Editörler : Pangaea
12345678910111213»

emre_emre_60
Kapalı
22 Nisan 2008 17:04

F_e_a_r>

kötü tarafınıda yaz düzelecek birşey ise düzeltelim el birliğiyle..


Nikopol
Şef
22 Nisan 2008 17:06

ayrıca yükselme olanakları da o kadar abartılacak kadar değil. muhasebat müdürlüğü daha doğru düzgün uzmanlık sınavı yapamıyor, sınav yapıp da kazananları ise mülakatlarda hunharca eliyor. bu forumun genel idare hizmetleri bölümündeki maliye konularına gözgezdirin. yükselme olayına gelirsek, eğer doğu ve güneydoğuda her 2-3 senede bir pinpon topu gibi bir oraya bir buraya gitmek size zor gelmeyecekse defterdar yardımcılığına kadar yolunuz var, tabii ki sınav ve mülakatlardan oluşan bir grup stresli süreci başarıyla atlatırsanız. bunları ben kafadan uydurmuyorum buradaki üstadlar bize söylüyor.


keynes87
Müsteşar Yardımcısı
22 Nisan 2008 17:13

maliye bakanlığını ben sırf kurum içinde yükselme olanağı oduğu için istiyodum söyledikelrin kafamı karıştırdı biraz nikopol...benim amcam maliyede müdür ve nanaın torpil olayı hiç olmadı kendi emeğiyle oldu yani ben o nednelde torpil olabilri ama kalbimizi bozmazsak bence torpilsizde yükslebilriz..


f@f@
Kapalı
22 Nisan 2008 17:18

maliyede doğuda 2-3 senede pinpon topu gibi yer değiştirme diye bir şey yok...


smmm82
Kapalı
22 Nisan 2008 17:23

Nikopol

peki arkadaşım neden nerdese 1900 ytl veren gümrük yerine millet maliye bakanlıgını tercih ediyor. 90 puan üstü olup maliye yazan cok kişi var...

maaş cok iyi degil :1062+117= 1179 ptt daha başlangıcta 1350 verdigini düşündugunde.

kariyer dediginde : evet sınavlar var ama sınav sonrası baş belası mulakat var..( mulakatlardan ne cektigimi bir ben bir allah bilir.)yükselmek için torpil pardon referans cok önemli

peki bu kadar ilgi ceken ne bu kurumda ..ben 2 seneye yakın oldu istanbul maliyenın 81.3 görmesini bekliyordum.ama eger alım olursa artık bu stresi birdaha cekmemek için kılavuzdaki butun maliye bakanlıklarını yazıcam.


emre_emre_60
Kapalı
22 Nisan 2008 17:51

EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNU ARKADAŞLAR ;

M.E.B ANKARA-MERKEZ içerisinde eğitim teknolojileri genel müdürlüğü buraya öğretmenler gelebiliyor..Şart eğitim fakültesi mezunu olmak ve referans...(referans olayı şahsi görüşümdür)

1.400 ytl civarı net maaşları var + ek derslere full girdi sayılıyorlar ve tam ek ders ücreti alıyorlar + mesai alıyorlar + açıklise,ehliyet,polislik tarzı 55 çeşit sınavdada harcırah alarak göreve gidiyorlar...yani hepsini toplama vurunca 2.000 ytl ye yaklaşıyor maaş..

ve öğretmen arkadaşlar arasında çok istenen bir kurum tayinle gelmek için kesinlikle torpil lazım..BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ avantajldır bu kuruma geçmek için...


bay_matris
Yasaklı
22 Nisan 2008 20:42

SLM EMRE_EMRE OKURSAN SEVİNİRİM

Arkadaşlar bizler burda bi memurluğa girmek için adeta can çekişiyoruz bununla birlite bazı yüksek puanlı yerleşen arkadaşlar(aç gözlüler)tekrar tekrar tercih yaparak birçok insanın hakkını hiç düşünmeden yiyolar.Ve böylecede puanlar hiç düşmüyo,biçok arkadaşımız bundan dolayı atanamıyor ve büyük sıkıntı çekiyor.burdan şuraya geleceğim;

Ama sizler iyi niyetinizden dolayı böyle bi başlık açmışsınız fakat benin düşüncem bu başılığı gören aç gözlü kişilerin(yerleşen ve yüksek puanlı) iştahını kabartmaktan başka bişeye yaramıyacaktır,böyle bir kişi bile çıkarsa,bu bi insanın hayatı demektir,ve bu kişinin sorumluluğunu üstlenmek demektir,diyorum ki bu başlık silinmeli zaten emek harcayan ve atanmak isteyen arkadaşlar,bunun araştırmasını yapıyo.bu özellikle 4001 kadrolarını etkiler.

eğer bu sorumluluğu üstlenirim,benim için,atanan kişinin tekrar atanması daha iyidir diyosan,kalsın başlık.

saygılar sevgiler......


yeniumut10
Daire Başkanı
22 Nisan 2008 21:08

sevgili emre..yazmiyim dedim belki yanlış anlarsın kırılırsın diye ancak şunu bende söylemek zorundayım bu başlık gerçekten tehlikeli..

Özellikle bizim gibi ptt bekleyen düşük puanlı kişiler için kurumun sadece maaş yönünü gösterip bilinçsiz birçok kişinin bu kuruma sevkedilmesi

Eğer bu siteden haberim olmasa elimde 73 küsür değilde 77-78 puan olsa senin verdiğin bilgilerle direk ptt yazardım.tabi sonra çok pişman olurdum o ayrı mesele ama.kurumların diğer yönlerinide yaz sevgili emre.

Arkadaşın söylediklerinde aynen katılıyorum.tekrar tercih yapacaklar için tam bir arpalık olmuş senin iyiniyetle verdiğin bilgiler.

Burası her nekadar genelin çok azını yansıtsada biliorsun ki bizim gibi sınırda olan kişiler için herkesin elindeki puana göre tercih yapması çok önemli.

Bu arada keynes87 kardeşim tsk güzel düşüncelerin için.inşallah çalışmanın mükafatını görürsün..


antara
Şef
22 Nisan 2008 21:11

Selamlar Kurumlar,ünvanlar ve memurların almış olduğu bütün ücretler yazılmış çok güzel bir çalışma bilgisi olan varsa yabancı dil mezunları tercüman olarak istihdam ediliyorlar tabi kontenjan az veriliyor

örneğin ingilizce,Almanca,Fransızca ve Arapça gibi yabncı dil mezunlarına bazen kadro veriliyor.

Basın yayın enformasyon genel müdürlüğü

Emniyet genel müdürlüğü

Arşiv

bu gibi kurumlarda Tercüman istihdam ediliyor.

Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur şimdiden teşekkürler.

Çalışma için teşekkürler.


smmm82
Kapalı
22 Nisan 2008 21:26

bu başlık gercekten ptt için özellikle senelerdir puanların inmesini bekleyen 73-69 arası puanı olan iibf mezunları için emre senin içinde tehlikeli bunu daha öncede yazdım ben

ama ben yokum herkes var herkes bilsin ben atanamasamda diyorsanız yüreginiz bukadar genişse ben birşey diyemem tek diyebilecigim aferin cokiyisin olur..:)

ptt nın daha başlangıcta 1350 maaş veren ve birsüre calıştıktan sonra maaşı 1580 cıkan bir kurum oldugunu millet ögrense herkes tercih eder puan 75 altına inmez..

gecen alımda 73 ile kapanmasının iki nedeni vardı.

1.ist ptt gercekten cok büyük 400 kişilık tek alım yaptı

2.insanlara ptt dediginde aklına rahmetli kemal sunar ın postacı filmi gelmesi inanın ben postacı olmak için üniversite 4 sene iibf okumadım diyenlar var bilmiyorlar ki pttbanklarında gişe memuru olucaklarını..ptt deyince inan kapı kapı mektup dagıtıcaklarını sanıyorlar.


smmm82
Kapalı
22 Nisan 2008 21:33

emre kardeşim yanlış anlama kırılma ama bende yeniumut10 yazdıklarına katılmaktayım.tek güvencesi ptt nın 69 puana kadar inmesini bekleyen sizler için..yoksa ben ptt fılan tercih etmicem..sözlerim tek sizin için..


emre_emre_60
Kapalı
22 Nisan 2008 21:41

arkadaşlar sizlerinde görüşleri değerlidir benim için ama şurada gerçek olan birşey varsa bu maaşlar eğer forumu incelerseniz zaten yazıyor..benden öncede yazılmış..ayrıca hala bana kimya mezunuyum ptt yazabilirmiyim die sorular geliyor..ayrıca ben bunu yapmasam gubaz editör zaten yapacakmış bu işi....

---------------------------------------------------------

Kimden gubaz

Ne zaman 22 Nisan 2008 11:38

Konu Cevap:TEŞEKKÜR

Mesaj ben teşekkür ederim... ne zamadır bunu planlıyordum... sen imdatıma yetiştin... bundan böyle başlıkları buraya birleştirmede yarar var...

saygılar...

-------------------------------------------------------------

EDİTÖRÜM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ..HARİKA OLMUŞ İNŞALLAH BEN ATANAMZSAM BİLE ATANACAK ARKADAŞLARA YOL GÖSTERİR:.WAY MAAŞI AZMIŞ EVE UZAKMIŞ TAYİN YOKMUŞ....İNŞALLAH OKURLAR DOĞRU DÜRÜST TERCİH YAPARLAR ..

TEKRAR SAOL ALLAH RAZI OLSUN

------------------------------------------------------------

evet arkadaşlar yorum sizin hala şikayetiniz varsa buyrun ...yazın editör gubaza veya dark başkana kaldırttırabilirsiniz bu sayfayı ...

ha şunuda ilave edeyim ben kırılmam kimseye hayatta kırılmadımki daha hiçkimseye.

herkese saygılar hayırlı akşamlar

yeniumut ve smmm82 arkadaşlarım sizleri anlıorum bir açıdan hak verıorum..

kimya mezununun ptt yi vesayre diğer kurumları veya başka mezunların kendi alanlarını bilip ona göre tercih yapması daha iyi ve yararlı olur kanaatindeyim..herkese saygılar


yeniumut10
Daire Başkanı
22 Nisan 2008 21:49

yok be emre kardeşim kime neyi şikayet edicem yanlış anlama beni :))

isteyen istediğini seçer zaten o ayrı konu ama benim demek istediğim ptt şu maaşı veriyo diğeri bu maaşı veriyo ne oluyor ptt iyi veriomuş o zaman ben ptt yazayım.işte meselenin özünü bilmiyor millet.iş yoğunluğu statü mesleki açıdan kariyer imkanı hiç bişey yok ptt de.ama dediğim gibi herkes istediği yeri seçer o ayrıdır.bu arada emre sen kalbi çok temiz bir arkadaşımızsın.her zamanda sana bu forumda ihtiyaç var umarım yanlış anlamamışsındır.saygılar..


sedna00
Müsteşar Yardımcısı
22 Nisan 2008 21:52

bişey sorucam ptt de lisanslılar gişe memuru, önlisanslılar dağıtıcı olarak mı çalışıyor?sanırım böyle bi fark var değilmi?ben bu şekilde biliyorum en azından..sonuçta bu listeyi takip eden önlisanslılar var dikkat etmeleri gerekir bu farka..


smmm82
Kapalı
22 Nisan 2008 21:53

degil senin actıgım başlıgı kimsenin actıgı başlıgı editöre şikayet etmem yanlı anlama lütfen

EY...forum ahalisi duyduk duymadık demeyin...

gecen alımda 57 kişi mezun oldugu bölüm tutmamasına ragmen PTT tercih etti..PTT ye sadece ve sadece asagıdaki bölümler tercih edebiliyor..


smmm82
Kapalı
22 Nisan 2008 21:55

4421 : Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat lisans programlarının birinden mezun olmak.

4431 : İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, İşletme-Ekonomi, İşletme-İktisat lisans programlarının birinden mezun olmak.

4455 : Muhasebe-Finansman veya Muhasebe ve Finansal Yönetim, lisans programından mezun olmak.

4463 : Bankacılık lisans programından mezun olmak.

4503 : Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programından mezun olmak.


keynes87
Müsteşar Yardımcısı
22 Nisan 2008 21:57

arkadaşlar bişey söylemek isityoırum bende burada haddim değil ama ben mesela emre arkadaşımız ayzmadan önce bu kurumların hepsinin maaşlarınıda sosyal olanaklarınıda biliyodum çünkü forumdaki hemen hemen her sayfayı okudum yerleşen arkadaşların yazdığı herşeyi okudum idyebilirm..

ve bence hiç korkmanız agerek yok yeniumut arkadaşım çünkü pttnin maaşından herkes haberdardı zaten yani kpss hakkında az çok bilgisi olan insna araştıran insan öğrenir yani bunları..

ama bilgisi olmayan kişilerde ztaen bu forumada girmez ben kpss hakkında bişey bilmezken memurlarnetid ebilmiyodum..

bilmem anlatabildim mi..emre arkadaşımızn yaptığı sadece bir düzene oturtmaktı zaten bilinen şeyleri..


emre_emre_60
Kapalı
22 Nisan 2008 22:03

İŞTE SMMM82

57 KİŞİ BÖLÜMÜ TUTMADIĞI İÇİN BAŞLAYAMADI PEKİ 143 KİŞİ NİYE BAŞLAYAMADI ..KURUMU BEĞENMEDİKLERİ İÇİN..143 KİŞİNİNHAKKI GASPEDİLDİ..BUNLARI BİLSİNLERKİ ADAM GİBİ TERCİH YAPSINLAR...**** BEN KİMSEYE KIRILMAM KIRILMADIMDA****


yeniumut10
Daire Başkanı
22 Nisan 2008 22:03

keynes öyle bir hale geldik ki zannedioruz bütün kpss olayı bütün atama olayları bu siteden ibaret.eğer biz yüzde beşe girebiliosak bütün forum ahalisi olarak çok büyük başarı.yani demek istediğim tabiki buradan haberi olmayan dolayısıyla bilinçsiz olan o kadar çok kişi var ki..ben tek şunu demek istedim kurumların sosyal olanakları terfi yükselme statüsü falan bunlarda bilinse daha iyi olur.

Elimde 78 puan olsa ne işim olur ptt de?ama bizim puanlar tam sınırda ve kritik.o yüzdende bilinçsiz ve sonradan pişman olunacak tercihler olmasın bizimde önmüz kesilmesin diye bekliyoruz mesele bu.

Emre dostum sen anladın onu :) hepimiz için değerlisin tekrar saygılar..


keynes87
Müsteşar Yardımcısı
22 Nisan 2008 22:07

bunun için yapılması gereken şey düzgün bir tercih olması yeniumut arkadaşım bence yerleştirme işlemleri internet üzeridnen yapılmamalı yapılacaksada zaten çalışan adayın tercihini kabul etmemliş sistem yada bölümü tutmayan birnin bir yeri seçmesinde o tercih kabul edilmemeli anlayamdığım koskoca devlette böyle bri sistemi yapacak bir uzman yokmu ya valla ben yapıcam yakınd aböyle bri siistem:)

bneim en sinir olduğum konu bu ben daha ilk defa girecem sınava ama benim gördüğüm en büyük aksaklık burda ve hiçte çözmü zor bişey değil veri tabanıyla ilgili bir hata..

Toplam 1618 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi