Editörler : crops35
«955795589559956095619562956395649565956695679568»

Beetle06
Şube Müdürü
25 Kasım 2023 20:07

Mardin büyükşehir belediyesine belediye başkan aday adayı olmuş gittiğim gün tek başvuran bendim kazanamayız diye kimse başvurmuyor kazanınca şöyle çalışacağım diye hava atıp duruyordu
Firstmoonn, 1 yıl önce

O amca 2 gün önce birisi torba yas ada 80 madde var diye adamı azarladı , 40 madde var siz bir şey bilmiyorsunuz dedi 10 dk konuştu hava attı . Şimdi torba yasa da 80 madde olduğu ortaya çıktı. Kendisi laf salatasının salatalığıdır. İşsiz emeklinin teki bu işlerle uğraşıyor

ezelbay2126
Aday Memur
25 Kasım 2023 21:30

Neden Aralık 15 hocam ?

Başkanus, 1 yıl önce

büyük ıhtımal 2024e kaldi atama aralık 15te açıklamanin geleceğine dair ümidim yok gibi bakalım 3 haftada onu bekleriz sıkıntı yok

Millet kpssye başlamış bazı konular bitmiş bile haberiniz olsun

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:10

15 aralıkta bakanlığın bütçe gorusmesi var mecliste eğer alım konusu varsa orada açıklar . Yoksa subat marta kalir .geçen sene Kirişçi bütçe görüşmeleri sırasında aciklamisti 1200 sayısını .dediğim gibi 3 haftada onu bekleriz .

ezelbay2126, 1 yıl önce

Neden Aralık 15 hocam ?

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:14

Etkinlik yapan gençler kullanacaginiz tag 15 aralıktan bir beklentide olduğunuzu belirtir birşey olsun #15aralikbutcedentarimaonay gibi daha düzgün birşey olursa tepkinizi görür bakanlık

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:20

Bı de şu Adem Dinçe ne zaman istifa tagi açmayı düşünüyorsunuz alım için baskı yapacak ksii o yüksek sayıları onaylatacak kişi o .Adam geldiğinden beri düzgün bir sayıda alım olmamis neredeyse. O kadar sozde etkinlik duzenliyorsunuz bir gunde doğru kişiye etkinlik yapın sizi duysun . Korkmayın atandiginiz zaman size gelip niye bana böyle dedin demez. :)):):):)

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:23

Atama gruplarında korkaklar olur her atama donemi oldugu gibi . Korkaklarla yol yurulmez sizi yavaşlatır etkinizi azaltır az olsun öz olsun milletin lafına bakmayın öğretmenler bakanı istifaya çağırdı ne oldu istifamı etti bakan yada daha mı az öğretmen atandı :):):)

Korkaklık karakter meselesi ömür bayu çıkmaz sizden o yüzden biraz cesur olur yoksa vur enseye al ekmeğini olur aç kalma ihtimaliniz ortaya çıkar karakter olarak aç kalırsınız.

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:28

Bu yıl CB+++ yerel seçimler olacak martta.eger 1000 üstü bir ziraatci atanamazsa bundan sonra gelenler yüksek atamayı unutsun proje olmazsa tabi . Fark ettiyseniz puanlar gittikçe artmaya başladı neden kaplumbağa deden neden olacak rekabet arttı . Bizim ziraatcilarin kafa daha fazla çalışmaya başladı mühendislikte belkide en düşük devlete atanan grup bizimkilerdi gelecek yıllarda o da kalmayacak gibi duruyor 80 81 min kapatır hele bı de sayı az geldi mi oyyyy sen o zaman şenliği gör

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:31

Benim kulağıma gelen duyumu da paylaşayım .zaten cogubkisi buraya dedesinden bile duyudugunu soylecek hale gelmiş . 4000 4500 civarı genel bir sayı dolanıyor atın kenara kalsın

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:39

Duyumlar çok cikar inanmayın ben pek inanmiyoum benim bu dediğim sayıya ama insan böyle yalanda olsa bı sayı duyunca anlık heyecanlanıyor ufak bir kafasinda hesap yapıyor ulan acaba gelse şöyle olsa falan ne olur diye ):):) sizde heyecanlanin diye paylaşmak istedim bir umuttur yaşamak . Umudunuzu diri tutun

beyzade1234
Kapalı
26 Kasım 2023 01:51

Bunun içinde umarım ogm yoktur

Başkanus, 1 yıl önce

Benim kulağıma gelen duyumu da paylaşayım .zaten cogubkisi buraya dedesinden bile duyudugunu soylecek hale gelmiş . 4000 4500 civarı genel bir sayı dolanıyor atın kenara kalsın

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:53

Bı de size kaplumbağa ile Tavşan hikayesini anlatmak isterdim ama bugünlük bu kadar boş yaptigim yeter . Kendinize iyi bakın içinizi ferah tutun verdiğim altın niteliğinde ki öğütleri unutmayın uygulayın etkinlik yapan yoldaşlar

Bı kere sen elinden geleni yaptıysan gerisi boş yapacak bir şey yok nasibin neyse onu alacaksın .

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 01:56

Var anam var olmaz mı kambersiz düğün olur mu hiç ??? Ama dediğim gibi duyum kaynağını aldığım kişi de öyle üst düzey biri değil hatta üst bile değil tek düzey . O yüzden pek inanmayın ama inanmamazlikta yapmayın kıppsss;)

beyzade1234, 1 yıl önce

Bunun içinde umarım ogm yoktur

Mamı2136
Yasaklı
26 Kasım 2023 04:37

Akıl veren çok öne geçip yapan yok büyür o dediğin şeylerde bir atim at biz seni takip edelim Twitter hesabında adem dinç istifaya çağırdı biz destek verelim etkinlik yapan arkadaşlara mesala maddi bir destek ver verirken de tag onerini ondan söyleyebilirsin herkesin aklı var herkes kendisi için mücadele etmeli böyle yap söyle yapın demek heleki bu platformda saygısızlıktır mücadele edenlere karşı kim olduğun belli değil daha ...

Başkanus, 1 yıl önce

Bı de size kaplumbağa ile Tavşan hikayesini anlatmak isterdim ama bugünlük bu kadar boş yaptigim yeter . Kendinize iyi bakın içinizi ferah tutun verdiğim altın niteliğinde ki öğütleri unutmayın uygulayın etkinlik yapan yoldaşlar

Bı kere sen elinden geleni yaptıysan gerisi boş yapacak bir şey yok nasibin neyse onu alacaksın .

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 07:27

Sanki senin nick name de adın soyadın yazıyor gelmis kim oldugun belli değil daha diyor :):() sende haklısın reisss benim verdiğim maddi ve manevi desteği senin vermediğine eminim buradan tanımadığın birine atıp tutmak kolay . Ben artık tivit atmanın bir işe yaramayacagini biliyorum . O kadar atildi da ne oldu bakanlığı düzgün tanimamissiniz .

Her dönem aynı muhabbet sıktı. Sana da selam olsun sarı çizmeli Mehmet Ağa

Mamı2136, 1 yıl önce

Akıl veren çok öne geçip yapan yok büyür o dediğin şeylerde bir atim at biz seni takip edelim Twitter hesabında adem dinç istifaya çağırdı biz destek verelim etkinlik yapan arkadaşlara mesala maddi bir destek ver verirken de tag onerini ondan söyleyebilirsin herkesin aklı var herkes kendisi için mücadele etmeli böyle yap söyle yapın demek heleki bu platformda saygısızlıktır mücadele edenlere karşı kim olduğun belli değil daha ...

TEKNİKERWALTER
Kapalı
26 Kasım 2023 09:18

Ziraat teknikeri alırlar mı hocam var mı bir bılgınız

Başkanus, 1 yıl önce

Sanki senin nick name de adın soyadın yazıyor gelmis kim oldugun belli değil daha diyor :):() sende haklısın reisss benim verdiğim maddi ve manevi desteği senin vermediğine eminim buradan tanımadığın birine atıp tutmak kolay . Ben artık tivit atmanın bir işe yaramayacagini biliyorum . O kadar atildi da ne oldu bakanlığı düzgün tanimamissiniz .

Mamı2136
Yasaklı
26 Kasım 2023 10:48

Enazindan ben burda kimseye emir verip söyle söyle yapın demiyorum tavsiye ettiğim zaman gerçek işimle ediyorum tabi canım sai çizmeli mehmet ağa ettiğin yardımın haddi hesabı yoktur kesin er etkinlik için hiç beklemiyor kimse mesala Ankara gidecekler hiç maddi sıkıntı cekmiyorlar senin verdiğin haddi hesabı olmayan yardımlar sayesinde

Başkanus, 1 yıl önce

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 11:05

Ne demek reis lafımi olur ;)

Mamı2136, 1 yıl önce

Enazindan ben burda kimseye emir verip söyle söyle yapın demiyorum tavsiye ettiğim zaman gerçek işimle ediyorum tabi canım sai çizmeli mehmet ağa ettiğin yardımın haddi hesabı yoktur kesin er etkinlik için hiç beklemiyor kimse mesala Ankara gidecekler hiç maddi sıkıntı cekmiyorlar senin verdiğin haddi hesabı olmayan yardımlar sayesinde

Mamı2136
Yasaklı
26 Kasım 2023 11:32

Asıl sen kusura bakma ya seni ciddiye alıp vevap yazmışım bir daha olmayacak:)

Başkanus, 1 yıl önce

Ne demek reis lafımi olur ;)

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 13:46

Vallahi o kadarını bilmiyorum hocam

TEKNİKERWALTER, 1 yıl önce

Ziraat teknikeri alırlar mı hocam var mı bir bılgınız

Başkanus
Memur
26 Kasım 2023 13:47

Kimse sizin gibi konuşmak zorunda değil . Benim kimseyle dalga gectigim yok anlamak isteyen anlıyor . Size kendimi begendirmek zorunda değilim . Binlerce boş mesaj yazanlar var gidin birazda onlara satasin

Mamı2136, 1 yıl önce

Asıl sen kusura bakma ya seni ciddiye alıp vevap yazmışım bir daha olmayacak:)

Toplam 194186 mesaj
«955795589559956095619562956395649565956695679568»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi