Editörler : supporters.

erkimerkim
Aday Memur
17 Mayıs 2009 13:22

sadece sigorta dökümü yeterli bazı üniv lerde bazıları ise döküm ile beraber işyerinden belge istiyorlar. ama sadece sigorta dökümü yeterli genellikle, çünkü çalışılan şirketin sigorta dökümünde kayıt no var, oradan da şirketin hangi alanda faaliyet gösterdiğine ulaşılabilir.


brango
Aday Memur
17 Mayıs 2009 17:56

Anladigim kadariyla sadece sigorta dökümü yetiyor..

Peki sadece isyerinden alacagim çalıstigini gösteren hizmet belgesi niteliginde imzali kaseli belge kabul olur mu? Yada sadece bu belgeyle basvurupta basvurusu kabul edilen var mi? bilgisi olan arkadas varsa paylaisrsa sevnirim .. simsiden tekkurler.. "dedim ya 2 senden fazla çalismi$ligim var ama sigorta 2 yillik kaydim yok".

18 Mayıs 2009 15:01

brango; bence yap başvurunu elindeki belgelerle burası türkiye ne olcğını bilemzsn..


salihtekin
Aday Memur
24 Mayıs 2009 01:25

arkadaşlar merhaba

belgelendirmek kaydıyla 2 yıl tecrübeli olmak şartı hakkında bi sorum olacak

benim 1 yıl sigortam var 6 ay yaptığım askerliği borçlanıp 6ay da sigortalı olarak çalışsam bu şartı sağlarmıyım.

bilgisi olan ya da bu şekide öğretim görevlisi olan bir arkadaşım varsa ve bana yardımcı olursa sevinirin.


durkar08
Aday Memur
27 Mayıs 2009 21:56

arkadaşlar öğretim görevlisiyim. Derece/Kademe 1/4, eşim çalışıyor. 2 çocuk var. maaşmı 2.147 tl, bunların dışında da ekders olarak gece ve gündüz toplam 1.000 tl civarında ele geçiyor. çalışma ortamı da çok iyi.


baykunduz
Memur
01 Haziran 2009 08:59

Arkadaşlar Merhaba.

MYO öğretim görevlisi olarak yakın zamanda göreve başladım. mesleğim mühendislik olması gereği özel sektörde uzun zaman çalıştım. Şimdi belli bir süre MYO öğretim görevlisi olarak çalışıp, daha sonra diğer kamu kurumlarına geçebiliyormuyuz.Bunun belirli bir süresi var mı? Geçebiliyorsak nasıl geçileceğini yazabilirseniz çok sevinirim.


baykunduz
Memur
01 Haziran 2009 16:33

GÜNCELL


postnihilist
Memur
08 Haziran 2009 17:51

Konu hakkında bilgi sahibi biri cevaplarsa sevinirim;

Şimdi benim başvuracağım alanda bir önlisans ve bir lisans diplomasına sahibim. Ayrıca hali hazırda yüksek lisans yapmaktayım, ales'im de epey yüksek ve üç yıldan fazla bir süredir alanımla ilgili piyasada çalışıyorum. Fakat sigorta girişim olmasına rağmen, çalıştığım sektör sebebiyle iki yılı tamamlayacak şekilde sigortalı değilim. Ama freelance olarak çeşitli bakanlıklar ve resmi kurumlar da dahil yaptığım pek çok işi rahatlıkla belgelendirebilirim.

velhasılı bir myo'da öğretim görevlisi kadrosuna başvurabilir miyim?

Ayrıca okulların verdikleri ilanlarda bazen "sgk ya da meslek odalarından belgelendirmek kaydıyla" ya da " çalıştığı kurumdan ispat edecek şekilde" gibi ibareler var. Bu şart okulların insiyatifinde mi, yoksa yök'ün mü?

Ve yine bildiğim kadarıyla temmuz 2008 öncesinde çalıştığın kurum ya da şirketten aldığın resmi, kaşeli belgeyi üniversiteler kabul ediyordu.

Nedir bunun doyurucu cevabı, yukarda bazı arkadaşlar 720 gün primden felan bahsetmişler kafam karıştı.

cevaplayan olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.


brango
Aday Memur
08 Temmuz 2009 02:03

merhaba arkadaslar... Kafami kurcalayan bir kaç soru var, tam olarak bilgi sahibi olamadigim bunalr hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

1)Universitede ögretim gorevlisi olabilmek için yuksek lisans yapmis olmak sarti var bu yuksek lisans tezsiz yuksek lisans olabilir mi yoksa tezli yuksek lisans mi yapmak zorundayiz? Yani böyle bir ayrim söz konusu mudur?

2)Ortaögretim Alan ogretmenligi yuksek lisansini yani formasyonunu yaparsak, universitede ogretim gorevlisi olabilme sartlarinda gecen, yuksek lisans yapmis olmak ibaresini yerine getirmis oluyor muyuz? Bir de Bu ortaögretim alan ögretmenligi egitimi, tezsiz yuksek lisans olarak kabul görüyormu yani bir kimya müh. tezsiz yuksek lisansi yapmi$ birisi gibi, diplomada farklilar sözkonusumudur ??

3) Ben bilgisayar mühendisi mezunuyum , tezsiz yuksek lisansi hangi alanda yaptigim onemlimi ogretim görevlisi olabilmek icin? ve hangi alanda tezsiz yuksek lisans yapabiliyor bilg. muh. mezunlari??

4)Tezsiz yuksek lisans suresi 1 seneye inmis deniyor bu dogrumu? yoksa sadece bazi universitelerde mi böyle bir sistem uygulan,iyor?

simiden tesekurler bilgisi olan arkaslardan yardim istiyorum bu konuda .. Hoscakalin...


su_desire
Şef
18 Temmuz 2009 22:30

arkadaslar meslek yuksek okulunun ogretım gorevlısı kadrosuna basvurdum 65 lısans ortalamam tutmadıgı ıcın ogretım uyelıgı yanı arastırma gorevlılıgınden değilde ogretım gorevlılıgınden basvurmak ıcın.yenı yonetmelıkte cunku yuksek lısans sartı getırıldı myo ogretım gorevlılıklerıne biliyorsunuz.. fakat mulakatta 100 almama ragmen ne yazıkı bu alımlarda da lısans ortalamasının hesaba katıldıgını biliyormuydunuz?alesın % 50 sı mulakatın %15 ı lısansın%35 ını aldıklarını bızzat okulun muduru soyledı hatta bız sıze yuksek verdık sızınle calısmak ıstedıgımız ıcın dedı ama bu onetmelık elımızı baglıyor lısansı ve alesı de katmak zorundayız dedi..

ogretım gorevlılıklerının bısekılde bıze acıkmıs gibi gosterılıp kapalı tutulması fecı canımı yaktı. cunku 4yıl doktorayı bitirsek bile kı marmarada doktoraya baslıyorum eylulde elı kalem tutmamıs ınsanları kalkıp yard docluklara almazlar..


mstranger
Kapalı
30 Temmuz 2009 19:58

MYO'unda öğretim görevlisi olan birinin net maaşı ne kadar acaba? (Önyargılı olup ta parayı düşünüyosan yapma gibi tepkiler verilmesin lütfen.)


F_a_t_i_h
Daire Başkanı
30 Temmuz 2009 21:27

ortalama 1.500 ek ders ücreti ve üniverisitenin aldığı teşvikler hariç(ile göre değişiyor.)


Equin
Şef
30 Temmuz 2009 21:54

Son zamla beraber 1.498 lira geçti elime. Ek ders ve 2. Öğretim hariç...


mstranger
Kapalı
31 Temmuz 2009 14:40

Teşekkürler. Peki MYO'unda iken yüksek lisans yapılmasına izin verilmesi konusunda sıkıntılar yasadıgını soylemiş bazı arkadaslar. Bu konuda tecrubesi olan varsa biraz bilgilendirebilir mi bizleri?


ikt_60
Aday Memur
31 Temmuz 2009 18:59

Slm EQİN birşey öğrenebilir miyim sizden ben myo da ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim...


black_angelh
Aday Memur
31 Temmuz 2009 22:12

arkadaşlar merhaba öğrenmek istediğim bir şey var meslek yüksek okullarında öğretim görevliliği hakkında bir bilgim yok ama bana da cazip geliyor ben şuan biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum hangi meslek yüksek okullarında öğretim görevliliğine başvurabilirim acaba..


baykunduz
Memur
01 Ağustos 2009 18:17

Ben MYO öğretim görevlisiyim. Doğuda elime geçen para net 1732 TL


mehmetphys
Kapalı
01 Ağustos 2009 19:23

TEZSİZ YÜK.LİS. YAPANLAR BASVURABİLİYOR MU?


F_a_t_i_h
Daire Başkanı
02 Ağustos 2009 09:41

Kesinlikle evet.


mehmetphys
Kapalı
02 Ağustos 2009 10:03

Ben bir üniversiteye basvurmak istedim bana kendi alanında tezli yüksek lisans yapman gerekir dediler.Ama yönetmelikte sadece yüksek lisans yapma şartı var.

Toplam 224 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi