Editörler : supporters.
«192021222324252627282930»

death45.5
Kapalı
25 Aralık 2007 00:39

:))) yine bana kaldın ehehe

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 00:40

alooo millet neredesiniz.bakın bir korku filmi yazarım şeytan diriliyor diye yarın okuduğunuzda dudağınız uçuklar:)

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 00:41

tamam.olay küçük bir ege kasabasında geçiyo.kasaba halkı hergünkü gibi sakin bir sabahla uyanıp haytına başlıyor.balıkçılr sabah ezanında kıyıya gelmiş ve ağlarını temizlerken herkes balıkçı kızının sesiyle irkiliyor.karaya vuran bir insan.herkes önce şşaırıyor ve ölü olduğunu sanıyor.balıkçı kız yani komixxxxxxxxxxx hemen nabzına bakıp yaşıyor yaşıyor diye sesleniyor.

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 00:44

bir dakika komix burada balıkçlar prensesi mi:)yoksa sen deonu bir kalkan balığına mı aşık edeceksin:)

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 00:46

karaya vuran delikanlıyı kasabanın doktoruna götürürler..)aradan 1ay geçiyo delikanlı(babsının oğlu olsun.ona söz vermiştim bir kere başrol vericem diye) kendien geliyor.kasabalı delikanlıyı çok seviyor tabi buarada komixlede yakınlaşıyolar.2ay sonra ( ege kıyılarına yğmur çok yağar s)yağmurlu bir akşamda kasaba 2adam gelir.

(scheaff ve deattttttt)şık giyimli ama puslu bakan bu adamlar kasabalı tarafından pek sevilmez.puslu bakışlı bu adamalr meğer delikanlıyı arıyorlarmış.

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 00:49

puslu bakışlı bu adamlar delikanlıyı heryerde arraken delikanlı komix tarafından saklnır.aralarında büyük bir aşk başlar.fakat delikanlı bunu istesede olmıyacağını iyi bilir.çünkü hayatı o iki puslu bakışlı adamın elindedir.komix ne yapacağını düşünürken delikanlı bir sabah komix uyurken puslu bakışlı adamların yanına gider ve onları bi güzel döver. adamlar delikanlı tarafın dan hem faka hemde falakaya bastırlmış olur.

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 00:54

hocam eline sağlıkta şimdi beni dövddüdün biraz antipatik oldu ben bundan sonraki filmimde sana nasıl bir rol vereyim.babasının oğlu yatağında yatarken fıstık gbikızı kapıyor biz dayak yiyorauz adaletmi bu reçetem:)

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 00:55

delikanlı belinden silahını çıkarır ve artık bu acılara son derken komix araya girer ve elini kana bulma der.tabancayı eline alır yere atar.komix ve delikanlı arkaarı dönmüş giderken kötü ruhlu cani deattttttt ve scheaffffffff iplerden kurtulur ve yerdeki silaha sarılırlar.birden 2el silh sesi duyulur.burda raya ben giriyorum arkadaşlar.egenin ve balkanların en iyi atıcısı yni ben.kötü ruhlu bu iki katili ayakbilerinden vurup onları gedikleri yere rutubetli mabu damlarına gönderiyorum.

eeeeeeeeeee bu saatte ancak bu kadar saçmalaya bilirim.

delikanlı ve komix mutlu bir yaşam sürerler.5bebleri olur.deattttttt ve sc mapusta ömür boyu wc temizlemeye mahkum olurlar.çünkü onlar artık birer kötürümdür.yani engelli.ayakta temizliyemiyolar.

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 00:57

bu arada komix ne yapacağını uyrken mi düşünüyor:)uyurdüşünür mü bu kız:)ben bu saatte dayak yemem arkadaş.yiyeceksem bile erken saatte dövdür:)şimdi bu kafa göz ağrısıyla nasıl uyuyacağım:)

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 01:00

oooooooooooooooooo senaryo bitti. hem seni akşam dövmüyo sabah dövüyo.uykunu ha aldı alacak vakitte.andan siz faka basıyosunuz.tam siz uyurken geliyo babasınn oğlu.deatttin uykusu ağırdır zaten.o bide horluyo ondan sen duyamaım gelen kişiyi. ben sen deatttttttt kız o okadra horlamasa duyardın ayak seslerini.

canım ben şimdi arkadaşalarıma kıyak geçtim ondan.hem unutma oscarları genelde kötü roldekilere verirler.

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 01:01

yarın işi gücü bırakıp akşama kadar senaryo düşüneceğim reçetem:)intikamım acı olacak:)her türlü muameleye hazırlıklı ol:)b arada iyi saçmalıyorsun:)bu saate rağmen:)

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 01:03

daha iyi saçmalrdımda şimdi yorgunum biraz ondan.babsının oğlu olsaydı oooooooooo ne eziyetler yapardım ona. sana daha konsantre olmadım o yüzden hafif oldu senin eziyetler.idare edicen artık.

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 01:04

yani buradada mı torpil geçiyor emeğe yeteneğe saygı yok mu illaki hamili kart yakınımdır durumumu lazım:)ben müjdat gezenin okulundan dayak yemek için mi diploma aldım yahu:)verin repliklerimi oynamıyorum ben:)

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 01:07

aslında çok iyi fiziğim vardır 91.8-59.97-88.888 yani bu fizkle daha iyi roller alamam mı hocam:)sanat için soyunurum bile her ne kadar çok estetik olmasa bile bir erkeğin soyunması:)

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 01:07

üzülme her oyuncunun başına gelir bunlar.kısmet bugün san yarın bana.ben her rolü oynarım.sanat için herşey mübahtır dimi :)))))))))))))))))

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 01:10

şimdi çocuğum az önce dediğim gibi sant için herşey mübahtır.soyuna bilirsin tabiki. ama ne kadar tutar onu bilmem.gerçi ben muhafazakar biriyim.santda olsa çıplaklık estetik içermiyosa kulanmamyı tercih ederim.ama sıkı bir çalışma ile iyi yerlere gelirsin. altın portakal kesin senin oscar bile alırız kim tutar biziiiiiiiiiiiii

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 01:11

siz beni güldürdünz allah ta sizi güldüsün bu soğuk kış günü:)hakikaten reçete imişsin gribe iyi geliyor:)test ettim onayladım:)

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 01:14

sağol meslketaşım. el ele verirsek bak kesin alırız oscarı ciddi diyom.herşey önce hayalle başlar. mahsun bile çekti film be bizmi çekemicez ayol.

Scheaff
Memur
25 Aralık 2007 01:14

bu yaklaşım sanki egeli bir senarist yaklaşımı:)

reçetem
Kapalı
25 Aralık 2007 01:18

egeli sayılırız bizde acıkta olsa.

Toplam 682 mesaj
«192021222324252627282930»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi