Editörler : Lanet
«361362363364365366367368369370371372»

zuzturun
Memur
08 Ağustos 2012 09:34

yiğitak birader beni iyi tanırsın.. başlama yine osuruktan muhabbetlere.. bilios bakanlığı sen kurtaracan ama sessiz sedasız yapta.. ramazan ramazan saydırma kendine.. sana bir meslektaş tavsiyesi varsa bir bomban sende kalsın..


yiğitak
Genel Müdür
08 Ağustos 2012 09:47

ramazan boyunca cevap vermeyecem...oruçlu iken ne kalp kırmayı isterim nede nefsimin kabarmasını her kes bildiği yolda devam etsin.


hasmar4744
Aday Memur
08 Ağustos 2012 10:36

sayın eagle33 ve yiğitak

sizin bu laflara sadece gülüyorum.Yok kiminle görüştük,nerde ne yaptık vs.vs.Bırak bunları artık müsteşarla ,genel müdürle görüşmüşmüşmüş.Biz de yedik öylemi.Mademki okadar uğraştınız sonuç ne oldu.Sonuç bir hiç.Sendikaların reklamını yapmayı da bırakın.Boş yere sayfaları dolduruyorsunuz.


eagle33
Şube Müdürü
08 Ağustos 2012 10:43

kesin sesiniz kardeşimm yaa derdinizz nee ..ben burda reklam yapsamm sendika ismini veriridimm durumunuzu anlatıyorumm vede ne gocunuyonuz hemen sizinn iççinnnn burrdaaa uğğraşııyoruz vedee sizi yanıı mızdaaaaa göremiyoruzz diiyoruuzzz vedee nerde yanlışlık burrdaaaaa allah allhhh halla saçma sapan sataşmalar peşinizdesinizz utanınn biraz..sizzz kimin yanındasınız kardeşimm birr yukardakileri övmeyimm sizin içinn uğraşanlarıı dövmöediğiniz kaldıı yaa yuhh yanii birde ben ki sözümün arkasındayımmm görüştüğümü vede dernekçe görüşüşlenleri her zman ispatlarım beni bilen bilirr.ama senin gibilerrr uyuyoo ancak laf yetiştirmeye gelincee aktifsiniz maaşallahh ..tekrar söylüyoruum eğerrr ben ve derk olsun yiğitak olsunn burdaki yazdığımız görüşmeleri yapmadıysakk adiyizzzz yokk yaptıysak ta sizin gibiler adi olsun tatammkı bu kadar da üzerimize gelmeyinn küstahlık yapmayınn haddiniz bilin kardeşim yoksa.. gidin üstatlarınınız safında olun vede bunu kendinize layıkk görün yuuh artıkk vbee..


eagle33
Şube Müdürü
08 Ağustos 2012 10:47

sonuca gelincee tamam çok şey olmadı ama şerefli ce davrandık hiç olmazsa vede uğraştık öyle tıs tıs oturmadıkk işte birşey olması içinde öylee sizin gibi tıs tıs oturan çene yapan değil destek olan arkadaşlar arıyoruzz dahası var mı..hem uğraşma hemde laf yetiştir ..insan biraz utanır yaaaa..anlayan anlasın bir dahada beni yormasın lütfen..


Sertan07
Şube Müdürü
08 Ağustos 2012 10:59

Arkadaşlar sadece iki kişi girişimde mi bulundu, bendeniz cumhurbaşkanına, başbakana, maliye bakanına, ilimiz milletvekillerinin tamamına her ay mail atıyorum.sendikalar mı ümitsiz vaka, 4 kişi istifa ettik o zaman aradılar. çalışıyoruz dediler, bu bakanlıkta vhki için bile ankaralarda sınavlar açıldı, defterdarlıkarda mülakat yapıldı, kıyaslayın bakayım diğer bakanlıklarda vhki için şartları tutana çerez gibi dağıtıldı, üyesi olduğum sendikayı aradım sorunu çözeceğiz dediler, sorun çözüldü fakat sendikaların etkisi olduğunu sanmıyorum, uzmanlık için çalışmalar yapıyormuş sendikalar bende sendika ayrımı yok, sayın sendikacılar ve üyeleri ilk uzmanlık sınavı 2006 yılında açılıdı, gider için tez dönemi eğitim dönemi vb çıkartıldı, gelir idaresinde sınav açıklandı aynı anda uzmanlık kadros verildi, giderde uzmanlık hakkı 1 yıl sonra verildi personelin kaybı 1 yılda ortalama 7000 tl, 2006 yılından sonra gider için açılan sınavlarda niye gelir idaresi gibi sınav sonucunda kazanan arkadaşların atanması için çalışma yapmadınız, halen uzmanlık sınavı için sendikalar sözde girişimde bulunuyormuş, inansak mı acaba? bu formdaki yazan arkadaşların psikolojisini bilen var mı. birileride çıkmış 20 günlük süre verin, çok şşey açıklayacağını söylüyor, 2006 dan beri biz burada çok açıklamlar gördük, varsa belgen açıklarsın(olduğuna inanmıyorum varsa şimdi açıklarsın) yoksa şu şunu dedi şu bunu dedi gereği yok.kimse kimseyi aldatmasın.Yönetmelik değişmediği sürece sınav için kimse umuda kapılmasın.Bu bakanlıkta da yönetmeliğin değişeceği yoktur.Saygılarımla


yiğitak
Genel Müdür
08 Ağustos 2012 11:10

eglee sende haklısın sanıyorum arkadaşlarda kendilerine göre haklı bende haklıyım

şöyleki bizim gösterdiğimiz gayret çaba ve emekler burda tam içeriği ile yansıtılamıyor veya yansıtmıyoruz.

genel müdürlerle ve milletvekilleri ile gurup başkan vekilleri ile hatta parti genel merkezleri ile bazen gurup bazen şahsi bir çok görüşmeler yaptık

tabi bunlar çözüm olsun amaçlı ama maalesef hemen netice alınamıyor.

arkadaşlar örneğin muhasebe uzmanlığındaki 2 şartına danıştayda dava açmışım 3 yıldır hala devam ediyor.düşünün üstelik avukata verdiğimiz para 5-6 milyar görüşmeler gitmeler gelmeler

hiç bir şeyin garantisi yok.ama çalışmadan üretmeden de asla olmaz

belki 100 yere taş attık ne hukukcular ne siyasetçilerle görüştük

olmuyor olmuyor olmuyor

du

evet ben biraz iddalı ve dik konuşurum

du diyorum çünkü artık % 75 inizin mağduriyetine son verecek

elimde resmi belge var diyorum.

peki neden açıklamıyorum onuda söyleyim

haksen sendikası bir dava açtı muhasebe uzmanlığının iptali için çünkü o soruların en az 8 tek tek mahkemelerde iptal edildiği halde

siyasi ayak oyunları ile bilirkişi aldatmacası ve şerefsizliği gene sizlerin hakkı yendi.sınav iptal olmadı.çünkü çok büyük bir siyasi baskı oluşturuldu.

haksen sendikasıda maalesef mahkeme gibi oda o kararın arkasında dik duramadı bana göre kıvırdı

aynı ayak oyunlarına mahal vermemek için sakin sakin bekleyelim

sizlere söylememim sebebi umutsuz olmayın çalışmalara devam eden içindi.ama olayı hemen mahalle çoçuğu kavgasına taşıyorsunuz

ben sizlerin hepinizin samimi olduğuna inanıyorum

sadce kati ve kesin olarak yine söylüyorum

bizler haklıyız ve kazanacağız.

sukunetle 20 gün bekleyelim.emeklerimiz heba olmamalı müsade etmem

ettirmem

benim adım yiğitak

allahdan başka kimseden korkmam kimseyede boyun eğmem

allahdan başka kimseye borcum da yok

hepinize saygılar sunuyor bana katlandığınız için hakkınızı helal edin

benim tek derdim hepinizin duasını almak


yiğitak
Genel Müdür
08 Ağustos 2012 11:19

neyse sözün özü bilenlerde lütfen kesinlikle paylaşım yapmasın.sakin ve sukunetle bekleyeceğiz.allah doğrunun yardımcısıdır.kazanacağız


dpacm
Aday Memur
08 Ağustos 2012 11:40

her zamanki gibi yine umut tacirliği yapılıyor. gelir uzmanlığına girebilme hakkı için yok Bakanlıktan aramışlar, yok iptal davasını kazandığı için tebrik etmişler. mişlerde mişler boş laflar bunlar.


stuka
Yasaklı
08 Ağustos 2012 12:56

konu galiba gelir uzmanlığına girebilme olayı.eğer öyleyse eskiden gelirde çalışanlar için mi yoksa herkes için mi? ayrıca gelir idaresi hala içerden alım yapıyor mu??sınav açacak mı?? neyse inşallah hayırlı bir haberdir.


benjamin linus
Yasaklı
08 Ağustos 2012 13:31

benim daha önce belirttiğim şubatta sınav açılacak olayımı yiğitak yoksa bu


jeeper45
Şef
08 Ağustos 2012 13:36

yiğitak farkındamısın bir şey söylüyosun burdaki hiçkimse sana inanmıyor. bunun nedeni ne diye hiç kendi kendine sordun mu? 20 gün sonra açıklıcağın şey gerçekleşmezse ya da kayda değer birşey değilse bence bi daha bu foruma yazma. biz seni tanıyoz ama seni tanımayıp senin söylediklerinle umutlanıcak insanlar var. niye böyle iddialı konuşuyosunki. 20 gün sonra günü geldiğinde açıklarsın biter. ne bu gizem yani.


japon-lülüsü
Aday Memur
08 Ağustos 2012 13:37

20 gün sonra yiğitak;

- dedim dedim inanmadınız. bak ne oldu şimdi...


aduket063
Memur
08 Ağustos 2012 15:22

birakın miletle dalga geçmeyi, varsa bir bildiğinm söyle....


leviathan20
Müsteşar Yardımcısı
08 Ağustos 2012 17:28

http://www.haberahval.com/haberler-947-maliye-memurlarinin-uzmanlik-israri.html

Maliye memurlarının uzmanlık ısrarı

Maliye çalışanları tek çatı istiyor ve merkez, taşra, gelir, gider ayrımı olmasın diyorlar.

haber gazete ajans 5 3 53 7 10 365 01

Maliye Bakanlığına bağlı malmüdürlüklerinde saymanlık ve milli emlak ile ilgili iş yükü ve çeşitliliği her geçen gün artmakta fakat malmüdürlükleri bugün kapanacak yarın kapanacak söylentileri de sürekli olarak buralarda çalışanları terdirgin etmekte.

Saymanlık çalışanları;

1-SAY2000i web tabanlı saymanlık otomasyon sistemi,

2- KBS Kamu harcama ve muhasebe bilişim sistemi

3- SGB Strateji Geliştirme Başkanlığı,

4-HYS Harcama yönetim sistemi

5-KEOS Kamu elektronik ödeme sistemi

6-KEOS RED VE İADE

7-BELEDİYE İMAR HARÇ TAHSİLATI

programlarını yoğun bir şekilde kullanıyorlar.

Ayrıca her gün artan icra dosyası takibi, meop (mili emlak), evdo (vergi) gibi sayısı ona yaklaşan programları da kullanıyorlar.

Milli emlak kurumu çalışanları ise hazineye ait özellikle taşınmazların satış, kira, irtifak, ecrimisil işleri ile taşınır mal satışları gibi sürekli gelir getiren işleri yapıyorlar. Taşınmazların %40?ının hazineye ait olduğu göz önünde bulundurulunca yapılan işin büyüklüğü daha kolay anlaşılacaktır.

Saymanlık ve milli emlak kurumlarında işler çok az sayıda personel ile yürütüldüğü için işlerin azalmadığı tam tersine arttığı çalışanlar tarafından sürekli söyleniyor.

Azalan tek şey ise; maaş ve özlük haklarının sabit tutulması nedeniyle diğer kamu çalışanları karşısındaki statü ve özlük hakları kayıpları olduğu.

Diyorlar ki; diğer kurumlara ek ödeme verile verile Tiyatroda "DRAMA" sahnesi perdesi açıldı. Kendi personeline her gün yeni işler yükleyip memur-şef-uzman-müdür yrd-müdür ayrımı olmaksızın personelinin özlük haklarının diğer kurumlar karşısında erime göstermesine kurum yetkilileri kılını kıpırdatmayarak "TRAJEDİ" perdesi sergilendi.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı 18 Şubat 2012 tarihinde Geli r Uzmanlığı Özel sınavı yaptı ve sınava kurum içinden istenilen şartları taşıyanlar girdi. 3000 kadro için açılan sınava girenlerin tamamı sınavda başarılı sayıldılar ve Gelir Uzmanı olarak atandırlar.

Aynı Bakanlık bünyesinde bulunan Gelir İdaresi Başkanlığı, 2006 yılından bu yana 6 defa kurum içi Gelir Uzmanlığı Özel Sınavı açarak 4 yıllık üniversite mezunu personelinin tamamına yakınını (17.000 civarında), sadece yazılı sınav yapmak suretiyle uzman olması imkânı vermiş. Buna karşın Milli Emlak Genel Müdürlüğü ise sadece 2006 yılında 1 adet Özel Uzmanlık Sınavı açmış ve sadece 450 kadar kişiyi Milli Emlak Uzmanı olarak istihdam etmiş. Muhasebat Genel Müdürlüğü ise birkaç defa özel uzmanlık sınavı açmış ve sınava girenlerin büyük kısmı soruların zorluğundan dolayı elenmiş.

Maliye Bakanlığı nezdinde, Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanlarının öz evlât, gider birimleri çalışanlarının ise üvey evlât muamelesi gördüğünü düşünüyorlar ve çok üzülüyorlar.

Muhasebat ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü çalışanları aynı bakanlık içerisindeki farklı uygulamalara son verilmesini, en azından gelirde çalışan personellere verilen değer ve hakların kendilerine de tanınmasını istiyorlar ve Maliye Bakanlığının tek çatı altında olduğu günleri özlemle anıyorlar.


yiğitak
Genel Müdür
08 Ağustos 2012 19:26

peki söylüyorum.sayın defterdarım müdürümle beni çağırdı.mahkeme yürütmeyi durdurma vermiş dedi.tebrik etti.hayırlı olsun dedi.bende beklemeye başladım.tabiki sevindim.bakanlık hukuk müşaviri 1.dereceden evrak istemiş.

çok ama çok sevindim.ama o arada ne oldu oldu yine bilmiyorum

bugün mahkemeye gittim.evrakta yürütme durdurma ret yazmışlar.

orda ki üzüntümü hissettiklerimi kelimelerle anlatamam.

doktor sana ayrıca tşk ediyoprum.o kadar moralim bozulmuştuki desteğin için tşk ederim.

evet maalesef yürütmeyi durdurmayı mahkeme ret vermiş.

üzgünüm üzüldüm

mahkeme devam ediyor.ama kolum kanadım kırıldı.ama

yılmak yok çalışmalara devam.

isteyenlere evrak ve belgeleri fakslayabilirim.faks numaranızı yazarsanız veya mesaj atarsanız her kese gönderebilirim.

mahkeme devam ediyor sizinde görüş ve önerileriniz katkınız olabilir

üzgünüm


leviathan20
Müsteşar Yardımcısı
08 Ağustos 2012 23:41

ee ne oldu yine sözüme geldin 30 kere şahit oldum üşenmem sayarım demiştim ahada 31 oldu yan yattı çamura battı... o kadar gürültüye,sayfa kirliliğine...reklama, ve gizemli reklamlardan sonra... az sonra....diye gandi kemalcilik oynamaya gerek varmıymış? Facedeki sayfanda da anında ayrılmıştım zaten yiğitak kurduğun siteden de ....daha ilk personel müdürüyle görüşmenizde büro haksenin ismini ağzına almayıp ben organize ettim ben yaptım demen zaten başlıbaşına ünlemdi.Birde şu son 10-20 sayfaya bak ne kadar sayfa işgal ettiğine bak aynı şeyleri dönüp dolaşıp yazıyorsun birşey bir kere yazılır biter hep ben yazayım en son ben yazayım hevesini de bırak artık


leviathan20
Müsteşar Yardımcısı
08 Ağustos 2012 23:45

Bu arada yürütmeyi durdurma verilmeyen bir durumda ya Bakanlıktan Defterdarı arayıp Defterdarı keklemişler ya evrakta sahtecilik oynama yapmışlar karardan sonra yada Defterdar seni keklemiş :) 1.ve 2. olasılık pek ihtimal dahilinde değil gibime geliyor.


yiğitak
Genel Müdür
08 Ağustos 2012 23:58

artık toplu vaziyette ve tek tek faks ve mail eylemine başlayacağız.

bimerden başbakanlıktan ve müsteşardan randevu ve taleplerimizi devamlı aktaracağız.

eylül veya ekim gibide ankarada büyük bir yürüyüş ve eylem yapalım

seçimlerin öne alınması ve akabindeki seçim sürecini değerlendirelim.

şimdi el birliği ile yılmadan daha çok çalışmak

cesaret ve metanet inançla

şimdi hepimiz bunun çabasına girelim

ankaraya kaç adam toplayabilirz kaç kişi gelir onun çalışmasına girelim


leviathan20
Müsteşar Yardımcısı
09 Ağustos 2012 00:27

31 yazmıştım daha mürekkebi kurumadan 32 geldi

Toplam 9529 mesaj
«361362363364365366367368369370371372»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi