İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Editörler : Pangaea


Kapalı
03 Ekim 2007 12:17

Ziraat Mühendisleri Platformu (Ana Konu)

ATAMA BEKLEYEN ZİRAAT MÜHENDİSLERİ


bayhanvolkan
Yasaklı
03 Ekim 2007 13:35

truth sen baslık varken niye tekrar baslık acıyon

işmi arıyon kendine


nese0580
Memur
03 Ekim 2007 14:05

general_officer gerçekten çok komiksin yaaa.


truth..
Kapalı
03 Ekim 2007 14:28

"bayhanvolkan"

Merhabalar ,sanırım başlığın ilk sayfasındaki mesajımı okumadınız eğer okusaydınız söylevleriniz bu kadar kırıcı olmazdı(Editör olmaya başladığımdan itibaren aynı paralellikteki başlıkların tek başlık altında toplanılması durumuna istinaden mesajlar almaktayım bu konu bağlamında da iletiler aldım en son öneriler kısmınada ileti gelince başlıkları birleştirme kararı aldım keza bunu sorgulamanız bile hata çünkü forum kuralları dahilinde zaten bunu yapmam gerekiyordu.Duruma yaklaşımız hoş olmamakla beraber,kırıcı).

Saygılar...

03 Ekim 2007 14:55

tek başlık olması iyi olmuş,teşekkürler truth.


köyde
Memur
03 Ekim 2007 16:28

kardeşim bizim sitede ne işin var sen git gıdacıların sitesine takıl adresini çaçıran bize koşuyo ha kardeşim kalifiye elemanı özel sektör havada kapar demekki kalifiye ve donanımlı değilsin seninle aslında polemiğe girmeye gerek yok sayfada sana ve fikirlerine karşı çıktıkça bu sitede çok yer kaplarsın gündemi meşgul edersin dedim ama yinede kendimi sana cevap yazmaktan alıkoyamadım gıda mühendisliği kaç seneden beri var ziraat fakültesi kaç senedir var kendine bi sor ikincisi ziraat mühendislerinin ve veteriner hekimlerin 17 seneden bu yana tarım bakanlığının mühendis ve hekim yerine teknisyen ve teknikerlerle işi götürmek amaçlı uygulamış olduğu yanlış politikalar yüzünden alım olmayınca haliyle puanlar düştü biz sınıf öğretmenliğinin 2 yıl oduğu dönemleride ziraat fak. nin tıp fakültesinden yüksek olduğu dönemleri okuyan abileride biliriz sen kendi sitende kendine yer ara ayrıca bizi gıda denetmeni olarak değil köylerde tarımsal yayımı geliştirmek amacıyla iş imkanları tanındı senin anlayacağın şu an 2500 kişi senin işini değil kendi işini yapıyor 10 binlerce polis öğretmen vs alınıyor çıt yok 2500 tane tarım ülkesi olan bi ülkede mühendi ve veteriner hekim alınıyor boşta gezen insanlar hemen böle hopluyor işte


belkibirgün...
Aday Memur
03 Ekim 2007 16:43

güncell...


damladuru
Kapalı
03 Ekim 2007 17:02

başlıkların birleştiği iyi olmuş .herkese iyi günler


zeit
Şef
03 Ekim 2007 17:14

biz niye gıdacılarım işlerini yapalım ki , benim bildiğim ve tanıdığım çoğu gıdacı yemek fabrikalarında asgari ücretle çalışıyorlar. biz ahçı değiliz ki, bu yemek fabrikaları açılmasaydı bu gıdacılar temelli yandıydı.

yani biz onların işini yapmayız zaten... :)


paşa_06
Kapalı
03 Ekim 2007 17:20

ya general gerçekten çok komiksin o kadar lafı söylüyorsun sonrada beni yanlış anlamayın diyorsun.gerçi sende de suç yok kapasiten bu kadar


paşa_06
Kapalı
03 Ekim 2007 17:39

zeit sana gerçekten katılıyorum o kadar gıda müh. askeri projelerde 600 ytl gibi komik ücretlere servis müdürlüğü yapıyorlar. acaba bizler başka ülkedemi yaşıyoruz nerde bu kalifiye mühendisler gerçi kalifiye olanlar 600 e çalışıyor diğerleri de boşta zaten:)


yelvin
Kapalı
03 Ekim 2007 18:44

ellerine saglık tek başlık güzel olmuşş..ortalık karışmış:)))niye gıda mühendisi ve ziraat mühendisi birbirini hiç sevmez yada şöle sorayım niye veterinerler ve ziraat mühendisleri birbirinden nefret eder:))aslında yok birbirimizden farkımız..insanız herşeyden önce..gereksiz tartışmalarla birbirimizi kırmayalım..iyi akşamlar herkese...

03 Ekim 2007 18:50

akim ak partinin bilgi edinme merkezine (2007yılında ziraat mühendisi alımı olacak mı? )mesaj atalım.


yelvin
Kapalı
03 Ekim 2007 19:32

olcak olcak ,söylediya başbakan. canım kesin alım olcak..


general_officer
Kapalı
03 Ekim 2007 20:11

bu site memur olanların yada memeur olmak isteynelerin karsılıklı görüşlerini acıkladıgı bir site...bunu acıklamak zorunda hissettim kendimi,çünkü bazı arkadaslarım anlayamamıslar buda cok doğal kanımca. ben bizim işimizi özelde yapacaksınız yada neden yapıyosunuz demedim zten ben desemde özel sektör sizi almaz..yemek fab.istisnai bir örnek..bende biçok zirrat mühendisi biliyorum kı coğu kahvede pinekliyo..benim anlatmak istediğim kamuda bizim alanımınıza girmeye yeltenmenizden bahsediyorum..ve bunun size göre haklı oldugunuzu düşünüyosunuz..bu arada yaklasık 2 yıldır bu sitedeyim ilk defa ziraatçilerin sitesine gireyim dedim. ve görüşümü acıkladım.. ama pek eleştriye ve birilerinin doğruları söylemesine pek acık değiller.. ha bu arada ben işimde gücümde insanım sizin gibi yazdıklarınıza hemen cevap vereemicem zaten bu sitede bana uygun değil:))hoscakalın:))


k.sefam
Memur
03 Ekim 2007 21:19

öncelikle tek başlık çok iyi olmuş başlıkları takipedeyim derken insan helak oluyordu.Gıdacı arkadaşa gelince hem meşgul biri olduğunu söyleyip hemde ne demeye boş boş laf ediyor anlamış değilim.daha fazla onunla ilgili mesaj atmayalım bence amacına ulaşmış olmasın.Biz kendi işimize bakalım.İyi akşamlar herkese...


nesçağ
Aday Memur
03 Ekim 2007 23:00

iyi geceler


sokrates_30
Genel Müdür
03 Ekim 2007 23:20

editörümüz sayesinde ha bire baslıklara tıklamaktan kurtulduk onunda eline saglık.bundan sonra kim ne yazıyosa burya yazsında ugrasmayalım arkadaslar.bugünde bilgi duyum cıkmadı sanırım alım tarihiyle ilgili 2008den önce olsa bari.ama bakanın acıklamasındaki danısmanlık sistteminin getirilece mühendislerin ücretini köylülerin ödeyecegi konusu vardı bu konuda kimse niye fikir belirtmiyor acıkcası kaafam takıldı bu konuya eger alımları 10 bine tamamlayıp sonraki yıl bizleri özele devrederlerse bugünkü durumu bilie arar oluruz.bakanın acıklamasından kim ne anladıysa herkes yazssında bi tartısalım arkadaslar .


sokrates_30
Genel Müdür
03 Ekim 2007 23:24

Eker, TOBB Gıda Sanayi Meclisi'nin katılımı ile düzenlenen "Gıda Sektörünün Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri" konulu toplantıya katıldı. Bakanlıkta gerçekleştirilen toplantıda gıda sanayinin sorunları, kayıt dışı uygulamalar, kuraklığın etkileri ve gelecek döneme ilişkin çalışmalar ele alındı.

Bakan Eker toplantıda yaptığı konuşmada, tarımda ilaç ve gübrenin bilinçsiz kullanımının zararlarını anlattı ve denetimlerin zamanında yapılmasının önemine işaret etti.

Sorunun çözümü konusunda adımlar attıklarını, teknolojinin üretici tarafından sağlıklı şekilde kullanılması için yayın politikası oluşturduklarını anlatan Eker, "Sertifikalı tarım danışmanlığı ile işsiz olan çok sayıdaki ziraat mühendisinin veya ilgili diğer insanların belirli bir eğitimden geçtikten sonra tarım danışmanı olarak sertifikalandırılması, bunların üreticiler tarafından istihdamının sağlanması ve bunu yapacak üreticilerin desteklenmesini düşünüyoruz" dedi.

Eker, bu konuda eğitim çalışmalarını başlattıklarını, 2007 yılı başında başlatılan uygulamayla köylerde denetimle ilgili istihdam edilmek üzere 2 bin 500 ziraat mühendisi ve veteriner hekim görevlendirildiğini söyledi.

Bunların sayısını 2008'den başlamak üzere 10 bine çıkaracaklarını bildiren Eker, 7 bin 500 kişinin daha köylerde istihdam edileceğini bildirdi. Gıda sanayinde yapısal değişimin hızlanması için iş yerlerinin ölçek ekonomisi sorununun ortadan kaldırılması gerektiğini belirten Eker, "Bu Türkiye'de her kesimi etkileyen bir sorun. Bunun belirli bir noktaya getirilmesi, ölçekte büyüme sağlanması lazım" dedi.

Eker, bakanlık olarak gıda sanayiinin kullandığı ham maddeyi ürettiklerini ve işleyerek tüketiciye sunduklarını, bu zincirin bütün halkalarının sorumlusu bir Bakanlık olduklarını anlattı.

Memurlar netten ...28 Eylül 2007 23:23 tarihli haberi


sokrates_30
Genel Müdür
03 Ekim 2007 23:27

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

evet arkadaslar sizler ne cıkardınız bu acıklamadan


ismail cetin
Aday Memur
04 Ekim 2007 09:06

Günaydın...güncellll

Toplam 193766 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi