Editörler : Pangaea

GÜNDOĞDU54
Aday Memur
28 Ocak 2009 19:34

Güncel.


send9
Şube Müdürü
28 Ocak 2009 19:57

artvinden çok şey beklemeyin 3+1 sene çalıştım orda en son ekımde geldim .şirket borçkada (ilçesi)bir ev tutmuştu 250 kira 3 oda bir salon .gayet hatte gereksiz geniş .ama artvin merkezde kıralar 400 den başlar.kaloriferlide olsa ev2-3 ton kömür alırsınız her sene usul böyle.bınada oturan herkes payına düşen kömürü kendi alıyor.şehir pahalıdır herşeyi bulamazsınız sinema vardı kapandı.insanlar iyidir yobazlıkları yoktur pek kavga gürültü çıkmaz o kadar içkili yer olmasına rağmen.asayiş olayları olmaz güvenlidir.aracınız varsa haftasonları gezecek yer çok ama yoksa tam bır ezıyettır artvin.moral bozmak gibi olmasın ama zor arkadaşlar .bu arada artvin dsi yi kazananlar varsa yardımcı olabılırım çok tanıdığım var yardımcı olurum


vedenede
Aday Memur
29 Ocak 2009 10:12

gündoğdu, ev ile ilgili ilk soruna cevabı send9 vermiş, Artvin Merkez'de evler ilçelere göre daha pahalı, hemen hemen hepsi kaloriferli.

sıralamyı neye göre yaptığıma gelince, ilk sıralama tamamen sübjektif yaptığım bir sıralama (Artvin-Merkezliyim, çok arkadaşım var, çok severim); diğeri ise orada yaşamaya dair tüm artıları eksileri tarafsız bir gözle tartarak yaptığım bir sıralamaydı.


Flexii
Şube Müdürü
29 Ocak 2009 10:33

send9 yoksa barajda mı çalışıyorsun :)9 barajlar da olmasa Artvin nic' olurdu bilmiyorum.

Ev konusunda biraz da şans meselesi, bakarsınız aniden bir ev çıkmış karşınıza. sobalı ev tutarsanız güneş almasına dikkat edin. kışın çok faydalı oluyor. bence artvinde kış o kadar da çetin geçmiyor ılık gelmişti bana havası ama güneş almayan yerlerde zor tabi.

Artvin evet iyidir düzeldir ama uzun süreli yaşamda sıkıyor biraz. araba olursa yazın bol bol gezin. Merkezde toki gibi bişey yapılıyordu DSİ'nin yukarsında, eğer o evler bittiyse oraya taşınanlar olmuştur belki yani merkezde ev arzı artmış olabilir.

Gençlik spora atanan arkadaş kurum şehrin göbeğinde, yerinde olsam önce yürüme gidip gelebileceğim bi eve bakarım böylece dolmuş parası olmaz, yemeğe eve gidersin.

Yemek bence o kadar pahalı değil, pideciler çok ucuzdu. Bu girişteki Çoruh Pide'yi tavsiye ederim, olmadı gençlik spora yakın bi yerlerde Kafkas Pide vardı, orası da iyidir. Zaten artvinde her yer ye Çoruh ile başlar ya Kafkas ile :))

Giderken altları kalın bot,çizme ayakkabı bişey varsa götürün, kış aylarında ihtiyaç duyabilirsiniz.

Finalde ben de şunu söyleyebilirim Artvin'e gelen de ağlar, Artvin'den giden de!


ersan08
Aday Memur
04 Mart 2009 12:49

artvin maliyeyi kazanan arkadaşlar içinizden biri hopaya atanacak şanslısınız...


memolisan
Aday Memur
06 Mart 2009 23:59

ersan08 sanırım o şanlı kişi benim. Hopaya atandım. Haftasonu gidiyorum kısmetse...

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi