Editörler : supporters.
30 Mayıs 2008 18:34

2008 Kpss Yalan Oldu Diyenler ! ! !

Tam 4 ay önceydi.Güya kpss ye çalışıcaktım.Bir yandan da idari yargıya.Ama gel gör ki elde var sıfır.Hukuktan sadece anayasaya,iktisattan sadece mikroya ve makronun yarısına,maliyeden de sadece maliye teorisi ve kamu harcamalarına çalışmışım...Gerisi yalan...Kpss den pek umudum yok artık.Şu andan itibaren konu da çalışılmaz.Siz olsanız ne yapardınız acaba.Hukuk ve Maliyeyi sadece konu anlatımlı soruları çözerek öğrenebilir miyim acep.


lucrative
Kapalı
30 Mayıs 2008 20:18

valla ben olsam makronun yarısına gelmişim onu tamamlar mikroyu kısa bi tekrar ederim bol soru çözerim maliye dediğin 3 -4 murattan bakınca hukukuk içinde alırım elime thmesi borçlar medeni anayasa sorularını çözerim bunlarda en fazla bence 20- 25 gününü alır bi 4-5 gün tarih coğrafya bak bide her akşam 1 konu matematik çalış en azında bütün sene evde boş boş oturmazsın açılan bir iki sınava girebilirsin sınava girememek çok zor motivasyonu acayip bozuyo


Hugo Grotius
Memur
30 Mayıs 2008 20:31

lucrative

önerilerin için sağol...zaten elimde murat kpss 1-2 ve themis var...umarım dediğin gibi olur da hiç değilse açılan bazı sınavlara girebilirim...keşke kpss'yi biraz önemsemiş olsaydım..çünkü idari yargıdaki şansım yok denecek kadar az..iyi çalışmalar..


lucrative
Kapalı
30 Mayıs 2008 20:40

valla şuan bile ciddiye alsan dediğim gibi en azından bazı sınavlara girebilirsin 5300 ceteris paribus elinde olan bütün soruları çözmeye çalış muhasebe zaten sadece soru çözmekle halediliyo az konu bol soru kolay gelsin biri olurmu öyle şey faln dersede moral bozma yola devam :)


Hugo Grotius
Memur
30 Mayıs 2008 21:12

lucrative

çok sağol.dediğin gibi eli kolu bağlı beklemektense bunları uygulamak lazım.başka çare yok.ondan sonra da ver elini idari yargı(umarım kpss gibi olmaz !!!)..kolay gelsin arkadaşım...


Artarak Artan
Yasaklı
30 Mayıs 2008 21:57

hugo bu tembellikle işin zor...


Hugo Grotius
Memur
31 Mayıs 2008 01:59

Artarak Artan

Ne yazıkki haklısın...Yumurta deliğe dayanmadan harekete geçmem lazım.Bunun için çabalıyorum.

31 Mayıs 2008 13:24

hugo ben olsam intihar ederim!ha ha ha!Allah aşkına yumurta kapıya gelmeden demişsin daha ne kadar kapıya gelsin altı üstü kalmış 3 hafta:)))ay hiç gülceem yoktu!


Hugo Grotius
Memur
31 Mayıs 2008 18:40

düş kırıklığı

son gülen iyi güler demiş atalarımız...benim sağım solum belli olmaz...çok şükür IQ seviyem oldukça iyidir..birazcık motivasyon eksikliği sadece...kendine düş kırıklığı ismini seçmişsin dikkat et sonra "düş kırıklığı" na uğramayasın...


Hugo Grotius
Memur
31 Mayıs 2008 18:49

ayrıca sınava 3 değil 4 hafta var canım...biraz matematik çalış sen...iyi gelir...


sicakcikolataaliriz
Şube Müdürü
31 Mayıs 2008 23:14

Sen takma kimseyi Hugo Groutius.Valla gece gece sana yazılanlara sinirlendiğim için yazıyorum.Sen çalış olur olur olmazsada canın sağolsun o çalıştıkların boşa gitmez.

01 Haziran 2008 11:32

hugo şaka yapıyoruz heralde!herkes aynı durumda!sınav gerginliğine veriyorum bu yazdıklarını!


Pigou-Dalton
Şube Müdürü
01 Haziran 2008 12:07

düş kırıklığına laf yok.


levente
Şef
01 Haziran 2008 12:22

sınava 4 hafta var daha.ben son haftada icraiflas ve ticaret hukukunu -tek kelime bilmeden -halletmeye çalışmıştım.dershane hocamız sağolsun 4 hafta boyunca idare anlatınca hiç bi ders yetişmemişti.ve inanın sınava 3 gün kala icra iflası anlamaya çalışmıştım -okulda hiç bi hukuk dersi almadım-ve gayette güzel soruları cevaplamıştım.bu iş motivasyon işi.sadece inanın.kimsenin geleceğinizi etkilemesine izin vermeyin...


judge-law
Kapalı
01 Haziran 2008 13:55

senin artık murat insan kaynakları idari yargı kırmızı kitabıyla çalışman gerekiyor.. 5 günlük maliye çalışmasıyla 23 maliye çıkarmıştım.. kamu giderlerini ezberleyecen, kamu gelirlerini de vergilendirmede kanunilik ilkesi minvalinde atacan.. adof wagner falan ezberleyecen kim ne ne demiş, adam smith neyin babasıdır, muhteza nedir falan fişman şeklinde küçük notlar hazırlayacan.. kamu yönetimini de anayasa ve idare hukuku bilgilerinle çözecen.. en az 10 soru son derece kek sorular oluyo kamu yönetiminde. diğerlerini de mantığınla anayasa idare bilgilerinle yapmaya çalışacan.. hukukta ceza çalış, icra hukuku çalış onlar yetişir.. icrayı da sadece icra kısmı iflas değil ha.. sonra karıştırırsın batırırsın.. ezbere yüklen soru çöz.. muhasebeyi ve iktisatı naparsın bilmiyom o konuda bkz. artarak artan..


Hugo Grotius
Memur
01 Haziran 2008 16:43

sicakcikolataaliriz

şu ülkede herkes senin gibi duyarlı,anlayışlı olsa çoktan düze çıkmıştık ya neyse..milletin ağzı torba değil ki büzesin..ben zaten böylesine sapur supur konuşmaları zerre miskal iplemem..güler geçerim..sen de öyle yap.


Hugo Grotius
Memur
01 Haziran 2008 17:01

judgelaw

öneriler için sağol..maliye ve hukuk için söylediklerine aynen katılıyorum..iktisattan olabildiğince çok soru çözmem gerekiyor..muhasebe desen sıfır..sayfasına bile bakmadım daha..zaten okuldayken genel muhasebeyi üçüncü alışımda geçmiştim..nefret ötesi bir ders..bende murat insan kaynaklarının kpss 1 ve kpss 2'si var..bu iki kitap,içerdiği bariz hatalara rağmen güzel kitaplar..idari yargı kırmızı kitabı almadım..dandik olacağını düşündüm..tek tek kitapları alıcam..zaten idari yargıya da tek kitaptan çalışmak saçma olmaz mı?fikir alış-verişi güzel oluyo böyle..birbirimizi motive edelimm..kolay gelsin..


yavuz öcal
Şube Müdürü
02 Haziran 2008 09:01

Bu kadar kısa sürede önceden hazırlığı olan da olmayan da bence tek bir şeyi yapsın:Çıkmış sınav sorularının çözümlü cevaplarına çalışsın...


judge-law
Kapalı
02 Haziran 2008 18:53

idari yargıya çalış demiyorum ki.. maliyeyi hukukun büyük kısmını kpss açısından çözebilirsin diye dediydim.. tabi adli yargı yeşil kitabını da alabilirsin.. onda maliye yok ama..


Hugo Grotius
Memur
02 Haziran 2008 22:15

judgelaw

ben de idariye çalış demek istemediğini biliyorum zaten..onu anladım..elimde id.yar. kırmızı kitap yok..sadece murat kpss 1 ve 2 var..zaten içerik olarak kırmızı kitabın,murat 1-2'den bir fazlalığı olduğunu sanmıyorum..ha kırmızı kitap,ha kpss 1-2..şu saatten sonra konu çalışmak yok zaten..sadece soru..artık Allah ne verdiyse..


sirtcantam
Daire Başkanı
03 Haziran 2008 09:17

Daha 4 koca hafta var.. Oturun çalışın.. :) Diyene de bak sen der misiniz lütfen? Boş boş geçiyor günlerim.. :(

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi