Editörler : crops35
12345678910111213»

teknikelektrik
Kapalı
15 Şubat 2008 11:40

malatyaya gelmek isteyen elektrik teknisyeni varsa düşünürüm..batı olsun ama..

AMASYALI84
Memur
15 Şubat 2008 23:52

bende balıkesir hava alanında şöförüm.becayiş yapmak isteyen arkadaşlar msj atabilirler..

*Durakta Bir Yolcu*
Aday Memur
16 Şubat 2008 09:11

GÖREV YERİM : KARS HAVAALANI

GÖREVİM : ARFF MEMURU

İSTEDİĞİM YER : TOKAT HAVAALANI

SELAMETLE...

starlıght
Aday Memur
19 Şubat 2008 15:27

malatya havaalanına gelmek isteyen,antalya limanından aftn veya aim memuru varsa ,becayişe açığım

arenoutıcal
Kapalı
22 Şubat 2008 07:25

hımm antalayadan başak bir yerde caiyom ama bilmem uyar mı.....aslınd amalatyada cok iyi bir neden gidiyosununuz ki.....ama size becayiş yapacak birini bulucam....

özgürk30
Aday Memur
22 Şubat 2008 08:54

GÖREV YERİ: K.MARAŞ

GÖREVİM : SIHHİ TESİSAT TEKNİSİYENİ

İSTEDİĞİM YER : VAN HAVAALANI

SELAMETLE

starlıght
Aday Memur
25 Şubat 2008 15:48

aeronatıcal mesajında antalyada çalışmıyorum demişsiniz,acaba nerde çalışıyorsunuz.Ayrıyeten antalyadan becayiş yapmak isteyen birinimi tanıyorsunuz acaba?

harun0606
Memur
27 Şubat 2008 09:58

GİTMEK İSTEDİĞİ YER : BURSA

ÜNVANI

harun0606
Memur
27 Şubat 2008 10:00

GİTMEK İSTEDİĞİ YER :BURSA HAVAALANI

ÜNVANI :ARFF MEMURU

Mrb arkadaşlar becayiş yapmak isteyen arkadaşlar irtibata geçelim. TEL:0542 568 94 20

alfo
Kapalı
28 Şubat 2008 09:19

Çalıştığı Hava Limanı: Milas-Bodrum Hava Limanı

Gitmek istediği Hava Limanı: Konya Hava Alanı

Ünvanı: Şoför

viper4444
Aday Memur
29 Şubat 2008 22:52

starlight delirdin mi sen yaaa??? malatya bırakılır mı??? gül gibi şehir,kanalboyu,kernek şelalesi yeter artı orduzu pınarbaşı,yeşil sinema...... üstelik heryerde doğalgaz yanıyor artık.... ahhh keşke ünvanım aftn olsaydı var ya... neyse umarım herşey gönlünce olur... ama iyi düşün......orayı büyütüp limana çevirecekler yakında ve bundan emin değilim lojman da yapmayı planlıyorlarmış......

teknikelektrik
Kapalı
02 Mart 2008 17:13

senin malatyayala bizim malatya farklı sanırım..askeri meydanada lojman plani çok tuhaf:)

05 Mart 2008 10:58

BULUNDUĞUM YER : NEVŞEHİR KAPADOKYA HV. LİM.

GİTMEK İST. YER: ELAZIĞ HAVA MEYD.

ÜNVANIM : AIM MEMURU

viper4444
Aday Memur
05 Mart 2008 11:14

sayın teknik elektrik!!!teknikelektrik!!!

dalaman havalimanında çalışıyorum ve askeri bir liman burası ancak yaklaşık tam emin değilim 120 daire kadar lojman var üstelik bu lojmanlar dhmi ye ait... işin ilginç yanı da ne biliyor musun ???lojman da hala boş daireler var....

bunları şunun için yazıyorum ; askeri ya da sivil olması önemli değil lojman olursa oluyor....

malatya konusuna gelince kayseri yi merkez alacak olursak ve oradan bir meridyen geçtiğini varsayıp sağ tarafına bakarsak sadece iki şehir vardır ciddi manada .... birisi gaziantep diğeri de elbetteki MALATYA!!! bunu malatyalı olduğum için demiyorum çok gezdiğim ve gördüğüm için diyorum...dikkat ettiysen ne erzurumu ne trabzonu ne de diyarbakırı övüyorum... çünkü gerçek bu ....bir antep bir de malatya gerisi yalan....

yemek,giyim ucuz!artık ısınma da problem olmayacak...ülkenin bir çok yerine göre kiralar da uygun...şehir hergeçen gün daha da güzelleşiyor,konum olarak güzel bir yerede,sanayisi gelişmiş,gezmek,dinlenmek,piknik yapmak için bir çok alternatif var ; orduzu,tece,şahnahan,horata,gürpınar şelalaesi,battalgazi,arapgir,içmeler aklıma gelenler bunlar.... en önemlisi de ne biliyormusun o şehrin suyundan aldığım tadı henüz başka bi şehirden almadım...

bunları başta da dediğim gibi malatyalı olduğum için yazmıyorum tarafsız bakıyorum ve değerlendiriyorum.....

kolay gelsin sana işlerinde...

arenoutıcal
Kapalı
05 Mart 2008 21:50

SAYIN TEKNİKEKRIK KARDEŞ....VE VİPER444 ya helal toprak ya ya ne güzel övmüşün malatayayı..demek malatadyan zuakta olunca memlekt sevdası öyle oluyor...ya zaten o teknıkelektrıkde sanrım malatadyan gıtmek istiyiiii ama gidemiyiiii...dalaman da güzeldir malatayda dıyarbakırda vanda konyada urfada kmaraşta ıstanbulda..yurdumun heryerının ayrı bir gzüelliği vardır yeterki sevmesini bilelimm..malataydan gitmek siteyen starliğhgt arkdasa da diyorum ki ne oldu malataya aftn den mi rahatsız oldun yoğsa..ama orda herkes seni cok seviyiiiii:),

starlıght
Aday Memur
06 Mart 2008 09:38

arenoutical ağabey HEPİMİZ ÜLKÜCÜYÜZ!!!

viper4444 çok güzel ifade etmiş malatyayı,yaptığımdan utandım!

DHMİ'deki yeni yapılanmayla herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum.malatyaya 4 aim memuru ve daha birçok yere yine aynı şekilde aim ve aftn memuru alınacakmış. bu noktada güzel günler bizi bekliyor diyebiliriz.

saygılar.....

teknikelektrik
Kapalı
07 Mart 2008 23:14

viper4444 arkadaşda iyi iyide ?? :)

teknikelektrik
Kapalı
07 Mart 2008 23:17

arenoutical niye öle diyin ama ben malatyayı seviyim:)

arenoutıcal
Kapalı
07 Mart 2008 23:36

ŞİMDİ STARLİGHT KARDEŞ GELİRKEN MALATYAYA AMAN BOŞ GELME AIM MAIM AFTN MEYFTN NE BULURSAN KAP GEL..ARADA HAVA TARFIK MAVA TRAFIK,ELEKTIKÇİ MELEKTRIKCİ SIKISTIR CABUCAK GEL..PAZARTESİ NOBETIN VAR 16 MARTTAAA..NOBETTE DE GELIRKEN AZIGINIDA AMANIN AMAN UNUTMA..İŞLER COK KARIŞIK OLİYİİİ...HAREKETİ ENGELLEMEK İSTEYENLER VAR BURDAA...

VİPER4444 NERDESİN KARDEŞŞŞ..TEKNIKLEKTIRIK BANA OZELDEN MESAJ YAZİYİİİ ,DİYİİİ Kİ ARADAN CEKIL DİYİİİ:)

kasırga42
Aday Memur
11 Mart 2008 10:54

Görev yaptığım yer: Milas bodrum hava limanı

gitmek istediğim yer: balıkesir hava alanı

unvan : Şoför

isteyen arkadaşlar özelden ya da genelden mesaj atabilrler

Toplam 1402 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler