmasıdır tabi bu arada bütçede duyuracaksa yüksek miktar söyleyeceğinin garantisi de yok benimkiler varsayım

kalinka1
Aday Memur
24 Kasım 2023 09:54

sen duyum alınmış diyodun ne oldu 2 3 gün içinde açıklanır diyodun

biz şimdi aralık diyoruz o geçer şubat olur o geçer temmuz olur sınava gireriz aylar bitmiyo umut kalmadı

Zm330, 1 yıl önce

Kardeşim aralıkta olan atama değildi şunu kafanıza sokun.Kadro yakıldı ihtiyaç dahilinde insiyatifi bir alımdı.167 kişi alacak kadar düşmedi bu bakanlık.En kötü durum yine 2020 ataması gibi bir sayıya tekabül eder.

Wayne10
Aday Memur
24 Kasım 2023 10:18

geçmiş olsun o zaman bilen yok herkes bi şey sallıyo

kalinka1, 1 yıl önce

biz şimdi aralık diyoruz o geçer şubat olur o geçer temmuz olur sınava gireriz aylar bitmiyo umut kalmadı

Zm330
Aday Memur
24 Kasım 2023 10:55

Duyum alınmış dedim ben aldım duyumu demedim kardeşim.Yazdığıma da pişman oldum konuşmanın başında yayılmasın diye belirtmişler.Emeğe saygım sonsuz.Ellerinden bu geliyor demek ki.

kalinka1, 1 yıl önce

kalinka1
Aday Memur
24 Kasım 2023 11:35

Duyumu kimin aldığının bir önemi yok

hiç bir bilgi olmasada ellerinden bu geliyor deseniz anlarım ama ortaya öylesine bi sayı söyleniyor sonrada ellerinden bu gelmiş oluyor

Zm330, 1 yıl önce

Duyum alınmış dedim ben aldım duyumu demedim kardeşim.Yazdığıma da pişman oldum konuşmanın başında yayılmasın diye belirtmişler.Emeğe saygım sonsuz.Ellerinden bu geliyor demek ki.

Beetle06
Şube Müdürü
24 Kasım 2023 11:46

Öncelikle kafanıza sokun ne demek karşındaki insanla doğru konuşmayı öğrenin herkes kendine yakışan şekilde davranır gelelim 167 sayısına orada birincisi sizin söylediğiniz gibi kadro yandı onun için açıldı diyenler oldu diğer görüşte Yozgat veya Sivas ili kılavuzda hangisi fazlaydı hatırlamıyorum bu ikisinden birisi personel bildirimi gönderimini yapmadığı için oralar için açıldığı söylendi hangisi doğru bilemem sonuçta bir atama açıldı ve 167 kişi alındı hatta burada bitki koruma bölümü ayrı başlık altında tek bölüm olarak alınmıştı
Zm330, 1 yıl önce

Zm330
Aday Memur
24 Kasım 2023 11:46

Adı üstünde duyum, doğru veya yanlış temsilciler nerden bilebilir kardeşim.İyilik olsun diye paylaşıyorlar.Allah razı olsun deyip teşekkür etme harici sorgulamak doğru mu

kalinka1, 1 yıl önce

Duyumu kimin aldığının bir önemi yok

hiç bir bilgi olmasada ellerinden bu geliyor deseniz anlarım ama ortaya öylesine bi sayı söyleniyor sonrada ellerinden bu gelmiş oluyor

Zm330
Aday Memur
24 Kasım 2023 11:50

Ben iyi niyetle söylemek istediğimi kırıcı ifade etmişim istemeden kusura bakma kardeşim.100 karantina alındı kadro yakanlar dışında.Sonuçta bu alım genel atama yerine geçen bir alım değildi.Böyle düşünüp hem kendi kalbini hem okuyanların kalbini karartma.

Beetle06, 1 yıl önce
Öncelikle kafanıza sokun ne demek karşındaki insanla doğru konuşmayı öğrenin herkes kendine yakışan şekilde davranır gelelim 167 sayısına orada birincisi sizin söylediğiniz gibi kadro yandı onun için açıldı diyenler oldu diğer görüşte Yozgat veya Sivas ili kılavuzda hangisi fazlaydı hatırlamıyorum bu ikisinden birisi personel bildirimi gönderimini yapmadığı için oralar için açıldığı söylendi hangisi doğru bilemem sonuçta bir atama açıldı ve 167 kişi alındı hatta burada bitki koruma bölümü ayrı başlık altında tek bölüm olarak alınmıştı

Rümünüz46
Aday Memur
24 Kasım 2023 12:20

81 puanla atanamayacağınızı düşünüyorsunuz ne yazacağımı bilemedim

Ziraat muhendisi E, 1 yıl önce

Koskoca bakanlık 250de almaya kısa kapatilsin

Firstmoonn
Aday Memur
24 Kasım 2023 13:11

Önceki bakan (V.K.) müsavirlik felan zırvalıyordu şimdi ise kocaman bir belirsizlik var ne atama ne müşavirlik ne olacağı tamamen belirsiz. Gitmiş öğretmenler günü kutluyor sinir savaşı yürütüyorlar 😠

Ryox
Şef
24 Kasım 2023 13:16

Vahit ve Pakdemirli bile en azından bir şeyler söylüyordu, Yumaklı ağzını bile açmıyor arkadaş .

Firstmoonn
Aday Memur
24 Kasım 2023 14:00

Pakdemirliye kurban olsunlar o kepçe kulaklarını öperim onun . Bunların yanında melek kalır

Ryox, 1 yıl önce

Vahit ve Pakdemirli bile en azından bir şeyler söylüyordu, Yumaklı ağzını bile açmıyor arkadaş .

simbat61
Aday Memur
24 Kasım 2023 15:52

arkadaşlar ağlamayan çocuğa meme yok derler maalesef durum kesinlikle bu bakın öğretmenler her platformda yazıyorlar devamlı gündemde tutuyorlar biz de daha Birlik beraberlik yok ,birlik beraberlik olmaya gerek yok aslında binlerce mezunuz Twitter'dan her gün üçer beşer tweet atsak devamlı gündemde olsa k olacak bu iş ama yapamıyoruz bunu ,ihtiyaç çok bunu herkes biliyor herkes dile getiriyor ama maalesef biz yeterince ağlamıyoruz gibi geliyor bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

surkal
Aday Memur
24 Kasım 2023 16:19

Çok uzun zamandır atama bekleyen birisi olarak gereçkten çok yoruldum

Firstmoonn
Aday Memur
24 Kasım 2023 16:21

Bakan bugün Sinoptaydı. Personelle alakalı konulara hiç girmemiş

surkal
Aday Memur
24 Kasım 2023 16:24

Gerçekten yorucu biz zaman dilimi içerisindeyiz birbirimizi kırmaya yer arıyoruz ama yapmayın. Bizim bakanlıga diğer kurumlardan geçişler durmadıgı sürece personel rejimi düzelmez.tek kalıp adamlar iş başında eskisi gbi en alttan yükselme başlarsa sorun ortadan kalkacak ve herkese sıra gelecek aslında.Bir de şu her köşe başına üniversite açmayı bıraktıkları gün işler düzelecek galiba

kalinka1
Aday Memur
24 Kasım 2023 16:36

soran olmuş mu ki

adam sorunca cevap vermiyo durduk yere ne diyecek

Firstmoonn, 1 yıl önce

Bakan bugün Sinoptaydı. Personelle alakalı konulara hiç girmemiş

Toplam 194186 mesaj
«955595569557955895599560956195629563956495659566»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler