Editörler : crops35
25 Mart 2008 14:12

Shçek çalışanları

Arkadaşlar bu nasıl bi kurum ya, yükselme denen bi sanav var ama yuksleme sınavına gırmeden yukselen bir sürü memur var kurumlarda..Peki yukselme sınavı ne zaman açılacak haberi olan varmı?


nurayt
Aday Memur
13 Kasım 2008 21:18

Ya kardeşim var diyorsun da. Kim bunlar ne görevden ne göreve getirildiler. Ünvanları değiştimi.Açıkça söyle. Varsa bilelim yani.Ben duymadım. Nerde olmuş? .Sınava girmeden kim ne göreve yükselmiş. Bir yolu var demekki hizmetli kadrosundan GİH sınıfına geçişin. Neymiş bizde öğrenelim. Bilgi verirsen sevinirim.


angelelif
Aday Memur
25 Kasım 2008 02:04

shçek te calışan bayan arkadaşlar www.yardimcihizmetler.forumlar.net sitesine gelin diğer bayan arkadaşlarla tanışın ve bu konuda bilgi paylaşımında bulunacağınız gibi çeşitli konularda bilgide alabilirsiniz.

25 Aralık 2008 11:02

aslında yardımcı hizmetler sınıfında ki birisi görevde yükselme sınavıyla unvanını değiştirmeden GİH KADROSU ALAMAZ. şu oluyor amiri insiyatif kullanıp hizmetli kadrosundaki personelini masa başındaki bir işte değenlendiriyor. arus heralde bunu demek istiyor...


erkanatu
Kapalı
28 Aralık 2008 08:48

bence de


ayderella-
Kapalı
01 Ekim 2009 02:05

shçek den başka bir kurum yoktur herhalde yardımcı hizmetlerden hızla yükselen.ama sadece yardımcı hizmetler.bakarsınız hizmetli kadrosunda ,şöfor kadrosunda ama işlerini yapmazlar.hatta meslek elemanlarından bile farklıdır duruşları.

ayrıca bakarsınız kurum müdürlüğüne bir açık öğretim bitirir.il müdürü bile olabilir.bilseydim üniversite okumak için bu kadar uğraşmazdım.

01 Ekim 2009 10:07

ne alaka ayderella hizmetli şoför olarak çalıştırılabilir valilik oluru ile masa başı işi verilebilir amir insiyatifiyle hizmetli kurum amirinin elindedir. resmiyet belli yine 3-4 yıldır görevdweyükselme sınavlarını artırdılar şükür


ayderella-
Kapalı
01 Ekim 2009 23:52

ibrahimpertev arkadaşım emeğe saygımız sonsuz.ben hep takım çalışmasının yanındayım.hizmetli ,şöfor,öğretmen ,yym vs.

ama çok iyi biliyorum ki normal bir daktilo memuru iken il md.yardımcılığında yıllardır vekaleten bile olsa bakıyor.bizim kurumlarda çocuğu tanımak esastır.çocuklarla çalışmak esastır.heleki bizim çocuklar sorunlu çocuklardır.şimdi çocukla ilgisi olmayan bir amir seni nereye kadar anlayabilir,ihtiyaçlara nasıl yanıt verebilir.

13 Ekim 2009 17:00

gece bekçiliği masa başı görevi geri hizmetlerde dahil birçok iş yaptım. büyüklerin yanında kurum hakkında yorum yapmaktan kaçındım. onların yıllara dayanan tecrübelerini dinledim. ve damıttım. vardığım sonuç şudur. (çocuklar için) çocuklara yapılan en büyük kötülük onlara garanti iş hakkının verilmesidir. çocuk hiç bi çabam olmasada devlet işi garanti deyip başarısızlığa yelken açıyor. birde resmi görevliler halkın vicdanını kullanarak çocuklara iyilik edelim derken dahada kötülük ediyorlar. idarecileri ve öğretmenleri çocuklar karşısında haksız konuma düşürüyorlar. disiplinsizliğe yitiyor. Kimse çıkıpta kendi çocuğuna davranır gibi davranamaz ancak ve ancak çok sert olmayan disiplşinle bu çocuklar hayata daha iyi hazırlanabilir.


ayderella-
Kapalı
13 Ekim 2009 22:27

ibrahimpertev arkadaşım tespitlerine kesinlikle katılıyorum.toplum bu şekilde değerlendirip her seferinde çocuklar karşısında çalışanları haksız duruma düşürüyor.yalnız ilerde bu çocuklar disiplinsizlikleri ile toplumun başına bela olduğu zaman ancak bizi anlarlar.


.iklim.
Aday Memur
19 Ekim 2009 12:30

bende katılıyorum ibrahimperteve. bazı çocuklar ilkokulu zor bitirmiş. hizmetli mi olucam ben diyo. beğenmiyolar bile. halbuki hizmetli olabilmek için en az liseyi bitirmek ve kpss den 90 üstü puan almak lazım. bide bunu söylediğinzde aldığınız cevap: onlar hayata 1-0 yenik başlıyolar oluyo. onlara karşı insiyatif olsun ama bu sınırsızlık niye


ayderella-
Kapalı
20 Ekim 2009 19:01

Bu kadarı da fazla.Bizim çocuklara zaten ders çalıştıramıyorduk,bundan sonra artık ne olu bilinmez.Sürekli tanınan kolaylıklar bu çocukların memur olduklarında başarılı olamamalarını ve belli bir disiplin altına giremediklerini göstermektedir.Shçek çalışanlarını sürekli eleştiren bu toplumda gerekli bedeli ödeyecektir.


angarya_yhs
Aday Memur
21 Ekim 2009 15:29

bir polis memuru görevdeyken hakarete uğrarsa hakarette bulunan kişi hemen tutuklanıyo ve görevi başındaki memura hakaretten işlem yapılıyo. bizdeki 18ini aşmış kızlar bile hakareti bırak görevli personeli dövüyo. fakat böyle bişey yaşadığındığını söyleyince memur hakları diye bişeyden asla bahsedilmiyo çocuk hakları hemen devreye giriyo ve hatta sonunda kesinlikle haksız çıkıyosunuz. ceza bile alabiliyosunuz.

peki polis görevi başındaki memur da biz neyiz

onlar çocuksa eğer (18+) bizim kardeşlerimiz ne

hayata kötü bi başlangıç yapmış olmak yapacağınız bütün haksızlıklara, işlenecek suçlara gerekçe gösterilebilir mi


gunesimm
Yasaklı
27 Ekim 2009 08:46

ardaşlar çocukları bırakıp kendi kadro sorunlşarımız hakkında konuşsak


voves
Şef
27 Ekim 2009 09:26

günaydın arkadaşlar nasılsınız.


angarya_yhs
Aday Memur
27 Ekim 2009 09:28

işimiz çocuklarla olduğunda heralde hep onlar konuşuluyo.

dünkü haber:

Sağlık-Sen ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) arSağlık-Sen'in toplu görüşmelerde gündeme getirdiği konular başta olmak üzere sosyal hizmet çalışanlarının çalışma koşulları ve sorunlarının değerlendirildiği toplantı sonrası 14 maddelik tutanak imzalandı.

Görüşülen konular arasında; görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının her yıl yapılması, SHÇEK çalışanların çalışma koşulları dikkate alınarak fiili hizmet zammından yararlandırılması için gereken yasa değişikliği hakkında taslak çalışması yapılması, SHÇEK bünyesinde çalışan memur, ambar memuru, daktilograf, santral memuru v.b. kadrolarda görev yapan personelin VHKİ kadrosuna geçirilmesi çalışmalarının hızlandırılması, SHÇEK'te geçici olarak görev yapanların kadroya alınması için çalışma yapılması, SHÇEK çalışanlarının Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı sosyal tesislerinden yararlanması için çalışma yapılması yer aldı. Toplantıda ayrıca kurum yöneticileri tarafından, kurum içi ücret adaletsizliğini sona erdirmek amacıyla yasa taslağı hazırlanarak Maliye Bakanlığı'na gönderildiği ifade edildi.

asında Kurum İdari Kurul toplantısı yapıldı.

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi