Editörler : gül-feşan

ilkay2020
Şube Müdürü
25 Mart 2009 15:02

tşkler crazy-sag.sende ilgilisin.ama 1-2 kişiyle olmuyo bu.çevremizdekileri de uyaralım herkes bilinçlensin ve ilgili yerlere baskı yapılsın.çok sıkıldım artık atama beklemekten.millet 50 puanla giderken biz 70 le kaldık burda.yerimize brilerini çalışatırmasınlar da atanalım diye çırpınıyoruz.bakalım hayırlısı

crazy_sag
Şef
25 Mart 2009 15:13

bencede haklısın

ergosum
Aday Memur
25 Mart 2009 18:24

bende 78 ile kaldım

f.çakir
Aday Memur
25 Mart 2009 20:06

mrb arkadaşlar ben m.kemalpaşa devlet hastanesine atandım benimle beraber 3 kişiyiz ve diğer iki arkadaş üniv. hemşirelikte okuyo ve bidahaki sene istifa edecekler eminim onlardan daha çok çalışmaya istekli arkadaşımız vardır lütfen mesleğini icra etmeyecekler tercih yapmasınlar

nazlikelebek
Daire Başkanı
30 Mart 2009 13:37

www.tibbisekreterler.org girerek dernek hakkında bilgi bulabilirsiniz.

ilkay2020
Şube Müdürü
30 Mart 2009 16:18

malesef benim çalıştığım kurumda internetimiz sınırlı ve kısıtlı.o siteye engellenmiş benim bilgisayarımda.oyüzden dernek hakkında herhangi bir bilgi alamıyorum.bilgileri burada paylaşırsanız benden taö destek

crazy_sag
Şef
06 Nisan 2009 09:14

ya arkadaslar neredesiniz son zamanlarda hiç kimseden ses seda çıkmıyor.arkadaslar hadi bastıralım mail ve posta ile devam edelim.ÖZellikle akim ve sağlık bakallığına VE arkadaslar Sağlık bakanlığının iletişim hattı olan 184 Sabim hattına da devamlı arayarak durumumuzu bildirelim. Bence su anda En iyi yapacağımız sabimi devamlı telefon yağmuruna tutmaktır.

hürışık
Aday Memur
06 Nisan 2009 11:26

haydi ark. devamlı arayalımı 184 ü bende arıyorum bu arada devamlı bu siteye giremiyorum daha doğrusu int. giremiyorum her zaman yanınızdayım bir tıbbi sekreter olarak

crazy_sag
Şef
06 Nisan 2009 13:52

arkadaslar 184 ü arayarak oraya şikayet dilekçe ve sorunlarımızı bildirelim. kayda alınıyor ve geri dönülüyor bizlere arkadaslar duyarlı olalım ve tüm arkadaslarımızın bu konuda hassasiyetini bekliyoruz.. Tıbbi sekreter arkadaslarım hadi...

crazy_sag
Şef
07 Nisan 2009 13:38

tıbbi sekreter arkadaslarım nerelerdesiniz...hiç kimseden ses seda çıkmıyor....

ilkay2020
Şube Müdürü
08 Nisan 2009 08:28

bence herkes halinden memnun baksanıza dadece 4-5 kişi destekçiyiz. diğerleri için sorun yok galiba.hakkımızda hayırlısı. ben herşeye varım ve yanınızdayım arkadaşlar

nazlikelebek
Daire Başkanı
08 Nisan 2009 09:07

A N L A Ş I L A M A M A K ve i l g i s i z l i ğ i n sesizliği!!!!

ilkay2020
Şube Müdürü
08 Nisan 2009 10:01

184 nolu telefonu arayan arkadaşlara acaba oradan geri döndüler mi? ben hiç aramadım ama eğer etkili oluyorsa bende arayacağım.bilgilendiriseniz sevinirim.

ilkay2020
Şube Müdürü
09 Nisan 2009 09:14

gncl

nazlikelebek
Daire Başkanı
09 Nisan 2009 09:26

destek ve güncellll

crazy_sag
Şef
09 Nisan 2009 10:24

arkadaslarım lütfen destek verelim..Ya heralde tüm tıbbi sekreter arkadaslarım halinden memnun gibi gözüküyor.veya da herkez atanmış gibi..

eymensinan
Aday Memur
13 Nisan 2009 17:24

arkadaşlar ben 77 puanla atandım teşeron firma konusunda bende katılıyorum bence bu konuda birlik olalım

tıbsek_1035
Memur
13 Nisan 2009 22:36

arkadaşlar şurda bir avuç insanız bu kadar sayıyla hiçbişey olmaz biz tıbbi sekreterler bu şekilde devam edersek hiçbişey yapamayız düşünün bundan 3-4 yıl kadar önce att ler birlik oldular 6000 kişi alındı aynı alım içerisinde 50 lere kadar düştü puanları ama bizim bölüm 75 den aşağı inemiyor lütven çevrenizdeki herkesi uyarın birlik olalım

ebru3434
Aday Memur
01 Mayıs 2009 00:44

selam yaklaşık bir senedir memurlar neti, özellikle saglık forumları takip etmeme rağmen daha yeni üye oldum.

arkadaşlar biliyorsunuz ki tıp sekreterliği altında sertifikalar dağıtılıyor, hatta ve hatta tıbbi sekreter olmadığı halde bizim işimizi yapan insanlar var.evet doğrudur hastanelerde 4/b li ya da kadrolu olan alımlara başvuramıyorlar...ama şunu unutmamak gerekiyor ki taşören firmalar sekreterlik adı altında bizim yerimize ucuza iş gücünü kolaylıkla buluyor ve gerek hastane yönetimi, gerekse sağlık bakanlığı buna göz yumuyor, neden yummasın ki al sana ucuz işçi.böyle olunca da gerek özel hastanelere, gerekse devlet hastanelerine tıbbi sekreter olarak alım oldukça az.o da göstermelik bir alım inanın ki.

bu nedenle tıbbi sekreter olarak örgütlenmemiz gerekiyor, ben bir başka saglık sitesinde yazıları oldukça sık çıkan bir üyeyim, bu konuda uygun bir dilekçe hazırladım ve her pazartesi kesin olmak üzere üye arkadaşlarımla beraber bu dilekçeleri yolluyoruz.eğer mesleğinizi en uygun şartlarda yapmak istiyorsanız siz de bu dilekçeyi her pazartesi yollayın, birkaç gün içinde cevabı geliyor, ama yine de her pazartesi tekrar yolluyoruz, size de bu konuda ihtiyaç düşüyor ve ulaşabildiğiniz her tıbbi sekretere bu sitenin haberini iletin ve destek toplayın ki ilerde alınacak tıbbi sekreter hem sayıca daha fazla olsun, hem de bizim işimizi başkaları yapmasın.

buyrun site linki.

http://www.personelsaglik.net/haber/4433/tibbi-sekreterler-kendilerine-yapilan-haksizliga-karsi-eylemde-haberi.html

atmanız gereken link.

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kolay gelsin, dilekçeyi ben hazırladım, 10 dilekçe karışımı umarım sizin için de uygundur.

iyi geceler.

ilkay2020
Şube Müdürü
04 Mayıs 2009 14:05

gncl

Toplam 218 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi